Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tehlikeli Hareketler Bunlar !

REKLAM ALANI
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun abilerim, kardeşlerim.

Motosiklet sürmek çoğumuzun keyif alarak zevk alarak yaptığı şeyler, biliyorsunuz.
    Ama ara sokaklarda trafikte çevremizde motosiklet sürücülerine yakışmayan hem kendilerini hem etrafındakileri tehlikeye atacak şeyler yaptığını görüyoruz hep.

Kimse kimsenin hayatına karışamaz eyvallah da hem korumasızsın hem trafiktesin, ne gereği var arkadaş.

Mesela egzoz patlatarak ara sokaklarda motoru bağırtarak redlinea sokarak ve trafikte makas atarak insanları rahatsız edip motordan soğutan insanlar var.

Ulan tesadüfen doğup şansa yaşıyosun insanların hayatını tehlikeye atıyosun, türkiyedede örnekleri var ama bulamadım bu tarifime yakın oldu.

Birde böylesi var,

Kanka kaskın nerde kaskın

Yani sizden istediğim, kendinizin ve bir başkasının hayatını tehlikeye atacak şeyler yapmamanız,
    Zaman ayırıp da okuyanlara teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Her konuda hak veriyorum ancak makas atma olayı tartışılır bence. makastan ziyade aralardan gençmek bilinçli ve kendine güvenen insanlar için aynı zamanda riski göze alan insanlar için normal karşılanabilir.
    bunu bir otomobil sürücüsü kabul edemez. çünkü kendisi saatlerce köprü trafiğini beklediği için, aradan geçen motorcu onun için çok tehlikeli aynı zamanda kötü bir araç olarak görüyorlar.

halbuki bana göre, bilinçli insanlar tarafından hız kontrolünü ele alarak aralardan geçmek, araçların arasından seyahet etmek normal karşılanabilecek şeyler.

ki, motosikletten aracı ayırt edebilen en temek özelliklerden biridir.
    hayabussa ve yusufozugenc bunu beğendiler.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Anlam kargaşası olmuş biraz direk makas diye yazmışım geçen forumda görmüştüm adam bir kol mesafesinden geçtim makas bilmemne yazıp duruyordu, demek istediğim tehlikeli bir şekilde makas atmak hem kendi hayatını riske atarak hemde başkasının hayatını riske atarak.
    Videodaki gibi yani aşırı hızda gidiyosun olası kapı açılışında ...
    Düzeltmen için teşekkürler.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    kameraya alan beyinsizler bunu çarpma anında nasıl bereciyorda kamerayı kaydırıyorlar anlamıyorum.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    sondaki süpermiş çok güldüm .

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    0:40daki kafasını tutuşu kask takmak için başlıbaşına sebep zaten

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Üzülüyorum cidden bazende iyi oldu diyorum.Fakat çalıştığım yer gereği günde kaç tane kazalı motosiklet getiriyoruz.Çoğunda ne düzgün bir ekipman onuda geçtim bisiklet bile bindikleri motordan daha güvenlidir.Şaşırıp kalıyorum görünce söz yine aynı yere geliyor bilinç bilinç bilinç.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı Memory42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilinç bilinç bilinç.
    İşte tam da bu.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)