İzmir trafiği sürücüler ve bayan sürücüler için nasıl?
Reklamlar
-
ceydamer adlı üyeden alıntı
Yıllardır araba kullanmış olduğum için başka araçları de izlemeye almaya oldukça alışkınım. Ha bunda tabi uyuyan bir tır şöforunun arabamın üstüne çıkması ve arabanın tamamen perte çıkması ama benim mucizevi şekilde burnum bile kanamadan kurtulmuş olmamında büyük etkisi oldu
o günden beri sadece kendi aracımı kullanmıyorum ve bu sayede bir çok kazayı henüz vukuu bulmadan atlattığım çok oldu. Tabi motorda 4 kat daha fazla dikkat etmem gerektiğinin bilincine buradaki yorumlardan sonra daha net farkında vardım
püf noktalar içinde ayrıca teşekkür ederim.
Umarim isinize yarar
Tekeriniz duz bassın
Reklamlar
-
ne pis biyere gelmişim ya!!!!!!!!
-
hardmusty adlı üyeden alıntı
ne pis biyere gelmişim ya!!!!!!!!
KAç kaç geri git
-
Ev Taşkent civarındaysa yeni açılan bulvardan smyrna meydanına kadar gidebilirsin. Trafik Mustafa Kemal e göre çok daha sakin olur.
Meydandan sola dönüp adliye tarafına ulaşılır.
-
17.05.2015 Pazar günü öğleden sonra Aşık veysel rekreasyon alanı ilerisindeki ışıklarda duran pembe today ve açık kasklı vatandaş sizmiydiniz.Yok sizseniz trafik ışıklarında öyle araba gibi durmayın mümkün mertebe araçların arasına girmeye çalışın diyecektim...Açık tip kask yerinede mutlaka tam kapalı kask edinmeye çalışın...
-
skystar adlı üyeden alıntı
17.05.2015 Pazar günü öğleden sonra Aşık veysel rekreasyon alanı ilerisindeki ışıklarda duran pembe today ve açık kasklı vatandaş sizmiydiniz.Yok sizseniz trafik ışıklarında öyle araba gibi durmayın mümkün mertebe araçların arasına girmeye çalışın diyecektim...Açık tip kask yerinede mutlaka tam kapalı kask edinmeye çalışın...
Hayır ben değildim :/ yine de uyarı iyi oldu
-
06 Ağustos 2016, 14:20
Bayan sürücüler için nasıl bilmem ama
Hergün altınyol üzerinden işe gidip geliyorum,
Araç sürücüleri -tık- diye yol veriyorlar bir kere bile önüme kıran olmadı bir kere bile sıkıştıran olmadı.
Tabi gündüz uzunlarım açık ve 5 araçta bi dıdıdıt yaparak ilerlememin de etkisi vardır.
Bi de sanırım Forzanın ön grenaj ve farlarının muhteşemliği :D
Umarım böyle devam eder.
İzmir trafiğine selam olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)