Su stoppie yapmayi bir beceremedim
Su stoppie yapmayi bir beceremedim
böyle hatunu Tr'de çok zor
"İstermiydiniz" kısmından sonra kafa gitti bende. Böyle olmasada isterim asdfghjklas
bazı insanlarda böyle yetenek var taktir etmek gerekir bence...
Boy 1.90 kilo 88 yağ oranı %8 iyi derecede basketbol oynar, motor kullanmayı severim.
Şaka bir yana da kız tek başına da yeterli bence, gayet güzel yani.
Ayrıca bizim kızlar da çok ''overrated'' be abi.
maşallah derim ben motor kasabı ama becerikli nerede yaşıyor bu bilen varmı ispanyol gibi geldi bana ama takdir edrtim bu kızı öperim ben
Benim oğlana isteyelim bunu. Tam ona göre. O da bunun gibi artiz Düğünü de bütün motorcular toplanıp Hazerefende kır düğünü şeklinde yaparız şaane olur. İkisinden birisi düğünde gösteri yaparken kolunu bacağını kırarsa gerdeği biraz ertelerler o kadar. Sona bir yastıkta kocarlar artık
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
İstemem. Yengeniz izin vermez. Zaten çirkin. Bide motoru adam gibi kullanamıyo... Dikkat ettiyseniz hep tekere geliyo motor, bide frenlemesi yanlış. Hep kaydırıyo arkayı. Depoya falan oturuyo fıkara... Aga kız hakkaten daha seleyle deponun yerini karıştırıyo. Bak, yengeniz ne güzel hemen usülünce arkama oturuveriyo. Kıpırdamıyo. Kendi kullanırken de mirket gibi dimdik...
Benim hatunum 10 basar buna...
Hem bakalım bi sarma sarabilirmi? Ütü falan.. peeeh kesin tırttır..
Bizim ülkedeki kezbanlar bu kadının yapabildiğinin 1000de 1ini yapsın havasından yanına yaklaşamazsın,
yabancı olacaksa, Evet
Bundan motoru kurtaramayız , sonra buna ayak uydurucaz diye pok yoluna gidicez , allah sahibine bağışlasın ben istemem
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
motorcu kız kafası nasıl olur acaba, merak ettim şimdi..
Ayda 5.000 USD kazanmayanlar bu kızı düşünmesin, 1 aylık lastik masrafı 1.600 usd'yi geçer, muhtemelen ekmek su masrafı da yoktur.
dün otoyol bornova kavşağının önünden yüzbaşı ibrahim hakkı caddesine dönen bir chopperlı kadın gördüm.
şaşırdım.
bildiğin chopper ve tek başına deri ceketiyle bir kadın.
bunları görmek isitiyoruz
Kız = Aşkım motoru bozmuşmuyum?
Adam = Ver bakayım anasını ... sin..
kız sevimsiz olduğu için motora yeltenmis baktı erkeklerin dikkatini böyle cekemiyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)