Bu sorunun cevabı cok zor. Aslında buna en iyi kararı siz verebilirsiniz. Pcx150 kendi sınıfındaki en teknolojik scooterdır, yakıtı cok az, ivmelenmesi yine sınıfının en iyilerinden, titreşim namına hiç birşey yok hatta elektrikli bisiklet gibi Japon olması nedeni ile güvenilir ve bilindik kronik bir sorunu yok.
18 yıldır motosiklet kullanıyorum ve ilk defa şahsıma ait bir scooter aldım, 8 aydır bws125 kullanıyorum. İnanın çoğu vitesli motosikletten daha zevkli geldiği anlar oluyor.
bws125 im 12 inch jant oldugu icin, bazen satıp pcx150 mi alsam diyorum ama kıyamayıp vazgeçiyorum. Aramızda duygusal bağ oluştu resmen. Çoğu zaman 1000rr a elimi bile sürmüyorum
Demek istediğim; benim gibi vitesli motordan başkasına binmem deyip hatta litrelik, 600 lük motorlara binipte scooterı aklından bile geçirmeyen biri bile birgün bu kadar sevebiliyorsa bence denenmeli.
Kuba superligh hakkında hiç bilgim yok.
Scooter candır. Al bir scooter keyfine bak hiç düşünme. Bagajı var, rüzgar yemezsin, her işini görürsün. Sonra istersen belli bir tecrübe sonrası vitesliye geçersin. Araba kullanmayı bilen insan için vitese adapte olmak birkaç saat alır sadece. Zaten 1.95 boyla vitesli de olsa scooter de olsa altında ufak durur. Scooter biraz daha kalıplı gözükür yine de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
PCX yerine kymco veya sym'nin 250'lik modellerine bak.
büyük tekerlekli bir scooter boyunu belli etmeyecektir, hem daha güvenlidir. kymco ve sym de bu tarz iyi scooterlar var, bayiye git,motorların üzerine otur, bir arkadaşın seni 4 bir yandan fotograflasın, nasıl durduğuna karar ver. büyük teker scooterla viraj heyecanı da yaşayabilirsin,tavsiye ederim.
sym ve kymco nun 250 lik motorları var görüntü olarakta çok hoş motorları var ama bütçemi biraz aşıyor.İkinci ellere mi yönelmeliyim yoksa zorlayıp para biriktirmeye devam mı edeyim.
İkinci el temiz bulursun, pazarlık yapmayı da unutma :D İlla sıfır olacak diye birşey yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)