Aynı Sorunu Bende Yasadım Ama Allahtan Yavastım Kalkar Kalkmaz Dondum Dusmedım Ama Zorlandım Tutmakta Motoru O Gunden Berı Dıkkat Edıyorum Onu Hatta Takıntı Olmus Bende Her Kaltıgımda Kırmızı ısıkta Bıle Ayaga Bakıyorum Kalkıkmı ınıkmı Dıye
Aynı Sorunu Bende Yasadım Ama Allahtan Yavastım Kalkar Kalkmaz Dondum Dusmedım Ama Zorlandım Tutmakta Motoru O Gunden Berı Dıkkat Edıyorum Onu Hatta Takıntı Olmus Bende Her Kaltıgımda Kırmızı ısıkta Bıle Ayaga Bakıyorum Kalkıkmı ınıkmı Dıye
3 sene sonra konu tekrar hortlamış ama olsun genede iy ibir hatırlatma
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
aynını ben de yaşadım... uyarıların çok yerinde. sağolasın kardeşim.
ayrıca da geçmiş olsun, o topiği görmedim. allah tekrarından saklasın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
1,5 sene kullandığım şu yerden yere vurulan 125 KT'lerde standart olarak yan ayak var, bu yan ayakta bir müşür var ve ayak açıksa motor çalışmıyor. Böylece kaza riski olmuyor. Ha bu kadar değil, motor viteste ise debriyajı sıkmadan veya boşa almadan marş ta basmıyor. Son teknoloji dediğimiz çoğu motosiklette bu özellikler lüks olarak görülmüş maalesef.
bende en az 3-4 kere açık unuttum ve sürttürünce açık olduğunu anladım Allah'tan birşey olmadı :( Ama olabilirdi.
Benim motorun Orjinal ayaklıklar 130 lira ve yan ayaklığı kapatmadan motor çalışmıyor bende 25 liraya yan sanayi taktırdım ama işte ne varki tehlike
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Avrupa normlarına göre harekete geçen her motorun yan ayağının otomatik olarak kapanması veya motosikletin park ayağı açıkken çalışmamması gerekiyor yoksa üretim izinleri verilmiyor. Geçmiş olsun.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
dün dolmuşta giderken baktım scooterin biri yan ayaklık açık geliyor, bağır çağır cama vur zorla sesimi duyurabildim, kapattırdım ayaklığını.dolmuştakiler rahatsız olmuşçasına bakındı, onlara kaza riski olduğunu anlattım, biraz olsun yumuşadılar.
dikkat edilecek konu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
merhaba
bir de konunun başka bir varyasyonu var ki bir kaç kez yaşadım....
ön tekere disk kilidi takıyorum, ne kadar unutmamayalım desem de acele işim varsa kafam dalgınsa diski unuyorum neyse ki hızım kalkış hızı çok yavaş olduğundan başıma bir şey gelmedi.
kimi disk kilitlerde bir kordon var ve ön didona ucunu takıyorlar böylece bindiklerinde hatırlıyorlar diskin takılı oduğunu, ben de bu kordon yok...bazen kancalı lastik takıyorum ama o da garip duruyor.
bunu da hatırlatayım dedim aramızda mutlak yaşayanlar vardır diskin unutulmasını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)