iyi günler arkadaşlar, yamaha yzf 125 lik motorumla Sakarya' ya gitmeyi düşünüyorum fakat ehliyetim henüz yok sizce bu risk göze alınır mı uzun yolda çevirme durumları nedir yardımcı olabilir misiniz?
iyi günler arkadaşlar, yamaha yzf 125 lik motorumla Sakarya' ya gitmeyi düşünüyorum fakat ehliyetim henüz yok sizce bu risk göze alınır mı uzun yolda çevirme durumları nedir yardımcı olabilir misiniz?
Şehirler arası yol bu. Ne olacağı belli olmaz. Kazaya karışırsan haklı olsan bile suçlusun. Hiçbir şekilde derdini anlatamazsın. Risk almaya değmez. Ehliyeti yakında alırsın diye tahmin ediyorum. Aldığın zaman doya doya istediğin yere gidersin.
Her zaman en kötü ihtimaller bişey olmazcıların başına gelmiştir.
haklısın ehliyet büyük dert teşekkür ederim
Herzaman ,her yolda, herhangi bir noktada ve daimi belirli bölgelerde çevirme olur.Bu tamamen şans .Bir firari olur yol denetlenir.Haftalık uygulama olur yol denetlenir.Kısacası burada ,il emniyet trafik şube müdürü kimse yoksa nerede ne olacağını kimse bilemez.Onun için hem kendi fiziksel ve maddi sağlığın için, hemde başkalarının sağlığı için ,ehliyetsiz araç kullanmaktan kaçınmakda yarar var derim.
Sert olacak bu mesaj..., ehliyetin yoksa neden kullanıyorsun? Uzun yolu bitarafa bırak, şehir içinde bir kazaya ehliyetsiz karışmanın ne demek olduğunu anlayacak bilince sahip olmadan motosiklet sahibi olmak sadece deli cesareti.. Maddi hasarlı kazaların canı cehenneme, para ile çözülür.. Ya bir cana zarar verirsen ? Hadi ben senden vazgeçtim, allah korusun kaza bela göstermesin kimseye.. Kazada sana birşey olsa herkes zaten ehliyeti yokmuş diyip senden vazgeçer de, günahsız bir insana hangi hak ile zarar verebilirsin? Bu durumu yaşadıktan sonra pişman olmak mı doğru olan ? Allah beni kahretseydi de kullanmasaydım mı demek doğru?.. Bak güzel kardeşim, gençsiniz kanınız kaynıyor vesair vesaire.. Ama biraz da aklınızı başınıza alın. Rica ediyorum.. Yeni nesil diyoruz, aklı başında olacak diyoruz, örnekleri hiç de öyle gözükmüyor.. Al ehliyetini, madem motosikletini aldın... Sabret.. Ne için bu acele, ne için bu sabırsızlık..
Ben bütün bu yazdıklarımı senin başının ağrımaması, bu motosikleti zevk için kullandığımızı anlaman, ve ileri görüşlü olabilmen için yazıyorum,, yoksa çok da önemsemezdim, öyle değil mi ? Think before!..
konuyu açarken başlığa kendin yazmışsın işte
ehliyetsiz istanbuldan sakaryaya gitme! hatta tuvalete dahi gitme
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
teşekkürler herkeze
Nasıl olsa gitmeyeceksiniz niye onay arıyorsunuz? Hem ben sizin motosikletinizin olmadığına inanıyorum, şöyle internetten çalmadığınız plakasıda gözüken birkaç resim ekleyin bizde motosikletinizin olduğuna inanalım.
Ehliyet olmadan sakın yola Çıkma benim kardeşimde ehliyet yok ona bile motor vermem
Başına bişey gelse Hesabını kim verecek
Ceza yesen az uz değil 1600 tl civarı
Ticari taksiye binsen daha ucuz olur
ANDROİD BEYİNLİLERRR...
polis tutanağında hatasız görülüp, mahkemece can kaybı olduğu için cezaevinde yatan arkadaşım var. tüm kamera kayıtları mobese ve güvenlik kamera kayıtları hatasız olduğunu görüyor. tüm evrakları tam. ehliyet ve arabanın evrakları.. fakat can kaybı var ve ceza yattı çıktı. şimdi iyice düşünülmeli herşey tamken bile ceza alabilme ihtimali varken neden eksiklerle yola çıkayım?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
dostum,
bakkala giderken bile polis çevirebilir. motoruna el koyar şuanın parasıyla tam 1600 TL ceza yersin. motorunuda gidip ehliyetli birisinin teslim alması gerekir. yapma, etme.. sen hata yapmasanda Allah korusun öküzün biri çıkar vurur, riske gerek yok
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...k-ne-olur.html
2006nın rakamları bunlar, 2015te neler olur sen düşün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)