Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangsini almalıyım

REKLAM ALANI

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.Ben hem bütçeme uygun olması açısından hemde ekipmana param kalması açısından mondial marka motorlara yöneldim şuan için aklımda Mondial roadracer 125 ve mondial drift 125 var.acaba hangisini almalıyım diye arada kaldım.Boyum 190 cm ve sele yüksekliği benim için önemli.Mondialin sitesinden baktığımda roadracer için cross tadında falan tarzı şeyler yazmışlar açıklamasına açıkçası orası kafama takıldı acaba sele yüksekliği olarak da crossa yaklaşmışlarmıdır.Tecrübeli arkadaşları konuya davet ediyorum.şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mondial MCX 150 alacaksın, sıfır almak mantıksız olur. 2. elde 1000 tl daha ucuzunu bulabılırsın.

Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial MCX 150 alacaksın, sıfır almak mantıksız olur. 2. elde 1000 tl daha ucuzunu bulabılırsın.
    MCX 150 roadracer mi oluyor ? Bu arada haklısınız gerçekten sıfır almaya zaten gücüm yetmez.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MCX 150

125 Roadracer

Şaseleri aynı, motorlarında cc farkı var. Ama ben MCX daha yğksek diye biliyorum.

Harbiden lan

fark yok gibi duruyor.

Hocam mcx, roadracer in bir üst segmenti sanırım çünkü sahibinden falanda bakıyorum motorun adı mcx 150 road racer diye geçiyor

Motosikleti
    Honda NC750X
    hocam bende mcx 150 roadracer vardı selesi sana kısa kalır ama 125 lerde aynı yani 190cm boyuna göre o segmentte zaten kolay bulamazsın ama onun dışında 150 leri tavsiye ederim elektrik sitemi arada arıza veriyor bir de bujilerdeki vidalar gevşeyebiliyor ama seyiri fena değil fiyatına göre güzel aletler

Alıntı boungezgin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bende mcx 150 roadracer vardı selesi sana kısa kalır ama 125 lerde aynı yani 190cm boyuna göre o segmentte zaten kolay bulamazsın ama onun dışında 150 leri tavsiye ederim elektrik sitemi arada arıza veriyor bir de bujilerdeki vidalar gevşeyebiliyor ama seyiri fena değil fiyatına göre güzel aletler
    Anladım hocam fiyat olarakta gerçekten çok uyguna bulunabiliyor 2.elde zaten çinli düşünüyorum.İyi oldu bu motorların farkına varmam

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Boyunuzdan ötürü size Mondial 150 MR Vulture veya Mondial X-Treme Max öneririm.
    Benim boyum 1.80 ve Drift bana tam uygun geliyor sizin altınızda küçük kalacaktır.

Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyunuzdan ötürü size Mondial 150 MR Vulture veya Mondial X-Treme Max öneririm.
    Benim boyum 1.80 ve Drift bana tam uygun geliyor sizin altınızda küçük kalacaktır.
    hocam peki vulture'nin sele yüksekliği Drfite göre daha mı yukarıda ?

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    150 MR Vulture sele yüksekliği bakımından daha alçak. 180 boy ile ben bile rahatsız oluyorum.
    Hangover bunu beğendi.

evet sitesindende baktım sele yüksekliği daha azmış diğerlerine göre

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)