bu motora bişey olduğu zaman nerelerden parça bulabiliri mucuz yollu. Ucuz dediğime bakmayın mecazi olarak
bu motora bişey olduğu zaman nerelerden parça bulabiliri mucuz yollu. Ucuz dediğime bakmayın mecazi olarak
resim gözükmüyor
BMW BMW dir, parcasi kolay bulunur pahalidir ama uzun omurludur..
İşiniz motosiklet satmak ya da tamir etmek mi anlamadım, nick ve avatar o havayı vermiş, eğer öyle ise bu soruyu sormanız biraz abes olmuş, ya da yaşınız biraz küçük diye düşünüyorum.
Gelelim sorunuza:
Polis çıkması BMW'ler haşat olmuş motosikletlerdir. Lakin iyi bir ustanın elinde güzelce toplanırsa elbette can bulabilir. Şahsi görüşüm BMW'yi BMW yapan eski modeelleri olduğudur.
Sorduğunuz R80 hava soğutmalı bir model, büyük ihtimalle ömrünü tamamlamış ve ağır silindir hasarları mevcut,tur. Şimdi model aralığını hatırlayamadım ama belli bir aralıkta üretilenlerde krom silindir yüzeyleri bulunduğundan bunlar rektefe ve taşlama gibi işlemlere uygun da değil. Yedek parçayı Mersin, Adana ve Ankara gibi illerdeki eski BMW'ci ustalardan ve Ebay üzerinden bulabilirsiniz. Öyle aman aman fiyatlar söz konusu değil. Bazen de öyle olur ki gümrükte beklemiş ve parça olarak satılan bir silindir kafası bulabiliyorsunuz. Yani adeta yeni bir motora sahip olma imkanınız bile olabilir. Lakiiinnn o camianın içinde olmanız lazım, yoksa üç kuruşluk parçayı misli misli satarlar mı, evet satarlar.
Eski BMW işinde özveri, emek, merak, el becerisi-ustalık çok önemli. Ona ayıracak keyifli zamanlarınız yoksa bu işe hiç girmemeniz gerek. Nokta.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)