Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

spacy ye 5.000 tl verilir mi?

REKLAM ALANI

Alıntı Ömer Güllü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende kuba hasat var şu an bu motordan tek farkı o daha ucuz olması 2-3 arası max. ve göstergesine kadar tüm özellikleri aynı,bunada bakmanı öneririm.
    Hocam ben daha ehliyet almadım motorda neyin ne olduğunuda bilmiyorum bu dediğiniz modeli alsam arazide sürsem öğrenme mabadında ehliyeti zaten 6 aya kadar alırım bi sorun olurmu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    12680 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pcx 125
    a noktasından b noktasına 3 damla benzin ile gidebileceğin en kıvrak makine bu. bence yeni başlıyorsan al hocam.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    İlla honda diye tutturma bence o kalitede markalar var yamaha örneğin bak bws125 hemde 4.500tl imiş.kask mont ve eldiven hediyeli
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11233769/detay
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

MNS-FZ6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda1000RR
    Güzel sağlam bir motor hiç düşünme.Fiyatı da iyi.

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pikatel34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese hayırlı günler öncelikle

motorsiklet dünyasına yabancıyım hatta hiç tecrübem yok.komsumuz sıfır asya nostalji aldı geçenlerde bende gördüm heves ettim,eskiden beri de uktedir içimde motorsiklet kullanmak o rüzgarı hissetmek.biraz araştırma yapınca bu tarz çin menşeili motorları kimsenin tavsiye etmediğini gördüm.bende hondaya yöneldim.önceliğim sorunsuz olması ve yarın bir gün zarar etmeden motoru elden çıkarmam.bu motoru tavsiye eder misiniz?ekstralı kaskı,kiliti,koruması var.yalnız kafama takılan neden 10 gün önce aldığı motoru satışa çıkarmış bu vatandaş,bir sorun olabilir mi ? yardımlarınızı bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hatasiz-boyasiz-30-04-2015-tescilli-plaka-ruhsat-cikmistir-211681325/detay
    ilk motorun olduğu için düşecek çizilecek, canın sıkılacak...

Honda'nın ikinci elleri (ucuz modelleri kast ediyorum) de genelde paketçi motoru.

2014 model ikinci el bir sukuter al derim. Çok çok 2013 model olsun. 2000TL civarından fazla da para verme. Çünkü ekipman vs alacaksın motora mutlaka kaliteli bir çift lastik alacaksın.

Kymco marka sukuter alabilirsin mesela. Asya nostalji de olabilir.

Motosikleti
    ybr125
    Spacy ile kaza yapmazsan 200.000 i bile rahat devirirsin.

Ömer Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Scooter
    Ben ehliyetimi cuma aldım cumarteside motoru gidip emanet aldım,daha önce sürekli gider kullanırdım asvalt dışında pek rahat değil lastikleri ufak olduğu için boş bir okul bahçesi ya da asvalt alanda çalışabilirsiniz,eğitim de alabilirsiniz ama kullanışlıdır.

A2 ehliyet sınavı kurs ücreti 350 tl mesala sınava girdim kazanamadım 350tlmi yanıo yoksa 80tlmi

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    250 tl aşağısı için 2. ele girmeye değmez. 700 aşağı olsun git al kask 70 tl alarmlı kilit 50 motor koruma da para değil. adamla iyi pazarlık yap yada git sıfırını al hocam.

ayrıca
    Alıntı neksus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A2 ehliyet sınavı kurs ücreti 350 tl mesala sınava girdim kazanamadım 350tlmi yanıo yoksa 80tlmi
    80 yanar sanırım 4 kez hakkın var.

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    ya kafam iyice allak bullak oldu bu 2.el yamahalar is gorur diyorsunuz yani

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler