Neden motorcuyum?
Neden motorcu olduk? Bir bağımlılık mı, bir gereklilik mi yoksa sadece arabamız gibi bir araç mı? Kendi adıma konuşacak olursam;
- Motorcuyum çünkü; Rüzgarı hissetmeyi seviyorum
Neden motorcuyum?
Neden motorcu olduk? Bir bağımlılık mı, bir gereklilik mi yoksa sadece arabamız gibi bir araç mı? Kendi adıma konuşacak olursam;
- Motorcuyum çünkü; Rüzgarı hissetmeyi seviyorum
Motorcuyum çünkü Başakşehir'e taşındım , Kadir topbaş ve iett yüzünden :D
Ortalamanin biraz ustunde bir araba alabilecekken araba almak aklimin ucundan gecmemisti .. "motorlarimiz" var arabamiz yok
Cunku motorcuyum been
Havalı bir söz düşündüm yazmak için, çok havalı olmadı. İyidir motosiklet
istanbul'da yaşamayı kolaylaştıran alet,telefonsuz gezerim motosikletsiz gezmem
2 sene once Param olsa araba alirdim. Yoktu motor aldim. Simdi param olsa motorumun yanina araba alirim. Gelecekte daha cok param olunca mutlaka bir arabam bir motorum olacak.
Beni motorla parasizlik tanistirdi , ama motor aldiktan sonra sanirim motorcu da oldum.
Bence araba etrafı metalle çevrili hapishaneden farksız,daha rahat olabilir daha güvenli olabilir ama hiçbir zaman yolda kaska çarpan böceğin verdiği zevki vermez
Çünkü G yemeyi seviyorum, hız sevdalısı değil hızlanma sevdalısıyım. Motosikletin arabadan farklı olarak, size eklenen bir özellikmiş gibi olması ve bütünleşme hissiyatı var. Ekonomik olması ve zaman kazandırması olayı da cabası.
çünkü araba alacak param yok. olsa araba alırım, motoru da satmam. tatlı su motorcusu olarak hayatıma devam ederim.
kesinlikle bir hastalık olduğu için,normalde uykuya dalmam en az bir saat alır ama bir motosiklet düşünüp,gözlerim kapalıyken onu ne zaman incelemeye başlasam 5 dakika geçmeden uykuya dalıyorum.kesinlikle tedavisi yok bunun.
özgürlük....
Motorcu tabirini sevmiyorum motorcu değilim motosiklet sürücüsüyüm
Neden motosiklet peki dersen de onun hissi, adrenalin yaşatması, özgürlük duygusu bunlar önemli etkenler tabii bir de şu var vakit çok kıymetli bu yaşlar bi daha gelmiyor yarın bi gün ömrümü istanbul trafiğinde harcadığım için pişman olmak istemiyorum
Çünkü, özgürlüğümü hissettiriyor
Çünkü, gereksizce trafikte zaman geçirmiyorum
Ve onlarca sebep daha
çünkü evim ile işim arası 15 km. toplu taşıma gidiş-dönüş dünya para, 20tl 200km.
5 Bin Tl'ye kötü şahin, 5 bin TL'ye Yamaha YBR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)