Azizzyzz adlı üyeden alıntı
Bugün 21.10 sularında iş çıkışı Şişli bomontide giderken, yolda yokuş yukarı iteklenen ağır bir motorsiklet gördüm, içimden 250'lik Chopper herhalde dedim.
Benzini bitmiş diye ifade ettiler , bende 100CC Mondial 100MG Prince kullanıyorum, içimden dedimki; " adamlara yazık, motoru yokuş yukarı itiyorlar ve benzinlikte uzakta, yardım edeyim dedim, demez olaydım.
Motorumu yanlarına cektim,
Bendeniz ; S.a
Müptezeller ; A.s
Bendeniz ; Ne'oldu? problem nedir?
Müptezeller ; Benzin bitmiş dediler.
Bendeniz ; Gecmiş olsun,idarelik benzini kendi motorumdan çekeyim diye yardım teklifinde bulundum ( çantamda'da yedek benzin hortumu var )
Depoyu açtım , dedim'ki
Bendeniz ; Benzini depodan çekelim, ( Adam hortum marifeti ile, ağzı ile çekmeye çalıştı beceremedi )
Bendeniz ; Hocam napıyorsun öyle değil,yöntem yanlış ( baktık olmuycak )
Müptezeller ; İşin varmı? benzinciye gidip gelelimmi?
Bendeniz ; Olur, tamam ( Adam 95 kgmı 100kg belli değil, ağır bir yaratık) mondiale binmesi ile arka taraf basık kaldı, biraz'da sıfır motor içim acıdı tümseklerden yavaş yavaş geçtim, şase falan yamulur diye, herneyse ,yolda giderken konuşuyoruz;
Müptezeller ; Nerede çalısıyosun?
Bendeniz ; Yemek firmasında kurye'yim, maaşım şu kadar falan , adama sordum; sen ne iş yapıyorsun?
Müptezeller ; Hiç bişey .
Bendeniz ; Nasıl yani?
Müptezeller ; " sabaha kadar otuyruk akşama kadar yatayruk" dedi, acayibime gitti, kaç yaşına gelmiş, herneyse beni ilgilendirmez, aldık 1 lt benzin pet şişe ile motora geri döndük, daha benzini koymadan motor marş aldı.
Bendeniz ; Ne oldu? " meğer sıcaktan şişmiş motor, bekleyince soğuyup düzeldi, hay dedim sizin motorunuzada...... baktım'ki bunlar ellerindeki benzini depolarına koydular ve benzin şişesini koklamaya başladılar
Müptezeller ; " Ohhh miss miss kokuyo " bir tanesi çakmagı çıkardı ( elemanlar 2 kişi ) ateş ile oynuyor, 27-30 yaşlarında adamlar, birde kafalarda nazi şapkaları, çakma harley davidsoncular
nNormalde benzin musluğundan akıtırdım, ancak gece vakti görünmüyor , o hortumu geri takamam yırtılır falan, yapmadım iyikide yapmadım, benzinim boşa giderdi bu müptezellere