motoin.de sitesinden sipariş verme (Almanyadan motor malzemesi getirme)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
daha şimdi sitede kasklara bakıyodum ki şansa bak senin konuyu gördüm, doğum günü muhabbetini bilmiyordum iyi oldu, klavyene sağlık
-
Sabitleyin böyle güzel konuları sayın adminler
Bedenini bilen ve ya aynısını önceden kullanan kullanıcılar için çok yararlı olacaktır
-
oooo güzel konu güzel taktik
teşekkürler=)
-
Dodin adlı üyeden alıntı
Sabitleyin böyle güzel konuları sayın adminler
Bedenini bilen ve ya aynısını önceden kullanan kullanıcılar için çok yararlı olacaktır
Pantolonu gidip kızıltoprakta denemiştim önceden. Boyum 1:87 olduğu için pantolon kısa kalmıştı ama satıcı "abi tam oldu sana" diye satmaya çalıştı.
Sitede boyunuz şu boylar arasında ise şu beden uygun gibi öneriler var onlar işe yarıyor. Sırtlığı ona göre aldım (185-195 cm olanı seçmiştim) ve tam geldi bana.
-
Aldığımız ürünün bedeni bize olmazsa veya kaskta mesela üretim tarihi eski bir kask gelirde iade etmek istersek bu durumda nasıl bir prosedür işliyor bilginiz varmı?
-
Toplamda: 953 (312 Euro) TL + 182 (gümrük vergisi) = 1135 TLye geldi ürünler.
312 Euro olacak parantez içindeki değeri yanlış yazmışım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
berkay3212 adlı üyeden alıntı
Aldığımız ürünün bedeni bize olmazsa veya kaskta mesela üretim tarihi eski bir kask gelirde iade etmek istersek bu durumda nasıl bir prosedür işliyor bilginiz varmı?
Böyle bir form çıktı içinden, gelen kutu ile DHL kullanarak bedavaya geri gönderebilirsiniz yazıyor.
-
Ben indirim kodunu yazıcak yer bulamamıştım. Eldiven yada montumu burdan alıcam obur aya acaba kodu nereye yazdınız? Benim bildiğim indirim gozuken urunde kod kullanılmıyor
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Ben indirim kodunu yazıcak yer bulamamıştım. Eldiven yada montumu burdan alıcam obur aya acaba kodu nereye yazdınız? Benim bildiğim indirim gozuken urunde kod kullanılmıyor
Sepete checkout dediğimizde aşağıdaki sayfa açılıyor oradaki kutuya giriyoruz. Redeem butonuna tıklayınca fiyat düşüyor.
-
Merhaba arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmaya çalıştım fakat bir türlü ödemeyi kabul etmedi. Bankayı aradım,banka herhangi bir sorun olmadığını söyledi. FC MOTO ve MOTODİNN dende denedim orda da olmadı. Sonra motoinde prit payment seçeneğini seçip deneyeyim dedim,kabul oldu siparişlerim kısmına düştü fakat hesabımdan para çekilmemiş ve şuan motoin hesabıma giremiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Bu işin astarı nedir anlamadım
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmaya çalıştım fakat bir türlü ödemeyi kabul etmedi. Bankayı aradım,banka herhangi bir sorun olmadığını söyledi. FC MOTO ve MOTODİNN dende denedim orda da olmadı. Sonra motoinde prit payment seçeneğini seçip deneyeyim dedim,kabul oldu siparişlerim kısmına düştü fakat hesabımdan para çekilmemiş ve şuan motoin hesabıma giremiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Bu işin astarı nedir anlamadım
Kredi kartı filan kullanıyorsan kargolayınca parayı hesaptan çekiyorlar.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Kredi kartı filan kullanıyorsan kargolayınca parayı hesaptan çekiyorlar.
Hocam kredi kartını da bankamatik kartını da hiçbir şekilde kabul etmedi. Bankayı da aradım ama kartta değil sitede sorun olduğunu belirttiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)