Yeni Motosikletim (vitesliye geçiş icerir)
Reklamlar
-
Tekrar merhaba.
Konu polemikle dolmassa iyi olurdu. Gelelim konuya, beyler ben bu isi beceremedim. Anladimki ben scooter/maxi scooterciyim. Motor zevk isi herkesin zevki ayri,bende otomatik seviyormusum bunu fark ettim. O yuzden motoru almaktan vazgectim.
Ha sunuda belirteyim 250 cc ile baslayan arkadaslara kesinlikle saygi duymaya basladim.
iyi gunler
Reklamlar
-
Bugün Pulsarla bi uzun yol sürüşü yaptım, rahat değil kesinlikle ya virajlara çok kasıntı girmek gerekiyo azıcık bıraksan direksiyonu arkayı sallıyo, süspansiyonu çok sert yoldaki çukurlara çok takılıyo üzerinden akıp gitmiyo commuter gibi, stabilize yolda o kadar rahatsız ediyo ki boşa atıp öyle gidiyorum gidebildiğim kadar viteste çok zıplatıyo. Muhtemelen bütün racing ve naked motorlarda vardır biraz rahatsızlık. Başlangıç motoru daha böyle hataları telafi edecek motora yapışmadan rahat rahat dik bir oturuşla sürebileceğin, uzun yol yaptığında rahatsız olmayacağın bi motor olmalı. Motorun şekli güzel, şehiriçinde de çok iyi kaçıyo o ayrı tabi, ben de bunlar için aldım zaten.
-
Hayırlı olsun güle güle bin..
edit:konunun devamını okumamışım hayırlısı böyleymiş demek ki iyi yapmışsın içine sinmediyse:D
-
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Resimde ki pulsarın koltuğu özel yapım mı ?
-
Ben de vitesli becerebilir miyim, sever miyim kendimden emin değilim. O yüzden bir YBR alayım diyorum, baktım olmadı satsam da çok zarar etmem.
-
bence iyi tercih yapmışsın
-
güzel tercih güle güle kullan
hızlı geçiş vs diyenlerede aldanma normal bir geçiş süreci
dikkat etmen gereken 2 nokta var scooter kadar hafif değildir ağırlığı iyi yönet
2.olarakta acemilik frenlerinden kaçın panik anında ön frene abanıcaksın adım gibi biliyorum
-
Ben hiç birşey bilmezken 15 dk da alışmıştım vites-debriyaja falan tabiki yatkınlıkta önemli çok hevesliydim.hayırlı olsun bu arada güzel tercih
-
Abiler kardeşler ilk yorumlarda herkes Pulsar ı geçiş için sert bulmuş ama bence gayet ideal ben motosiklet kullanmayı Pulsar la öğrendim ya daha da öğreniyorum her sürdüğümde ama sanki 600 cc makina gibi gitmişsiniz adamın üstüne :D
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Tekrar merhaba.
Konu polemikle dolmassa iyi olurdu. Gelelim konuya, beyler ben bu isi beceremedim. Anladimki ben scooter/maxi scooterciyim. Motor zevk isi herkesin zevki ayri,bende otomatik seviyormusum bunu fark ettim. O yuzden motoru almaktan vazgectim.
Ha sunuda belirteyim 250 cc ile baslayan arkadaslara kesinlikle saygi duymaya basladim.
iyi gunler
Hocam erken pes etmişsin ama okuyunca kendimden örnek vermek istedim..
Bende pcx'ten cbr250'ye geçiş yapmıştım.. Açıkcası pcx'ten sonra motor sürdüğümü cbr250 alınca anladım..
İlk vitesli motor tecrübemdi ve vitesli motoru sadece ehliyet alırken kullanmıştım bir kaç kezde çok kısa süreli arkadaşlarımın ybr'lerini kullanmıştım..
Kısa sürede vitesleri, debriyajı vs. bütün kombinasyonları çözüp alışmaya bolca pratik yapmaya başladım..
Daha sonra motora alışınca çözmeye başladım tecrübelerime tecrübe kattım ve şu an sukuter bir daha almam diyorum..
Demem o ki biraz istek ve çalışma ile yapılamicak hiçbirşey yok..
Bu örneği sizin için yazdım belki bir yardımı olur diyerek.. Yinede karar sizin..
-
Merhaba. Ya bilmiyorum pulsar bana fazla geldi bir anda. Ayrica pcx cok
cok rahat bir scooter. Onun rahatligi olsa gerek alisamadim digerine. Pulsarda surekli ileri geri atilmalar,titremeler,zirildamalar yasadim.
Sonucta motora zevk icin binen insanlariz. Trafikte cok ugrastirdi beni pulsar. Ama suda bir gercek ki vites ve gucun kontrolu de ayri zevk. Bende pcx ile 10-15 bin km daha yapip, tekrar bir egitim alarak inazuma falan almayi planliyorum. Egitimde tamam ben olmusum demezsem xmax veya forza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)