Zelsun 250 R Bildikleriniz - almayı düsünüyorum bilen duyan yada kullananlar
Reklamlar
-
@Bune "CBR 250 R" var düz yolda 160 görüyorum diyene ya yalancısın diyorlar yada git hız göstergeni tamir ettir diyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=Z-QrDaUO9TY
dakika 1.50'ye bakmanı tavsiye ederim.
Öyle söyleyenlere bu videoyu veya youtubede 1231 sayısız videoyu açıp gösterebilirsin.
Reklamlar
-
çevren genişse al. fazlada uzaklaşma. yolda kalınca yardım edebilecek birilerini bulman gerekir
-
17 Yaşında kullanmayı biliyorum racing motor istiyorum vakaası.. Güzel kardeşim kullanmayı nerden biliyosun? Prof. eğitim aldınmı? Mobyletmi kullandın yoksa burdaki bir suru kahraman gibi 500 metre 600 luk motormu kullandın.. 17 yaşında ehliyetin olmadan ve daha önemlisi prof.eğitim almadan ki 30 yaşında birine eğitim şartsa sana 10 şart kardeşim. Motosikleti kullanıyorum öğrendim demişsin motosiklet hakkında küçük bir fikrin olsa bahsettiğin motoru hiç satın almaya falan kalkmazsın. Bunlar heves anlıyorum ama bu işi bilen zamanını harcamış mantıklı abilerinden bilgi ve destek al ve bu işe öyle bulaş.. Yapmayın şunu artık ya 17 yaşında racinglerle neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım kime ne havası atacaksın atma o havayı ailen sevdiklerin üzülür canından sağlığından olursun..Bu kadar..
-
Dayımın cbr 125'ini uzun süre kullandım , arkadaşımın cg'si vardı onuda kullandım, 12 yasımdan beri fırsat buldukça kullanmaya çalışıyorum, benim merak ettigim bu motorun beni ne kadar götürebileceği ve ne kadar idare edebileceği, demek istedigim bu motor kaza yapmadan da dağılır mı
-
Seni ölene kadar götürür. Yeterki sen düzgün kullan ve bakımlarını aksatma.
-
hakanens adlı üyeden alıntı
Ama herkes paranı çöpe atarsın gibisinden yorumlar yazmış
-
Bizde geçtik o yollardan süpersport ayağına bi tane saçma sapan motosiklet alıcan şekil için sonra yolda 150 likler geçecek zoruna gidecek 4 bine 7 bine yok öyle bi motosiklet.
-
Ben de paris Hilton (kendilerini sevmem ama ilk aklıma o geldi) istiyorum ama olmuyor. Elindeki para neleri alabilir iyice ölç tart. Sırf görüntüsü var diye bilinmedik markaya güvenme. Kaldı ki yedek parçası ne alemde o bile belli değil. 2 seneye değiştiririm diyorsun madem iki sene tvs ye bin. Diğerkomuterlere göre daha spor karakterli. En azından ne olduğu belli, çıkaracağı sıkıntı belli, parçası şusu busu belli. Uzun yola da arkana bakmadan çıkarsın.
-
kevan adlı üyeden alıntı
Ama herkes paranı çöpe atarsın gibisinden yorumlar yazmış
Zealsun için demedim kevan. Honda, yamaha için dedim. Zealsun kesinlikle alma.Satamazsın elinde patlar.
-
Arkadaşımız gençliğin verdiği heyecanla biraz şekil istiyor anlayın işte aldığı motor yeterki yakışıklı olsun 100 bassa zoruna gitmez.Ayrıca supersport motorlarla uzun yolda yapılmaz oturuş pozisyonu sebebiyle çok sıkıntı çıkarır.Sen almak istiyosan alama unutma kolay kolay değiştiremezsin o motoru.Ha ailembana destek olur falan dersen iş değişir.Ama o yaşlarda en azından 2 el sağlam bir commuter alsan daha iyi olur.Burda bir abimizin uzun bir yazısı vardı supersport motorlar hakkında.Keşke onu bulsamda yollasam sana.Sıkıntısı çok yani o büyük kasa motorların tabiki ülkemizde şekil yapmak herşeyden önemli olduğu için insanlar katlanıyor sen katlanırmısın bilmem
-
Bune adlı üyeden alıntı
Motosikletler cc' lerine göre hızlı yada yavaş gitmez, motor gücü ve tork oranlarına göre hesaplanır bu işler, 600cc motor yapıp ondan 15 bg güç alıp cbf 150 ile kafa kafaya da gidebilirsin 150cc motor yapıp onunla 600cc motorlara kafa da tutabilirsin. Önemli olan motorun kaç beygir yada kw güç ürettiği ve tork oranları.
Mesela "CBR 250 RR" diye efsane bi motosiklet var 200km top speed görüyor bir de günümüzde üretilen "CBR 250 R" var düz yolda 160 görüyorum diyene ya yalancısın diyorlar yada git hız göstergeni tamir ettir diyorlar.
Kısaca keramet cc de değil motorun gücünde.
cbr 250 r düzyolda 160 görmüyormuymuş?
ahahahahahahahahahhahahahahhahah
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
hakanens adlı üyeden alıntı
ölene kadar demiş doğru söylemiş,
bu yaşta bu heyecanla
250 cc SS alıcaksan yaklaşık 2000 km falan sonra ölürsün.
Önce bi 125 cc CBR ya da 150 cc başka bi motor al 2. el, deneyim kazan sonra bakarsın 250 liklere.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)