Yamaha dan Kadınlara Ücretsiz
Reklamlar
-
Nette dolaşırken gördüm. Yamaha motosiklet düşünen, kadın sürücülere ücretsiz eğtim veriyormuş.Forumda daha önce görmedim.Yamaha motor alana ücretsiz eğitim.
Yamaha motosiklet ya da scooter satın alacak kadınlara ücretsiz güvenli sürüş eğitimi Yamaha Riding Academy'den!
1 Mayıs - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında Yamaha motosiklet ya da scooter satın alacak kadınlara hediye edilecektir.
Satın almış olduğunuz bayiye gidip kaydınızı oluşturmanız yeterlidir. Aşağıdaki eğitim tarihlerinden size uygun haftaiçi sınıflarını seçebilirsiniz.
http://www.yamaha-motor.eu/tr/news/index.aspx?id=605639
Reklamlar
-
Yamaha'yı cinsiyet ayrımcılığı yaptığı için kınıyorum :(
-
Bence güzel bi uygulama diğer firmalar da bayanları trafikte daha bilinçli olmaya teşvik etse eğitim verse
Özellikle araba firmaları
-
Daha ne yapsın adamlar. motosiklet kültürü bazılarının içinde yok ki. Biz eskiden at üstünden inmeyen dedelerin torunları olarak şuan ki çağda motora binebiliyoruz ama....
-
Süper uygulama. Ama karabükte Yamaha bayisi bile yok :(
-
Gecen sene de vardı bu uygulama güzel düşünülmüş yra 'da seviye 1 eğitimi veriliyor.
-
Mardin İl Temsilcisi
-
benim ki şakaydı düzenleyemedim Faydalı çalışmalar bunlar tebrik ederim yamaha'yı
-
Nerede kadın erkek eşitliği ! :D Bizim ne günahımız var.. bizde pozitif ayrımcılık istiyoruz artık
-
Aboo...
Keşke yamaha bayi olaydı... Dedim ki... Motor satın alanlara imiş..
-
Erkeklere niye yok acaba
Eşitlik olduğundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)