internette dolaşırken denk geldiğim ve paylaşmak istediğim bir video hepsine tek tek helal olsun.Hepimizin aynı duyarlılığı taşımasını dilerim .
internette dolaşırken denk geldiğim ve paylaşmak istediğim bir video hepsine tek tek helal olsun.Hepimizin aynı duyarlılığı taşımasını dilerim .
iyi insan olmak çok güzel bişey.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Motorcu hayatın içindedir.. Isıtmalı koltuk 15 tane hava yastığının arkasından bakmaz hayata..
Motorcu yaşadığını hisseder..Yaşadığı dünyanın havasını içine çeker, rüzgarı, sesi canlı yaşar.
Motorcu yaşamdan alacağı keyfi trafik içinde kalarak öldürmez.. Motorcu yaşamaya ve yaşatmaya çalışır...
Motorcu garantici olmaz. Sevdiği şeyi yapar..Zaten bu yüzden motosikleti sever. Motoruna aşıktır...
Motorcu iyi insandır.. Yaşadığı her anın hakkını vermek için motorcu olmuştur. Hayatı daha da güzelleştirmek için risk alır..Hem kendini hem çevresindekileri mutlu eder...
Böyle bir dünyada yaşamak varken insanoğlu neden kavga sinir umarsızlık dolu bir dünya yaratır anlamam.Bunlar burdan konuşmak ile olmuyor tamamen aile terbiyesi.İnşallah bu şekilde iyi çocuklar yetiştiririz ileride.
Her önüne gelene atarlanan motorculardan sonra iyi geldi.
Bunlar, bizim gibi motosiklete layıkıyla binmeye çalışacak yeterlilikteki insanların karşısına çıkan testlerdir diye bakıyorum ben de bunun gibi olaylara. Elimiz ayağımız tutuyor, yoksa zaten o aleti kullanamayız. Bunları görüp de sessiz kalırsak -özellikle de sadece gezmeye çıktığımızda- o zaman insanlığımızı kaybederiz. İşte o zaman yaşamanın, hayatta olmanın hiçbir manası kalmaz. Gücü yerinde olan, güçsüze zorbalık değil yardım etmekle yükümlüdür. Ben buna inanır, bunu söylerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)