Tehlikeli Hareketler Bunlar !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Her konuda hak veriyorum ancak makas atma olayı tartışılır bence. makastan ziyade aralardan gençmek bilinçli ve kendine güvenen insanlar için aynı zamanda riski göze alan insanlar için normal karşılanabilir.
bunu bir otomobil sürücüsü kabul edemez. çünkü kendisi saatlerce köprü trafiğini beklediği için, aradan geçen motorcu onun için çok tehlikeli aynı zamanda kötü bir araç olarak görüyorlar.
halbuki bana göre, bilinçli insanlar tarafından hız kontrolünü ele alarak aralardan geçmek, araçların arasından seyahet etmek normal karşılanabilecek şeyler.
ki, motosikletten aracı ayırt edebilen en temek özelliklerden biridir.
-
Anlam kargaşası olmuş biraz direk makas diye yazmışım geçen forumda görmüştüm adam bir kol mesafesinden geçtim makas bilmemne yazıp duruyordu, demek istediğim tehlikeli bir şekilde makas atmak hem kendi hayatını riske atarak hemde başkasının hayatını riske atarak.
Videodaki gibi yani aşırı hızda gidiyosun olası kapı açılışında ...
Düzeltmen için teşekkürler.
-
kameraya alan beyinsizler bunu çarpma anında nasıl bereciyorda kamerayı kaydırıyorlar anlamıyorum.
-
sondaki süpermiş çok güldüm .
-
0:40daki kafasını tutuşu kask takmak için başlıbaşına sebep zaten
-
Üzülüyorum cidden bazende iyi oldu diyorum.Fakat çalıştığım yer gereği günde kaç tane kazalı motosiklet getiriyoruz.Çoğunda ne düzgün bir ekipman onuda geçtim bisiklet bile bindikleri motordan daha güvenlidir.Şaşırıp kalıyorum görünce söz yine aynı yere geliyor bilinç bilinç bilinç.
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
bilinç bilinç bilinç.
İşte tam da bu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)