apaçi gençliğimiz yine kaza anı canlı çekimim
Reklamlar
-
1 saat kadar önce malum zeytinburnunun en pis yeri merkezi depo geliş yolunda apaçi genc evladımız arabanın sağa dönmeden önce sinyal vermesine rağmen bizim genç tecrübesiz apaçimiz kazada yara almadan kurtuldu. araçta uzun bir çizik oluştu. niyeyse çocukları saldı gitmesine izin verdi. niye acaba?
video uzun olduğu için kameradan telefona sadece kaza anını kaydettim. çünkü kesme biçme işlemini bilmiyorum. önce pc ye aktardım sonra tel ile çekim yapıp youtubeye attım. hd izleniyor .
Reklamlar
-
abi o kadar videonu görüyoruz sen nasıl kesmeyi bilmiyosun hemen acil olarak sony vegas yükle bilgisayarına bir adet.
-
Adamların aklı senin motorda kalmış, tabi kaza yaparlar.. Neyse geçmiş olsun başka diyecek birşey yok..
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
abi o kadar videonu görüyoruz sen nasıl kesmeyi bilmiyosun hemen acil olarak sony vegas yükle bilgisayarına bir adet.
sony vegas linkini atarmısın türkçemi ben biraz cahalım böyle konularda beceremiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Adamların aklı senin motorda kalmış, tabi kaza yaparlar..
Neyse geçmiş olsun başka diyecek birşey yok..
allahtan çocuklarda bişey yok önemli olanda bu ufak bir kaza onun için büyük bir tecrübe oldu. en azından bundan sonrası için daha dikkatli olacaktır. derlerya her şerde bir hayır mutlaka vardır diye.
Laf aramızda artık ben cidden çok sıkıldım bu ilgiden çok bunaldım. eskiden hoşuma giderdi. artık ne bakıyosun lan durumuna geldim ben ya
-
Bunlar apachi felan degil apachi sukutur sürmez. Sıradan acemi muhtemelen ehliyetsiz biri. %100 motorlu çocuk suçlu adam 10 sanye önceden sinyal veriyor sağa dönecem diye salak görmüyor.
-
İlgi görmek güzeldir.. Sonuçta 4 silindir, güzel gidiyor, hatrı sayılır bir sesi var ee insan görünce diyor haliyle "bas bas bi sesini duyalım, oooo motoru kes, abi kaç yapıyo bu, hakkını ver" gibi laf atılır illa ki..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
ahmet0021 adlı üyeden alıntı
%100 motorlu çocuk suçlu adam 10 sanye önceden sinyal veriyor sağa dönecem diye salak görmüyor.
Bence suçlu olan videoyu çeken.. Adamların aklını almış motorla çocuklarda ne trafik okuma bırakmış, ne de olanı biteni görme yeteneği bırakmış..
-
Bence de suç XJ6'da.
Allahtan bir şey olmamış. Gençlerin adrenalin tavan yapmıştır şimdi.
-
Çocuklar senin yüzünden kaza yapmışLafa tutmuşun adamları
-
araç sürücüsü ne mübarek adammış,hiç bişey demedi hayret
-
Arabanın çizilmesi hariç üzülmedim
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Bence de suç XJ6'da.
Allahtan bir şey olmamış. Gençlerin adrenalin tavan yapmıştır şimdi.
Aynen çocuklar korktu kaçarken arabaya tosladı.
Bağrıyor çocuklara:Neeee ne diyon laaa hee bende gamara düştü sandım
-
genelde bu tip sürücüler benim motoru görünce niyeyse gaza geliyorlar niyeki?
çok kez şahit oldumda bu duruma
beni geçmek istiyolar ben zaten yol veriyorum
umursamıyorum hiçbirini
kendi kendilerine bana sanki bişey ispatlamaya çalışırcasına haraket ediyolar.
belli bir zaman sonra insan gerçekten bıkıyor ilgiden . motoru güzel bakımlı ve motor sesi iyi olan tüm motorcular benle hemfikirdir. ben çok rahatsızım yemin ediyorum. özellikle kamuflaj pantolununu giyince daha çok dikkat çekiyor bu yüzden çoğu zaman başka pantolon giyiyorum.
birgün benle artçı olarak gelin zaten anlayacaksınız ne demek istediğimi. bunları övünmek için söylemiyorum . çünkü övünmek kibirdir.
ben artçı ile konuşuyordum zaten dikkat ederseniz lafı atan sürücünün arkasındaki artçı idi. vallahide benim suçum yok.
ilk o artçı bana bişey söyledi anlamayınca ne demek istediğini anlamak için arkalarından geldim. ve kesinlikle sıkıştırmadım .sürücüsüde kör olunca yapacak bişey kalmadı geriye .
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Aynen çocuklar korktu kaçarken arabaya tosladı.
Bağrıyor çocuklara:Neeee ne diyon laaa hee bende gamara düştü sandım
bende kamera düştü sandım valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
şofor arkadaşta maşallah baya iri yarıymış ha bazen arabadan çıkanı görmeden bağırmamakta fayda var koysa oturtur valla
-
ahmet0021 adlı üyeden alıntı
Bunlar apachi felan degil apachi sukutur sürmez. Sıradan acemi muhtemelen ehliyetsiz biri. %100 motorlu çocuk suçlu adam 10 sanye önceden sinyal veriyor sağa dönecem diye salak görmüyor.
Apaçi motosiklet kullanırken kask ve ekipman takmayan , trafik kurallarına uymayanlara denir daha çok , motosiklet türüyle alakası yok bu konunun yani. Yoksa altında ninja h2r bile olsa apaçi yine aynı apaçi, mantaliteyi tanımlıyor apaçi kelimesi daha çok.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
barodi adlı üyeden alıntı
Laf aramızda artık ben cidden çok sıkıldım bu ilgiden çok bunaldım. eskiden hoşuma giderdi. artık ne bakıyosun lan durumuna geldim ben ya
İlgi ve alakadan sıkıldıysan , al bir tane cbf 150 bak gör ondan sonra . Ne ilgi kalacak ne alaka . Herkes seni kurye zannedecek .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Kayıt da ki arkadaş %100 suçlu bir de yazmış apaçi falan çocuklar senin yüzünden kaza yaptı hacı. Sana bu ders olsun bu tür motor sürücüsü gördün mü ya yol ver ya da kaç git en temizi diyaloga girmeye gerek yok daha da kötü olabilir di çocuklar için.
-
Kar kaplanı kamuflajlı, bir diversion görsem bende afallardım, hüküm verildi karar ; kazaya xj6 sebep olmuştur.
-
-
Bu kamikaze gibi motor süren yaratıklara gram acımam. Arabaya yazık oldu.
-
-
Çocuklar sessiz sedasız uzaklaştı olay yerinden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)