3 Aylık bir aceminin yaşadığı olaylar ve sizden beklentisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam bende sana bise sormak istiyorum megelli genel olarak naSil titresim vs
-
İstanbulda madem öğrenciliğin hondanın eğitimlere git, ben ehliyet aldım, eğitimleri alıp öyle motor alacağım
-
Mevcut motorun ile 20.000 km daha ya da 2 yıl full tecrübe. Sonra Honda GS2 ve GS eğitim.
O eğitimlerde zaten sana 500-600 ve 1000 CC kullandıracaklar.GS3 eğitimi 500 CC ile veriliyor zaten. 250 CC ile yaptıklarını onlarla yaparken neler hissettiğine dikkat edeceksin ve kendi durumuna göre tekrar karar vereceksin vakti geldiğinde. İzlediğin yol için tebrik ediyorum, kazalar için geçmiş olsun. Şunu da eklemek isterim, eğer bahsettiğim eğitimleri almış olsaydın o yatırmalar muhtemelen olmayacaktı, çünkü sanırım panik fren yaparken yaşamışsın hepsini...
-
doğan81 adlı üyeden alıntı
Hocam bende sana bise sormak istiyorum megelli genel olarak naSil titresim vs
Titriyor diyorlar evet titreme var ama bazıları abartıyor okadar rahatsız etmiyor şahsen beni ama başkaları ne düşünür bilemem
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Mevcut motorun ile 20.000 km daha ya da 2 yıl full tecrübe. Sonra Honda GS2 ve GS eğitim.
O eğitimlerde zaten sana 500-600 ve 1000 CC kullandıracaklar.GS3 eğitimi 500 CC ile veriliyor zaten. 250 CC ile yaptıklarını onlarla yaparken neler hissettiğine dikkat edeceksin ve kendi durumuna göre tekrar karar vereceksin vakti geldiğinde. İzlediğin yol için tebrik ediyorum, kazalar için geçmiş olsun. Şunu da eklemek isterim, eğer bahsettiğim eğitimleri almış olsaydın o yatırmalar muhtemelen olmayacaktı, çünkü sanırım panik fren yaparken yaşamışsın hepsini...
Aynen freni panikle sıkınca birden ön teker kitleyip kaydığımdan yaşadım kazalarımı dediğiniz eğtimlere gideceğim inş hayırlısı olur çünkü biran önce binmek istiyorum su canavarlara
-
eğitim de alsanız arada rahat edersiniz. .
-
Örnek bir konu olmuş, yüksek cc ile başlamak isteyen arkadaşların okuması gerekir..
-
Eğer eğitim alıp defansif sürüş, algılama, paranoya gibi etkileri gözonune alırsanız kaza yapma %niz azalır. Eğer ben sizin gibi olsam hergün 5 kere kaza yapardım. İstanbulda birazda şans ile öngörerek birsürü kazadan kaçabiliyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)