arkadaşlar cbr 250 de abs var mıdır bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Hiç abs li cbr 250 rastlamadım
arkadaşlar cbr 250 de abs var mıdır bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Hiç abs li cbr 250 rastlamadım
Yurt dışında var. Türkiyede yok. Ama istersen parçaları yurt dışından temin edip kendin takabilirsin. Hatta şimdi sen sorunca arayıp buldum. Tüm set 300$ çıkma parça olarak yurt dışından. Kargo ve vergisiyle beraber 1500TL gibi bir maliyeti olur. Ama ondan sonra motordan hiç düşmessin diyebilirim.
o zaman bcbr 250 yi de listeden silelim. halbuki 2015 modelininde tasarımı çok hoştu şanss. kaldık, Ninja 250 sl 2015 ve z250 ye bakalım hangisi ni alacaz. Tşkürler..
cbr 250 de abs olmadığı 5 senedir biliniyor, niye listeye ekledin ki, ilk motorun mu ?
Abim öncelikle selamlar saygılar Yorumunuzu okuyunca aklıma bişey geldi ve söylemek istiyorum. Üstünde duramadıktan sonra zamanında durup durmayacağına kanaat getirecek kadar yavaşlayacağını sanmıyorum.Direk düşer kitlenirse bence. O Yüzden ABS ile kaymayacağı için bence daha mantıklı.Şahsi düşüncem Budur.
14.000 e abs siz honda alacağıma abs li kawasaki yi tercih ederdim. Zira o abs seni parça masrafından da kurtaracak.
tabiki absli öneririm, ama ilk kez motor kullanmicaksınız, vitesli ilk kez kullanacağınız için illaki vites ayarlarında acemilik çekeceksiniz ama fren durumlarında çok zorluk çekeceğinizi sanmıyorum, yıllarca abs siz küçük büyük motor kullandık hiç sıkıntı çekmedim, şimdiki yeni nesil frenler gayet yeterli. Lakin Kawalar ufaktır biraz, parçalarıda pahalıdır hondaya göre, ama fiyatı uygundu en sonki kura göre, ben size cbr tavsiye ederim ama sıfır değil 11,12 liraya temiz az kmde ikinci el olandan.
bu scooter le bi kaç kez düşeyazdım frenlerden dolayı kaydı. o yüzden kawasaki ye yöneldim aslında abs den dolayı. ikinci el almama nedenimde adamlar vuruyor kırıyor parçalıyor ve sıfırmış gibi satıyor yok vitesleri geçirirken yedi etti. sıfırından daha çok masraf çıkartıyorlar sonradan.
kawasaki nin parçaları o kadar sıkıntılı mıdır ya ? honda parçaları ucuz onu biliyorum da kawasaki yedek parça hakkında hiç bir bilgim yok.. zaten sıfır olarak kawasaki honda dan daha ucuza denk geliyor. 4,620 Euro kawasaki 13,820 falan denk geliyor diğeri direk 14.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)