Soracak çok sorum var :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motor hakkında pek bir bilgim yok ama ehliyet fiyatları ehliyeti aldığın ile göre değişim gösterebiliyor siz nereden alacaksınız ehliyeti ?
-
-
-
Ben Milas/Muğla da aldım toplam 500 lira gibi bir şey tuttu ama ben de B vardı üstüne A2 aldım belki onunda etkisi olabilir :D
-
Moderatör
Ekipmanı ne zaman alırsın?
-
keşke önce ehliyet sonra motor alsaydın ters olmuş biraz :D gerçi bende önce motor sonra ehliyet almıştım :D
-
sadece a2 için bu fiyata kayıt olduysan çok çok fazla, maksimum fiyat 650 TL a2 için.
-
b ehliyetin üzerine a2 eklettim, 500-550 falandı. ama istanbul değil. fiyat biraz fazla gibi geldi bana biraz daha araştır derim.
-
dün arkadaş için fiyat sorduk b ehliyete a2 ekletmet için herşey dahil 600 tl fiyat çıkardılat.. ben 2014 ekimde b eliyetime a2 yi 450 tl gibi bir rakama mal etmiştim..
-
ben izmirde 300 kursa verdim sınav harcı 65-85 bide kart parası 110 lira toplam 500 falan tutuyor seninki nerdeyse 2 katı bi araştır onu iyice
-
Ekipman ne durumda sayın abim? Ekipman hazırdır umarım.
-
Sifir uagmi 100 luk 135 lik hangidi
-
Ben Denizli'de başvurdum 350+60+60 verdim emniyete ne kadar vericez bilmiyorum Bu arada motorun hayırlı olsun
-
Bugün Antakyada bir sürücü kursuyla A2+B ehliyetini almak için 1500 liraya anlaştım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler