Çökmüş rögar kapakları ve yollar
Reklamlar
-
yahu burada yazan herkes haklı, ama sorun şu ki rögar kapaklarının çok veya az olması değil, yere bi türlü paralel olmaması. Belediyelerin bu konu hakkında hassas olmaması yapılan işi kontrol etmeme, işi ehline vermeyip oldu bittiye getirmeleri tüm sorun..
Reklamlar
-
Bence sosyal medyadan etiketleme yerine o çukura bi çiçek ekilebilir toprakla daha çok dikkat çekeceğine eminim hele bi de o resmi haber kanallarına gönderirseniz ohoo ohhh şenlik olur koca semtte bi tane çukur kalmaz
-
Tam konu ile alakalı Bir video var da iş yerinde açılmıyor link ekleyemedim dolayısı ile
-
-
Rögar kapağı sadece yamuksa iyi. Ya hiç yoksa ? Çünkü bi ara çalınıyordu sürekli.
-
birde bazısı var pürüssüz yapıyolar ve tam virajın ortasına koyuyorlar. Motorsikletli nüfusu azaltmaya yönelik bir çalışma bence
-
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Önde yardýra yardýra giden motosiklet sürücüsü bunlarýn arasýndan saðlý sollu geçerken, arkadan gelen araç sürücüleri çok fena iþkillenip takip mesafesini artýrýrlar. Yolun orasýna burasýna random atýlmýþ rögar kapaklarý bu yüzdendir, her þey emniyetimiz için
Hehehe çok hos yorum..
Iskillendikleri kesin
-
Aslında asfaltlara yeterli eğim verilse o kapakların yarısından çoğuna gerek kalmaz fransaydı heralde yollarda su birikintisi kalmıyodu hiç.
-
Yolun kenarına koyarlarsa yüklü agır arac gectiginde zarar verir sordum söyledi abimiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
BerKToprak adlı üyeden alıntı
o rögar kapagı calınmıstır belediyenin en büyük belası hırsızlık rögar kapaklarını calıyorlar kapak nerede peki ? yok !
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Aranızda hiç Eyüp sahilinden Alibeyköy'e doğru giderken, güya geçen hafta bakımı yapılan yolda (Alibeyköy içine dönmek için sağ yapıp, parkın etrafından dolaştığımız) süren var mı ? Vallahi fotosunu çekeceğim bir pazar günü o yoldaki kapakların asfalttan 10 cm. yukarda rahat.
Bir de burdan Ulaştırma Bakanlığı'nda çalışan yetkililere selam ederim. Böyle kilit bir yerde aynı yöne 4 şerit yol bağlayıp, 2'sinin sağa 2'sinin sola dönmesini beklemek, ne diyeyim çocuklar eğlensin diye düşündünüz herhalde.
10 cm'den fazla o kapaklar. Ben arabayla geçerken altı sürtecek diye korkuyorum o şekilde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)