bugün avrupa yakasına geçtim. hem motor surmek hemde ufak işlerimi halletmek için. araçlar önümü açtı kendimi ambulans gibi hissettim kornaya basıyorum hemen yolu açıyolar. acayip zevk aldım.
https://www.youtube.com/watch?v=HQ9DWTYtudY
bugün avrupa yakasına geçtim. hem motor surmek hemde ufak işlerimi halletmek için. araçlar önümü açtı kendimi ambulans gibi hissettim kornaya basıyorum hemen yolu açıyolar. acayip zevk aldım.
https://www.youtube.com/watch?v=HQ9DWTYtudY
kamera baya bi tıslamış ^^
tıstıs tıs tı tı tıs tıs tıs tıtı
Ruzgardan oluyor
Durdugun anda da mevcut o ses çok kafa yorucu...
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
aynen hiç dikkatimi çekmemiş boşverin sizde sesi kısın gitsin :D
Pazar gunu bizde bursadan istanbul a donuyorduk biara araclarin bir cogu hafif yana kayarak yol verdi gozleeeerim yasardi cidden ........
Insanlar alismaya basladi motorlara.100 aractan 80 i hafif korna yapinca sola cekiyor kendini emniyetten gidilebiliyor. Arada ayi cikabiliyor tabi.
Ben trafikte sinirlenmem korna bile çalmam geçen sene düğün konvoyunda ilerliyoruz ne olmuş araya minibüs girmeye çalışıyor babamda yanımda kornaya bastı ( aracın kontrolü bende ) minibüste tabi kendi şeridine dönerken sağ tarafında motor geçiyordu ona çarpacaktı acayip bir şekilde sinirlendim vursaydı ne olacaktı dedim... o yüzden babam yanımdayken araba sürmekten nefret ediyorum kornaya basarken de düşünmeden basmayın.
Bazilari kornaya basinca direksiyonu onume kirdi yanina yanasip neden yolu acmiyosunuz diye sordum - ben senin soldan geldigini zannettim sagdan geldigini gormedim- diye bi cevap aldim.bunu bi kac defa yasadim. Sonra kornaya bastigimda arka camdan sofore bakiyorum korna sesini duyunca saga degil sola bakiyor ilk once. Ama yuzde doksani beni gorunce daha araca yaklasmadan yolu aciyor. Gormeyene de kornaya basinca aciyolar hosuma gidiyor. arada patates cikiyo tabi .:d
Demek ki pek onaylamasamda motorun biraz sesli(gürültülü) olması lazım !Sanırım bu da (görünürlüğü saymıyorum)güzel bir korna yada güzel bir egzoz ile olabiliyor!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
bunun en büyük sebeplerinden biri de kötü örnek olan kuryeci arkadaşlar. zamanında yol vermeyen araçlara çarpa sürte geçtikleri için birçok kişi arabasına zarar geleceğinden korkuyor hemen açıyor yolu
Arkadaşlar size benden tavsiye ben Reflektörlü yelek ve yeşil kaskimla trafikte acayip rahat ediyorum.Daha kornaya basmadan direkt yol veriyorlar.Çünkü bir çoğu polis zannediyor.Hava karardığı zaman da beyaz çakarlarımi açtığım zaman 100 metreden yol veriyorlar.
Arkadaşım hangi hafıza kartı kullanıyorsun? Benimde makina geldide, ebaydan sj4000 almıştım fakat hafıza kartı almam gerekiyor. Hızlı bir hafıza kartı olması gerekiyor diye duydum ama http://urun.gittigidiyor.com/cep-tel...arti-166848155 şu iş görürmü acaba class 10 diyor...
Lexar class10 32 gb hafiza karti hepsi buradadan bi saticidan 33 tl almistim onu kullaniyorum kamera cam gibi cekiyor ses kotu sadece bide 20 dakkalik vdeosu 2 gb geciyor video editor kullanmak lazim bildginiz ucretsiz video editor varmi yada kirilabilen sony vegas var ama acilmiyo full yapamadim
Ben her pazar ist. sancaktepeden sarıyer gümüşdere köyüne gidiyorum. uzun bir yol, ist.un bir ucundan öteki ucu.
şile otobanından geçiyorum karşıya ve harika derece saygılı insanlar var. genelde nevzat demirin orda trafik oluyor. orada bir kaç denyo çıkıyor onun dışında yol güvenli hatta, hızlı gittiğimde sol şeritten yol veren insanlar bile oluyor
Bende birkaç kez istanbula gittiğimde denk geldim ve çok şaşırdım, duran trafikte aralardan ilerlerken geçilecek kadar boşluk olmayan yerlerde durduğumda manevra yaparak geçebilmem için yol açtı herkes. Korna vs çalmadım
ben de genellikle korna kullanmam trafikte, sadece büyük araçlar için bi de akan trafikte beni zor duruma düşürebilecek sürücüler için beni görsünler diye korna kullanırım. Ama bi kez fatih emniyetin orada kırmızı ışıkta aralardan öne doğru gittim, iki şeritte üç araç sıkışmıştı, birinden biraz aracı çekmesi için korna ile uyarayım dedim adamlar kırmızı ışıkta bastı gittiler
her yerde açsalar ne güzel yapıştır gazı geç
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)