motorun sesi dalgaların köpürtmesi.... bilemezsiniz....
motorun sesi dalgaların köpürtmesi.... bilemezsiniz....
-onune park ettigim restorandaki garson genc "abi cok guzel gorunuyor.." dedigi icin,
-trafikte hic tanimadigim ve belki bir daha da karsilasmayacagim birine selam verebildigim icin,
-aksamin bir vakti salak TV dizilerinden kacip bos caddelerde oylesine gezebildigim ve ruzgari icime cekebildigim icin,
-isiklardan kalkista herkesi aynada gorebildigim icin (beyaz bayrak ayna!!!),
-3-4 sn.de 100 km hiza ulasabilen bir seyin altimda olmasi hissi icin...
Çok seviyorum. Canım yoldaşım o
beş yıl istanbul trafiğinin eziyetini çektikten sonra üniversite bitince ilk işim motorsiklet almak oldu, daha sonra ise tam bir tutkuya dönüştü, ikinci motorsikleti almayı düşünüyorum. Çünkü motorsiklet bir tutku, heyecan, özgürlük, cesaret, kaçış
Motorcuyum Çünkü; Benim dilimden o anlıyor çevirdinmi gazı diyor aga sen bunu istiyorsun diyor uzuyor rüzgarı hissetiriyor ve insanların yapamadığı mutlulugu bana sağlıyor.
motorcuyum çünkü beni o anlıyor bende onu kullanırken büyük keyif aldığım ve tarif edemediğim büyük bir aşk rüzgarla dans edebildiğim tek alet motorsiklet iki teker aşkı yaşayan herkezin tekeri düz bassın
Sinirimi alıyor rahatlıyorum hız yapınca yüzüme rüzgar çarptıkça.
A noktasından B noktasına ulaşmanın en Zevkli Yolu...
Masrafsız ve ekonomi aracı oldukça da performanslı. Kaç bin liralık araba almam lazım 0-100 ü 9 sn de ulaşacak
Bizde motosiklet genetik. Dededen babaya, babadan oğula.
RAHATSIZLIK
arabada olduğu gibi müziği açıp sıkılarak varacağın noktayı değil,motosiklet ile yolu hissedip sıradaki virajı almanın mutluluğunu yaşamak için
içimdeki çocuğu başka hiçbir şeyde mutlu olamayacağı kadar çok mutlu ettiği için ve..
çocuğumun arkama her binişinde gözlerinde gördüğüm tarif edilmez mutluluğu tekrar tekrar görebilmek için....
ve daha birsürü şey..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)