Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Sizce başlangıç İçin fazla mı abartı?

REKLAM ALANI
    Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Borçta olsa alın hocam, yalnız dizlik almayın, motosiklet pantolonu alın, sırtlık montun içerisine konulanlardan yani "insert" olsun, ayrıca böbreklik alın. Botunuz uzun ve havalandırmalı olsun. Üç kuruşa bot yağmurluğu var onlardanda alın. Bir yere gidince böbrekliği motosiklete bırakırsınız, eldiveni, balaklavayı kaskın içine, montunuzuda kolunuza aldınız mı güzel olur.çanta taşımak zorunda kalmazsınız, ağır sırt çartasıyla motosiklet kullanmak pişmanlıktır. Hadi gidin alın, bak bu kadar yazdım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Abartı olmaz ancak kilit işine deginmemissin. Hırsızlari da unutma.
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Tamamen gereksiz olur. O ürünlerin o paraları hakettiğine kesinlikle inanmıyorum. Dörtte biri fiyatına alacağın ürünler de seni koruyacaktır. Koruyamazlarsa bunların da aynı kazada koruyabileceğini kimse garanti edemez. Bu tip pahalı ürünlerde paranın çoğunu konfora, uzun ömürlü kullanılabilmelerine ve şık tasarımlarına veriyorsunuz. Giyersen koku yapmaz, yıkasan bozulmaz gibi şeyler. Malzeme kalitesi yani...
    Shamy bunu beğendi.

o zaman hiç problem yok istediğin kadar para harcayabilirsin bu kıyafet işlerine nede olsa can sağlığın bir arabada direksiyon airbag i olmasınımı tercih edersin olmamasınımı bide böyle düşün

Arkadaşlar bende 3500tl var bu fiyata en iyi hangi motor var ben daha hiç kullanmadım bendede heves var

Ege Anıl EFE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696, Triumph street triple, Xmax 25
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir uzuvdan daha ucuz
    maddi imkanlar el veriyorsa al
    Aklımda Abim Sağolasın

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar para veriyosun bu korumalara peki bir virajda yoldan çıkıp tarlada taşların arasında lastik top gibi sektiğinde korucayacak mı? Koruma da bi yere kadar kendini GTA oyununda sanma. Bu kadar para verebilirsen korumalara demekki hızlı bişey alacaksın ama önce kendine hakim olman, reflekslerini geliştirmen lazım.
    Sevgili abim, Önceliğim Ehliyet sonrasında tüm eğitimlerimi tamamlamak daha sonrasında Kask eldiven mont üçlümü almak. Alabilirsem de Cbr 250R düşünüyorum. Fakat tüm ekipmanları vs tamamladıktan daha sonra 20.000-30.000 km tecrübe sonrasında cc büyültmek. Uzun yol pek düşünmüyorum ama eğer ana yolda önüme bi dingil çıkarda tüm ekipmanlara rağmen öldüysem zaten tüketim tarihim dolmuş demektir. Yukardaki ne isterse o olur.

Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koruma falan külliyen hikaye, iş bilekte biter, bileğine hakimsen bir kask yeter. Fazlası abartıdır.
    Peki abim tek bişey sorucağım. 50-100 veya bilmem kaç km hızla giderken yoluna aniden bi araba çıktı.kaçacak yerinde yok. o zaman ne yapacaksın. En azından alacağın hasar azalı.Büyük ihtimalle de canını kurtarır, belkide sakatlıktan kurtarır. Ne olacağını allahtan başka kimse bilemez o yüzden elinden gelenin en iyisini yapıp tevekkül etmek.

Alıntı Hondolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Borçta olsa alın hocam, yalnız dizlik almayın, motosiklet pantolonu alın, sırtlık montun içerisine konulanlardan yani "insert" olsun, ayrıca böbreklik alın. Botunuz uzun ve havalandırmalı olsun. Üç kuruşa bot yağmurluğu var onlardanda alın. Bir yere gidince böbrekliği motosiklete bırakırsınız, eldiveni, balaklavayı kaskın içine, montunuzuda kolunuza aldınız mı güzel olur.çanta taşımak zorunda kalmazsınız, ağır sırt çartasıyla motosiklet kullanmak pişmanlıktır. Hadi gidin alın, bak bu kadar yazdım
    Öyle düşünüyorum abim.Sağolasın

Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abartı olmaz ancak kilit işine deginmemissin. Hırsızlari da unutma.

O Aklımda hocam motoru almama yakın ona da danışıcam. Hele bi ehliyet eğitim ekipman tamamlasın o sonra

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamen gereksiz olur. O ürünlerin o paraları hakettiğine kesinlikle inanmıyorum. Dörtte biri fiyatına alacağın ürünler de seni koruyacaktır. Koruyamazlarsa bunların da aynı kazada koruyabileceğini kimse garanti edemez. Bu tip pahalı ürünlerde paranın çoğunu konfora, uzun ömürlü kullanılabilmelerine ve şık tasarımlarına veriyorsunuz. Giyersen koku yapmaz, yıkasan bozulmaz gibi şeyler. Malzeme kalitesi yani...
    Zaten bu bütçemibaya zorlayarak yaptığım ve örnek bişey. İllede bunları alacağım demiyorum. Örnek bişey olsun diye danıştım. TEşekkür ederim.

Alıntı kubilay1994 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman hiç problem yok istediğin kadar para harcayabilirsin bu kıyafet işlerine nede olsa can sağlığın bir arabada direksiyon airbag i olmasınımı tercih edersin olmamasınımı bide böyle düşün
    Eyvallah abim. Sağolasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Alıntı neksus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende 3500tl var bu fiyata en iyi hangi motor var ben daha hiç kullanmadım bendede heves var
    Yeri burası değil kardeşim.Konu açarak ve daha fazla bilgiyazarsan herkes yardımcı olur ancak bir sorum var. Ehliyet,eğitim,ekipman,tecrübe varmı ? konuda bunları da belirt.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koruma falan külliyen hikaye, iş bilekte biter, bileğine hakimsen bir kask yeter. Fazlası abartıdır.
    Yav he he ne kadar komiksin ... 50 km hızla giderken bi motordan atlayayıp yerde sürüklensene bakalım ne olacak merak ediyorum ...

Apaçi fikirlerini kendine sakla . Sen takmayabilirsin koruma ekipmanı vs ama alacak olan kişiye de engel olmayın lütfen .
    Ege Anıl EFE ve Utku Onar bunu beğendiler.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)