Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Sizce başlangıç İçin fazla mı abartı?

REKLAM ALANI
    Ege Anıl EFE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696, Triumph street triple, Xmax 25
    Çoğunuz bu işin abartısı olmaz diyecektir ,bende aynı düşünceye kapılıyorum çoğu zaman ama biraz bütmi zorlayacak ama en azından tam takım olacağım hem kendimi hem de artçımı koruyabileceğim. Neyse düşüncem şöyle Alacağım motor, eğitim ve ekipmanlar sonrası 2014 Cbr 250R
    Ekipmanlar ise şöyle tabiki denemeden olmaz ama ortalama şöyle olacak :

AGV SKYLİNE KASK : 800 x 2 Adet = 1.600 TL*
    --------------------------------------------------------------------------------------
    DAINESE RICOCHET ELDİVEN : 245 x 2 Adet = 490 TL*
    --------------------------------------------------------------------------------------
    DAİNESE SSC ALPHAD-WP AYAKKABI : 590 x 1 Adet = 590 TL*
    DAİNESE RACİNG C2 ESTİVO PELLE CEKET : 1270 x 2 Adet = 2.540 TL*
    DAİNESE HARD SHORT KALÇA KORUMA : 264 x 2 Adet = 536 TL*
    ACERBİS PROFİLE 2.0 DİZ KORUMA : 125 X 2 Adet = 250 TL*

TOPLAM = 6.006 TL*

Bu ekipmanlar allah kazadan korusun,kazasız ne kadar ömürü olur acaba? Birde son olarak sizce kalça koruma ve diz korumamı almam mantıklı yoksa korumalı pantolon mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Maddi durumun iyiyse bence abartı olacağını sanmıyorumbu arada bunlara bu kadar para ayırabiliyorsan 1 eğitim alıp bırakmaman gerek gs1 gs2 al bence
    Ege Anıl EFE bunu beğendi.

hardmusty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR125>, Yamaha R25> Honda CBR650R
    bro alma diye söylemiyorum sakın yanlış anlama, paran çoksa al hem korumalı pantolon hem de diz ve kalça korumaları da al ne alırsan kendine, yazdığın ekipmanlarından biraz daha uygun olanları da bulabilirsin senin ki iyice professiyonel olmuş.

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    dizlik yerine pantolon tavsiye ederim.

marka-modeli fazla takmayın ve mutlaka farklı marka ürünleri deneyin. içinde rahat edeceğiniz kıyafeti alın.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pantolon daha verimli olur dizlikten, fakat dizlik de ilk darbeyi alarak görevini gerçekleştirecektir. Deri olursa en güzeli ama konfor özelliklerini de düşünmek gerekiyor.
    Bu işin başlangıcı yok, koruma korumadır Bir de ne olur aynı renk almayın ikisini de. Aynı model çok iyi oluyor ama aynı renk

ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATILDI.
    Hocam fazla felan değil bence çok iyi kevlar korumalı pantolon öneririm boşver dizliği felan bence bu kadar iyi bütçen varsa direk tulum alsan daha iyi değilmi ? tek parça

bence abartı ama şu açıdan motosiklet senin için bir heveste olabilir aldıktan 6 ay sonra motosikletten sıkılıp araba almak istersen bu kadar para verdiğin şeyler ya kenarda kalır yada çok değer kaybederek satmaya çalışır uğraşırsın

he çok param var sanane dersen hayırlı olsun derim

Dipnot : agv kask yerine arai tercih etmeyi düşünebilirsin bence o kadar para verdikten sonra
    copycat bunu beğendi.

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    ayakkabı yerine bot, dizlik/kalçalık yerine de bu düzgün korumalı bir pantolon alsanız daha iyi olabilir.

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Ben de böyle full koruma geziyorum PCX'imle. Geçen gün kuryenin biri, "abi, motor 5000 lira, üstündeki kıyafet 10000 lira" diye dalga geçti benimle.

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Ekipman markası olarak Dainese'nin dışında Rev'it vb. markaların muadil ürünlerine de bakabilirsiniz. Dainese ürünlerinin fiyatları marka değeri yüzünden biraz daha fazla oluyor. Tech90, RiderDenim vs. gibi bir korumalı pantolon alırsanız kalça koruması ve dizlikten daha ucuza geliyor bilginize.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Alinir mi? Alinir. Fikrimi sorarsaniz almayın.pisman olucaksiniz.

e_trkuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    bütçeni çok zorlamayacaksa eğer hiç de abartı değil dostum. ekipmana verilen paraya acınmaz.

emin ol birgün keşke alsaydım, taksaydım dediğin zman para pul gözüne gerçekten hiç gözükmüyor.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Ekipman icin birsey demiyorum ama Artçı almadan önce bi sürmeyi öğren istersen hemen artçı alman riskli olabilir.

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Al hocam alma diyenlere kulak asma hatta maddi durum yeterli ve iyiyse daha iyi ekipmanları al sonucta bu bi heves olsada o hevesin geçene kadar motosiklete sağlam binmis olucaksın ve burdaki kimse motosikleti alırken ya hevesim geçerse diye dusunmez al ekipmanlaını eğitimde alıcam demissin onumuzdede guzel bir yaz var guvenli ve için rahat şekilde gezersin 👍

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Kendini korumanın abartısı mı olurmuş
    Ege Anıl EFE bunu beğendi.

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    araba al bence

Motosikleti
    Abilerim öncelikle teşekkür Ederim. Zaten hepsini direk birden almam,alamam sadece şuan ortalama düşündüğüm şeydi. Belki param yetmez dediğiniz gibi yaparım. Sadece fikir için sormuştum Çok Teşekkür ederim hepinize

Motosikleti
    honda cgl
    Bence bu kadar ekipman alacağına ya araba al yok illa ikitekere bineceğim dersen motosikletin çevresini komple sağlam bir malzeme ile kaplat en güzeli en güvenlisi

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Senin hayatta kalmanı sağlayacak şeyler abartı olabilir mi sence ?

Motosikleti
    Alıntı ZamboKage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam fazla felan değil bence çok iyi kevlar korumalı pantolon öneririm boşver dizliği felan bence bu kadar iyi bütçen varsa direk tulum alsan daha iyi değilmi ? tek parça
    Hocam malum okuyorum,Stajyerlik felan fazla kıyafet değiştirmek zorunda kalıcam, tuluma fazla vakit ayıramam malesef.Ama onu da düşünmemiş değilim.

Alıntı kubilay1994 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence abartı ama şu açıdan motosiklet senin için bir heveste olabilir aldıktan 6 ay sonra motosikletten sıkılıp araba almak istersen bu kadar para verdiğin şeyler ya kenarda kalır yada çok değer kaybederek satmaya çalışır uğraşırsın

he çok param var sanane dersen hayırlı olsun derim

Dipnot : agv kask yerine arai tercih etmeyi düşünebilirsin bence o kadar para verdikten sonra
    Abim zaten ekipman için 5 bin düşünüyordum baya bi zorlayarak böyle bi tablo yaptım arai sonraki hedef umarım. Ama heves değil garanti verebilirim. Baya bi uzun süreli motorcu olucam allah izin verirse :D Param bol felan sayılmaz olacağını sanmıyorum ama hevesse bile arabaya en azından sağlam binebilicem :D Önemli olan bence de bu.

Alıntı mithrelios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayakkabı yerine bot, dizlik/kalçalık yerine de bu düzgün korumalı bir pantolon alsanız daha iyi olabilir.
    Aklımda Abim,Teşekkür ederim.

Alıntı GB79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de böyle full koruma geziyorum PCX'imle. Geçen gün kuryenin biri, "abi, motor 5000 lira, üstündeki kıyafet 10000 lira" diye dalga geçti benimle.
    Dalga geçmiş olabilir abim, Canımız bedava değil allah korusun bi gün sakat felan kalırsa kaç 10.000 lira vermek ister.

Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipman markası olarak Dainese'nin dışında Rev'it vb. markaların muadil ürünlerine de bakabilirsiniz. Dainese ürünlerinin fiyatları marka değeri yüzünden biraz daha fazla oluyor. Tech90, RiderDenim vs. gibi bir korumalı pantolon alırsanız kalça koruması ve dizlikten daha ucuza geliyor bilginize.
    Teşekkür ederim abim,kafama yattı Koruma düzeyleri nasıl acaba.?

Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alinir mi? Alinir. Fikrimi sorarsaniz almayın.pisman olucaksiniz.
    Teşekkür ederim abim. Affınıza sığınarak ne gibi bi sebeple pişman olabilirim.?

Alıntı harung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipman icin birsey demiyorum ama Artçı almadan önce bi sürmeyi öğren istersen hemen artçı alman riskli olabilir.

Öyle yapıcam zaten abim. Allahın izniyle bu sene ehliyet eğitim ekipman tecrübe ,öğrendikten sonra artçı Benim sağlığımdan çok onunkini düşünüyorum zaten :D

Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al hocam alma diyenlere kulak asma hatta maddi durum yeterli ve iyiyse daha iyi ekipmanları al sonucta bu bi heves olsada o hevesin geçene kadar motosiklete sağlam binmis olucaksın ve burdaki kimse motosikleti alırken ya hevesim geçerse diye dusunmez al ekipmanlaını eğitimde alıcam demissin onumuzdede guzel bir yaz var guvenli ve için rahat şekilde gezersin 👍
    Aynen abim.Teşekkür ederim

Alıntı XuRTo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence bu kadar ekipman alacağına ya araba al yok illa ikitekere bineceğim dersen motosikletin çevresini komple sağlam bir malzeme ile kaplat en güzeli en güvenlisi
    Abim bu kadar ekipman dediğiniz bence fazla bişey değil, yani nasıl desem sağlığınıza zarar gelmesin diye 6 milyar vermez misinizacaba? allah kaza bela da vermezse ekipmanlarımı eğer olursa diğer motorlarımda da kullanırım. Yani şu kadar kullandın süresi bitti cart curt olmaz.Düzgün kullanırsan sürekli kullanablirsin.

Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maddi durumun iyiyse bence abartı olacağını sanmıyorumbu arada bunlara bu kadar para ayırabiliyorsan 1 eğitim alıp bırakmaman gerek gs1 gs2 al bence
    Düşünüyorum zaten abim Hele bi ehliyeti alim eğitimler ondan sonra zaten

Alıntı hardmusty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bro alma diye söylemiyorum sakın yanlış anlama, paran çoksa al hem korumalı pantolon hem de diz ve kalça korumaları da al ne alırsan kendine, yazdığın ekipmanlarından biraz daha uygun olanları da bulabilirsin senin ki iyice professiyonel olmuş.
    aynen abim biraz abarttım ama uygununa yönelicem elimden gelirse de bunlar umarım

Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dizlik yerine pantolon tavsiye ederim.

marka-modeli fazla takmayın ve mutlaka farklı marka ürünleri deneyin. içinde rahat edeceğiniz kıyafeti alın.
    Aynen abim zaten denemeden almam kattiyyen.

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pantolon daha verimli olur dizlikten, fakat dizlik de ilk darbeyi alarak görevini gerçekleştirecektir. Deri olursa en güzeli ama konfor özelliklerini de düşünmek gerekiyor.
    Bu işin başlangıcı yok, koruma korumadır Bir de ne olur aynı renk almayın ikisini de. Aynı model çok iyi oluyor ama aynı renk
    "Bir de ne olur aynı renk almayın ikisini de. Aynı model çok iyi oluyor ama aynı renk " Derken abim yani tamamen siyah olma mı diyorsun :D

Alıntı e_trkuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütçeni çok zorlamayacaksa eğer hiç de abartı değil dostum. ekipmana verilen paraya acınmaz.

emin ol birgün keşke alsaydım, taksaydım dediğin zman para pul gözüne gerçekten hiç gözükmüyor.
    Alıntı Mirable adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendini korumanın abartısı mı olurmuş
    Dediğiniz düşünceye sahibim

Alıntı seyyid47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araba al bence
    Geçen forumdaki bi abimizin imzasında bi yazı görmütüm "Köpekler kafalarını neden araba camından çıkarttığını bir tek motosiklet sürücüleri anlar" diye . ona döndü bu abim. Araba 4 Tekerli, etrafın çevrili felan ama işte Yaşasın tam bağımsız ruh hastaları

Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin hayatta kalmanı sağlayacak şeyler abartı olabilir mi sence ?
    Hayır tabiki de Abim.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)