güle güle kullan
İyi dileriniz için tüm herkese teşkkürler.
camo kardeş aynen dediğin ama maalesef gerçek.Yoksa bende 600f apayrı bir yerdedir.Ama maalesef ki kalite den ödün verilmiş.Yoksa çok uğraştım araştırdım ama olmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
Rüzgar olayı şimdilik sorun teşkil etmiyor ama zamanla bir öncamla çözeriz gibi o yüzden şimdilik önceliklerim arasında değil.
Acilen ön ve arka çamurluk uzatmalarına ihtiyacım var.Birde topcase için arka taşıyıcı ,orj çok pahalı bu konuda fikir ve önerileriniz varsa sevinirim.
şimdi hatırladımda otobanda tam tüz yol seyir halindeyken 6. viteste 4000 devir civarı, hızımda 106 110 arası 3.6 ve 3.8 değerleri gösteriyordu.Buda çok hoşuma gitti.Demekki uzun yolda ortlama 4 lt denebilir tabi elimize hakim olursak.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
MT serisi dizayn olarak peygamber devesine benziyor.ya da boyunsuz gibi geliyo bana ne bilim bi iç gıcıklayan bişeyi var. ve gösterge çok tarza yakışmıyor diye düşünüyorum.ortayı daha dolduran bi panel olabilirdi.
onun dışındaki herşey müthiş
29 bin liralık motora göre gösterge tablosu ve kumandalar çok basit, ayıp gerçekten ya
SS inip den naked a binen biri olarak ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum =) bide koruma takozu takarsanız artık çocuklar devirirse korkunuz da kalmaz =) hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun Fatih,
Allah kaza bela vermesin.
Keyifli sürüşler diliyorum
Benim aldığım fiyat 24500 tl dir.Ben de senin gibi düşünüyordum ama gerçekten üzerine oturupda o keyfi alınca birde ne sitersen var ekranda yani çok büyük veya şekil olması bana rahatlık ve ekonomi gibi faktör yönünden artısı yoksa çok da önemli olmadığını anlıyorsun.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Eyvallah Yusuf abi saygılar..Cümlemize İnş keyifli sürüşler...
Dün Eşimle fazla uzun değil di ama kısa da olsa biraz gezdik.Eşim e nasıl dedim, yok gerçekten rahat dedi.Ama daha 600f ve cbf150 lere göre bunu doyledi sonuçta başka motora binmedi.
Birşeyi farkettim dün iki kişi ile birlikte resmen tısss tısss tabiri caizse konfor gerçekten iyiyiydi.Umarım hep böyle zevk alarak bineriz.
Rüzgardan da daha şimdilik yüksek süratlara çıkmadığımız için şikayetim yok.
Kulandıkça artılarını ve eksilerini yazmaya çalışacağım.İyiki almışım diyorum.
Adana dan selam lar...
Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun...
Hayırlı olsun . başlığı takipteyim , almayı düşünüyorum
Geçen hafta sonu yaklaşık 130 km civarı ortala hızım 80-110 arası idi toplamda 23-24 krş yakmış.Makina gerçekten harika bir viraj yapılacak makine.O kadar güzel yatıyor ki bunu ancak denemeniz gerek.birde ayı gibi güçlü.Naked dan beklenen konforun fazlası bile var.Frenler ABS olmamasına rağmen gayet güzel dozojlaması var.Gaz tepkileri inanılmaz, bunlar abartı olarak düşünmeyin bizzat kullanıcı yorumlarıdır.
Üzerinde gelen Bridgestone batlax lastikler gerçekten güzel.Rodajda olduğumuzdan sakin kullanmaya çalışıyorum ilk 1000 bakımana kadar 5000 devir geçmeden.Vites geçişleri ilk bir1 attığınızda sanki dal kırılırmış bir ses ama sonrakileri hiç hissetmiyorsunuz bile.Bazen acab geçmedi mi diye tereddüt edip ekrana bakıyorum,bu arada vites göstergesi olması da ayrı bir güzellikmiş.
ekran da yok yok ne şstersen hemen ulaşabiliyorsun yol bilgisayarı anlık tüketimler,dış ortam sıcaklığı,motor sıcaklığı,trip bir trip 2 gibi extra güzellikler var.
Bence bir touring tarzı öncam ile uzun geziler bile yapılabilir gibi geliyor ama denemedim tabiki.
Adana dan herkese kazasız belasız sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Herkes mutlaka birgün MT09 ve tracer deneyecek bundan emin olabilirsiniz.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Ben de naked dan sport touringe geçmiştim. 5 yıldır aynı motor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)