ybr al trafikte dans etmeyi öğren.
ybr al trafikte dans etmeyi öğren.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ilk defa motosiklet surecekseniz r25 i tavsiye etmem.
Arkadaşlar kızmasın Drift i 0 km alıp 15.km de satılık a koydum.
Yolda giderken egzoz u dustu. Oturumu hiç rahat değil.
Size tavsiyem Bajaj discover olur. 125 lik veya 150 lik.
Öğrenip artık degistirebilirim dediğinizde r25 guzel bir secim olur.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Bu makina başlangıç motoru olmaz! Arkadaşlar doğru söylemiş.
O kadar da olamaz bir motosiklet değil hocam alt devirleri çok sakin bir motosiklet. ha gaza tam gaz giderse acemi insan, pek hayırlı olmaz
2 adet somun 20 kuruş, egzoz contası 1 lira. Bunun için binmeden sattıysanız motoru sözün bittiği yerdeyiz. Nedense egzoz somunlarının düşmesine hep egzoz düştü denir sanki egzoz motordan düştü yerde sürüklendi. Ben de 1500 km'de motor kitleyen Bajaj Discover 125 gördüm o zaman o motor da çöp.
ybr al eğitime de git, bi dahaki sezona r25 alırısn
Arkadaşlar kararımı verdim ybr alıcam. Eğtime gitmeyecem ama dayımdan eğtim alıcam 25 yıllık motorcu. Motoru iyicene öğrendiğim zaman üst modellere geçicem.
BEYLER ADAM 2 SEÇENEK SUNMUŞ O MU BU MU DEMİŞ BAŞKA BİRŞEY DEMEYİN İYİCE KAFASI KARIŞMASIN.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Cbf ybr diyenler drift i görmemiş sırf çinli olduğu için uzak duranlar.Cbf alıp yağ yakan motora para vereceğine git yarı fiyatına drift al ybr tokatla düşe kalka öğren :D
Kararımı ybr den vericem daha hızlı gitmesi benim için önemli değil zaten motoru öğrenmek için alıyorum. Sorunsuz olması tercihim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Ha bide beyler cbr125 veya duke 125 te alabilirim fakat 10000 TL leri 125 lere vermek istemiyorum. Ybr alıcam sizce iyimi yapıyorum.
Benim merak ettiğim olay şu. Yahu ivmelenmeyi tork sağlamıyor mu ? R25 bir çok rakibinden geride tork olarak. Beygir itibarıyla son hızı daha başarılı ve biraz daha iyi gidiyor. Niye başlanmasın ? Bana göre de R25 ikincil veya üçüncül motor olmamalı bu iş göreceli. Herkes kendini bilmeli arkadaş başkasının lafıyla motor seçilmez. Başkasına motorun sorunlarını ve şahısa göre olan artıları eksilerini sormak en mantıklısı bana göre...
Drift. Daha ehliyetim yok diyosun yazık. Olmaz R25. Bi al hırpala, düş kalk, motor sahibi olmayı öğren. Alırsın sonra R25'i, kaçtığı yok ya...
Bak dostum Drift kullanıcısıyım ilk Motorum ve başlangıç için gayet yeterli bi motor yakışıklıda 135 cc 13 beygir max hızım şu ana kadar 130 bu bile seri geliyor ilk başlıyana parçalarda 3 rakamı geçmiyor karenajsız güzel motor ha r25 mi senin fikrin çift silindir 36 beygir sanırsam ama zor biraz öğrenirsin ama biraz depo üstünde gidersin sonra dersin bu motorun hali ne böyle bence maceraya hiç gerek yok al driftini kullan bi 10 bin geç r25e bir süre zaten yetmiyor ama bendede söyle bi şey oluştu bir gün yetiyor diyosun bir gün daha fazla gitmiyor mu diyosun gaz tepkisi kalkışı harika sağlam motor tabi civatalarin zamanla gevşemesi zamanla onden gelen ziriltiyi ( kafasindaki plastik yer ) saymassak parasının hakkını sonuna kadar veren bir motor
drift benim ilk vitesli motorumdu 8000km kullandım çeşitli modifiyeler yaptım 135cc olan slindirini 163cc olan mcx ile değiştirdim
aydınlatması hoşuma gitmedi yuvarlak ybr farı taktım tatmin edici bir ivmelenmesi vardı eksozuda performans ile değiştirince gerçekten sürerken hoşlandığım bir motordu
[IMG][/IMG]
tavsiye ederim öyle kırılıp dökülmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)