A2 ehliyet yazılı sınavına nasıl çalışılır ?
Reklamlar
-
Merhaba.
Evet arkadaşlar soru başlıkta var zaten. daha önce hiçbir sınıf ehliyet almadım sınavları nasıl olur nasıl çalışılır hiçbir bilgim yok.
Bu konuda geçmiş senelerin sorularını içeren siteler varmıdır ? tavsiyelerinizi bekliyorum sınavım 27 haziranda :(
Reklamlar
-
http://www.ehliyetsinavsorularicoz.net/ Sitede ki tüm soruları günlük çöz, sınava 1 hafta kalasıya sürücü kursun ders verir onlara katıl bir kaç saat zaten ben aynı şekilde 22 martta girmiştim sınava 3 yanlışım çıkmıştı 14 yanlış hakkın var zaten.
-
Öncelikle başarılar abim. Hayırlısı olsun,neyse google amcaya yazınca birsürü örnek sorular çıkıyor. Bende sürekli oralardan deniyorum. O sayfalardan çözebilirsin, doğruyu yanlışı öğrenirsin abim. Hatta bi sayfa otomatik olarak puanını bile gösteriyor
-
Çıkmış soruları çözmen yeterlidir.
-
Sınav gerçekten çok kolay geçmemek için çaba sarf etmek lazım o derece :D
Zaten sorular sürekli tekrarlayıcı nitelikte evirip çevirip aynı soruları soruyorlar.
Son 2 yılın çıkmış sorularını çözsen yeter
Birazda bilgin varsa tamamdır ben 96 almıştım 2 yanlışım vardı.
-
Hiçbir fikrim yoktu ondan danışıyorum kusura bakmayın Bu ehliyet sınav soruları sitesinide inceleyeceğim. neyazıkki ülkemizde kurslar bile işini düzgün yapmıyor. zaten motor sürmeyi öğretmeyecekler bari sınavdan kalmayayım
-
Berkay1852 adlı üyeden alıntı
Hiçbir fikrim yoktu ondan danışıyorum kusura bakmayın
Bu ehliyet sınav soruları sitesinide inceleyeceğim. neyazıkki ülkemizde kurslar bile işini düzgün yapmıyor. zaten motor sürmeyi öğretmeyecekler bari sınavdan kalmayayım
Benim kursta öğretmeyeceklerini söyledi ben sınava girmeden yamaha rididng academy'den seviye 1 eğitimini alıp öyle giricem Allah nasip ederse,honda olsaydı ona giderdim ama Sınavdan kalınca masraf üstüne birde zaman kaybı sınavdan kalınca daha fazla para ödüyosun birde bi sonraki sınav 1 ay sonra falan oluyo riske atmak yerine hem eğitime gidip temeli sağlam atmak hemde işi sağlam kazığa bağlamak daha mantıklı.
-
Samsunda bu tarz eğitim veren bir yer bulamadım ben . Özel ders verenlerse saatine 100 lira diyor .
-
Motosiklet sürmeden vitesli kullanmadan sınava girmeyin .Bilgisiz ve tecrübesiz ,yetenekde az ise kesinlikle geçemezsiniz.Eski kara düzen yok artık.Tek sinyali vermediğin için eliyorlar .İşi şansa bırakmayın bir eş dosttan rica edin 3 5 kere sınav grafiğindeki istenen şeyleri deneyin.Sonra beklersiniz yaz günü bir dahaki sınavı, 1 2 ay kayıp olur boşuna .
Sınav gözetmenleri çok tutarsız bazısı hiç bakmıyor bazısı dünyayı kurtaracak gibi dikiliyor tepenize.Hiç olmadı kursun sizin için sınav günü getirdiği kişiye abiğğğ sen şu gözetmeni az oyala gözünü sevim felan deyin onlar işini bilir
-
sorular o kadar basitki tam puan almazsan ehliyet aldım deme
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Motosiklet sürmeden vitesli kullanmadan sınava girmeyin .Bilgisiz ve tecrübesiz ,yetenekde az ise kesinlikle geçemezsiniz.Eski kara düzen yok artık.Tek sinyali vermediğin için eliyorlar .İşi şansa bırakmayın bir eş dosttan rica edin 3 5 kere sınav grafiğindeki istenen şeyleri deneyin.Sonra beklersiniz yaz günü bir dahaki sınavı, 1 2 ay kayıp olur boşuna .
Sınav gözetmenleri çok tutarsız bazısı hiç bakmıyor bazısı dünyayı kurtaracak gibi dikiliyor tepenize.Hiç olmadı kursun sizin için sınav günü getirdiği kişiye abiğğğ sen şu gözetmeni az oyala gözünü sevim felan deyin onlar işini bilir
bütün kurslar biz öğretemeyiz motor sürmeyi diyince umudumu kaybettim zaten.. Bu işlerden anlayan beni çalısdırablecek bir tanıdığımda yok. sanırım afallayacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)