Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk kez motor alıcam Chopper ve Süper sport arasında kaldım

REKLAM ALANI

Öncelikle arkadaşlar motoru çok seviyorum hastayım diye bilirim ama çok büyük korkularım ve kararsızlıklarım var
    Korkular
    Orta okul döneminden kalma mobilet ozamanlar bizim için 1000 cc :D trafik kazası geçirdim arkadaşım hala sakat araç çarpması sonucu şu aralar korkularımdan kurtuldugumu düşünüyorum ama hiç daha o kazadan sonra o gidona elim değmedi

kararsızlıgım korkumu yenersem eğer hangi tarz bir motor almalıyım 2 türüde çok seviyorum Chopper ve süper sport ne istiyorsun dersen klasık şeyler tok bir harika ses ve sorunsuz bir motor devamlı tamirci gezmek istemiyorum Birazda gösteriz yeterli 250 cc bir şeyle başlayacağım

şimdiden ilginize çok teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Drift
    bende ikisi arasında çok git gel yaşadım birer tur iki türüde deneme imkanım oldu ikinci motorumu alıcam kendime sordum rahat ama yavaşmı gitmek istiyorum yoksa azıcık belimi büküp hızın tadınımı çıkarmak istiyorum ss den yanayım ben tek korkum kilom bakalım nolcak sonumuz

Motosikleti
    arayışta
    Artık klasik olmuş bir kaç soru sorayım, öncelikle ehliyet var mı? Bu iş için ayırdığın bütçe nedir? Ve boy, yaş, kilo vb. Kişisel özelliklerin ile beraber ne iş için kullanacağını yazabilir isen, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir. Her şeyden önce hayırlı olsun diyelim

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    Ben şahsen sıfır tecrübe ile trafik için, tecrübe için alçak seleyi yani 250cc chopper tercih ettim. Şuanda hyosung gt250r istiyorum kısmetse. Eğer ilk başta hyosung ile başlamış olsaydım kesin çok iyi bir masraf açacaktım, tabii sağlığım yerinde olursaydı :D Tabii bu benim kendi şahsi görüşüm, eminim 250 cbr ilede başlayan arkadaşlarımız vardır onlar ne derler bilemem

Alıntı yüksel66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık klasik olmuş bir kaç soru sorayım, öncelikle ehliyet var mı? Bu iş için ayırdığın bütçe nedir? Ve boy, yaş, kilo vb. Kişisel özelliklerin ile beraber ne iş için kullanacağını yazabilir isen, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir. Her şeyden önce hayırlı olsun diyelim
    Ehliyetim var bütçem 10.000 kıyafetlerım herşeyim aldıktan sonra motorum için kalan bütçem 8.000 civarı Boy 1.80 kg 95 yaş 26 Meşleğim aşçı genelde işe git gel ve gezmek amaçlı saat sıkıntım yok işimden dolayı olursa birde etkinlikler en büyük isteğim etkinlikler

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    Bi insan nasıl chopper ve SS arasında kalır
    Zevk meselesi bu ya sarışın seversin ya esmer...
    Ya da kızıl Naked...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

Zevk meselesi bu.... Ya sarışın seversin ya esmer...
    Ya da kızıl Naked...
    tinerci ve İlker41 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı obarey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zevk meselesi bu ya sarışın seversin ya esmer...
    Ya da kızıl Naked...
    http://www.sarmasdolas.com/avatars/fb65084c83fcd3fdc967525ea82f5b16.jpeg

http://www.hurhaber.com/haber_resim/normal54W50.jpg

http://sosyomekan.com/wp-content/uploads/2015/02/kizil-bayan-sac-modelleri.jpg

Dostum şimdi bunlar arasında nasıl seçim yapabilir insan keza ss cruiser ve naked'da aynı durum. kolay değil.
    obarey bunu beğendi.

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sarmasdolas.com/avatars/fb65084c83fcd3fdc967525ea82f5b16.jpeg

http://www.hurhaber.com/haber_resim/normal54W50.jpg

http://sosyomekan.com/wp-content/uploads/2015/02/kizil-bayan-sac-modelleri.jpg

Dostum şimdi bunlar arasında nasıl seçim yapabilir insan keza ss cruiser ve naked'da aynı durum. kolay değil.
    haklısınnnnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    İkisini de boşver supermoto dene.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    ben sana chopperi tavsiye ederim ben mct 250 ile başlamıştım ve oldukça keyif almıştım eğer dediğin gibi bütçen müsaitse rks cruizeri 250 tavsiye ederim kullananlar memnun sende memnun olursun

RS383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift
    Tarzı belirlemek çok önemli mesela ben naked motor seviyorum,ilk olarak rahatlık,kendine has tarz,nikelaj aksesuar yayıla yayıla gideyim diyosan chopper ayrıca seside ayrı bi dünya yok ben haytayım kolay hızlanmak hız tutkunlugu 4 silindirin teknoloji kokan sesi rahatsız bi oturuş şekli genç kızların yedek sevgilisi olcam diyorsan ss

Valla hocam her yeni başlayanın hevesidir 1000 cc filan gerek görüntü gerek şekil için.. ss chopper göre daha ağır şuan hani bu konuyu açmamdaki sebeb şuydu ya işte ss de virajlar daha rahat veya motora daha hakim olur daha rahat öğrenirsin gibi şeyler için açtım

Elbette zevk önemli 2 sinide kullanıcam deniyicem hangisi ağır basarsa onu düşünücem ama dediğim gibi şuan ss daha hoş gözümde amacım hayta yada soytarı görüntüsü değil tam tersi zaten yapı itibariylede sakin biriyim

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nasıl arada kalıyorsunuz diye soranlar, siz hiç 4 silindir ile tek silindir arasında kaldınız mı Esmer de severim sarışın da. Hangisini seçersem, diğerine bakmam o kısım zor

Hocam şimdi 8 bin tl ile alınabilecek motorlar belli, 250 cc civarı bir şey bakıyorsunuz. Tarzdan önce o paralara hangi motorlar var, hangisi gözünüze hitap ediyor, hangisi içinize siniyor bir bakın. Öyle daha rahat olacaktır.
    H3RG3L3 bunu beğendi.

Hocam yani senin yorumundan şu çıkıyor chopper efendi adam motoru ? Valla hiç öyle düşünmüyorum hatta tam tersi chopper benim gözümde asi,özgür ruhlu,kodumu oturtan ağır abi motoru Falcon-Freedom bir baksana ben hayranım o motorun tipine mesela

Motosikleti
    Mondial KT150, Suzuki Inazuma Gw250 F
    yazdıklarına bakarak chopper derim.

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hyosung GV250
    H3RG3L3 bunu beğendi.

K4NuNi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    bi SS kullanıcısı olarak, kararlarını iyi vermeni öneririm. Eğer 200 km yol gittikten sonra ertesi gün bütün kemiklerinin dayak yemiş gibi ağrımasını umursamıyorsan SS alabilirsin tabiiki. Ama dersenki, ben suit otobüs rahatlığında gitmek istiyorum; Bunu Chopperda yakalayabilirsin.

Rahatlık bakımından; SuperSport makina 403 ise, Chopper Travegonun suit koltuğudur. Şahsen ben şekle şemale aldanıp CBR125 alana kadar, Üzerine biraz daha koyup 250 lik bir naked alabilirdim. Süpersport'un benim için yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorum.

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Hocam bi gerçek var sen nasıl iyi bakarsan motor bozulmaz bakımlarını eksik etmessen regal raptorler var

işte aradığım cevaplar valla hocam görüntü olarak evet ss çok hoş Chopper da çok hoş karar galiba Choppar dan yana olucak gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bi gerçek var sen nasıl iyi bakarsan motor bozulmaz bakımlarını eksik etmessen regal raptorler var
    Çok baktım regallere çok ta hoşuma gidiyor ama o para da o motora çok gibi duruyor bilmiyorum kullanıcı yorumlarını filan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)