arkadaşlar az önce yani 17:20 cıvarı motosikletli bi arkadaşımız haramidere köprüsü dönüşünde beylikdüzü istikametinde beyaz capanort ETV1000 virajı dönerken kayıp düşmüş hemen yardıma koştuk kalkamıyo ve sol kalçada bariyerden dolayı çok derin ve büyük kesik vardı.
avcılardan anbulans çok çabuk geldi ve biz arkadaşı sediyeyle ambulansa alırken bide ne göreyim hanzonun biri mavi bi kupla tersten gitmeye çalışıyo ve bi baktım kaskım elinde
o anda sediyeyı taşıyo olmasaydım o o.....u çoçuğunu inanın ki ambulans bile kurtaramazdı
neiseki uzanıp kaskımı aldım elinden ve arkadaşı anbulansa koyduk hemen inip bakındım ama şerefsiz tersten yardırmış kaçmış.
anlamadığım konu şu, biz insanlık yapmaya çalışırken bu şerefsiz haysiyetsiz gerizekalılar nerden çıkıp geliyo neden bunlar yolarda telef olmuyolar acaba...
sinirlerim hala geçmiş değil inşallah o şerefsizi bir gün bulurum nasılsa sürekli bu yoldayım..
bu arada arkadaşı bakırköy devlet hastanesine götürdüler ismini dahi örenemedim sadece motorun ön camında CAPO RAIDERS yazıyodu ve motosikleti izmir plaka idi resim çekmek gelmedi aklıma o sinirle