Gençler; yakalayabildikleri motorlara emniyet şeridinden gidiyorsun diye ceza kestiler:( o şerit sadece ambulans ve itfaiye içinmiş.
Gençler; yakalayabildikleri motorlara emniyet şeridinden gidiyorsun diye ceza kestiler:( o şerit sadece ambulans ve itfaiye içinmiş.
evet öyle zaten motorların normalinde geçmesi yasak ama çoğu zaman göz yumuyorlar kolaylıkla şeridi boşaltabildikleri için sonuçta ekstradan geçiş üstünlüğü olan bir araç değil motosiklet
Bilinçsiz motor sürenlerin ceremesini biz çekiyoruz zaten. Emniyet şeridini motorlara serbest sanan insanlar motora biniyor, emniyet şeridine giriyor, polisi görünce üzerine üzerin basa basa gidiyor. Adam kıllanıp çek kenara deyip eline veriyor cezayı. Sonra bizede yasakmış.
bugün cevizlibağda emniyet şeridinden giden scotera motosikletli trafik polisi ceza yazdı.saat 17:00 sıralarında . bende ordan gidiyorum sıkışık yoğun trafikte ama polisi görünce hemen çıkıyorum çizgide gidiyorum.
bazı mallar polisi göre göre hala emniyet şeridinden gidiyorlar. böyle oluncada basıyorlar cezayı. hepimize.
Ben mümkün olduğunca çizgide gidiyorum her an kendimi şeridin içine atabilecek şekilde.
Polisi görüpde emniyet şeridinde devam edenler ödüllerini polisden alıyorlar.
istanbulda ilk motosiklet kullanmaya başladığımda emniyet şeridinin motosikletlere serbest olduğunu düşünmüştüm sonra olmadığını öğrendim. O gidenlerde muhtemelen serbest olduğunu düşünüyorlar.
Hatta isim bile koymuşlar... Emniyet şeridi diye...
Hatta bir link var.... Bayağı faydalı...
https://www.facebook.com/MotosikletT...%22%3A%22O%22}
3 yıldır işe gidip gelirken köprü yolundaki emniyet şeritlerini(gidecek başka yeriniz yok. çok sık çevirme olur ama hiçbiri yoldan gitmen gerek demez), 6 aydır da videodaki yolu kullanıyorum birçok motorcuyla beraber. önünden geçtiğimiz polisin haddi hesabı yok; o anki duruma göre kesiyorlar cezaları emniyet şeridi, arka çanta vs...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)