Sabah işe giderken geç kaldım baktım polis takıldım peşine yolumuda açıyor oh miss ne güzel gidiyoruz.bir anlık boşbulundum az kalsın çarpıyodum baya zor durdum.
https://www.youtube.com/watch?v=vQEj...ature=youtu.be
Sabah işe giderken geç kaldım baktım polis takıldım peşine yolumuda açıyor oh miss ne güzel gidiyoruz.bir anlık boşbulundum az kalsın çarpıyodum baya zor durdum.
https://www.youtube.com/watch?v=vQEj...ature=youtu.be
o değilde motor iyimiş :D
şu trafiğe videoyu açıp tekrar bakarmısınız. kimsenin yolu kapayıp başkasının zamanını çalmaya hakkı yoktur. onun kaybedecek bolca vakti vardır benim yoktur. motosikleti hor görmek yerine onun bizden daha zeki olduğu düşüncesini ne zaman kavrayacaklar acaba. sana gelince dostum o kadar yakın takip yapmak için o anlık reflekslerini bilmen gerekir. en az bir yorgunluk hissine kapıldığında hemen performansı düşürüceksin. çarpsan polis birden fazla ceza kesebilirdi.
Riskli durumu atlattıktan sonra topuklaman güzel olmuş
bereket hız yok ben dün sol şeritte giderken sağ şeritten hyundai panelvan tarzı araba 20-30km hızla sola girmeye kalktı kaç tane sürücü ani frenlerle durdu arkamdan gelen araç duramasaydi ben pestil olmuştum doblo ile mercedes arasında
ahahaha kaçman cok hoş olmuş. Şaka bir yana allah korumuş
Az ilerde önüme geçti bişe demedi
Güldürücü ;) Allah korumuş tekeriniz düz bassın eleştirim olucak tabi açıksanız;senin takip mesafen o polis arkaya bakıyorumuydu bilmem ama çat diye durulmaz...
Hayatında hiçbişiy takma kafana kasktan başkawiinkk:
Aslında arayı bilerek çok açmadım polise yol veriyolar sonra tekrar kapanıyorlar.
hehe kaçış çok iyi yalnız .
Çarpsanız işe geç kalmayı bırakın gidemezdiniz bile.
Soldan uzayışınıza güldüm. :D
CBF 1000 ile ani duruş yapamıyorsan diyecek bişey yok,
Bende aynı makineden kullanıyorum Maşallah zınk diye duruyor,sıkışık trafikte sağ ayağın her zaman arka frende hazır olmalı video da ki gibi ön frene abanırsan motorun ağırlığından durman da zorlaşacaktur,her zaman eşit fren yapmaya özen göstermek lazım ve CBF 1000 de kombine fren sistemi ile desteklenmiş ABS ye sahip bir araç arka freni sıktığında ön frende kademeli olarak sıkılır.
Artı polisin peşinden gitçem diye refüj bitiminde sağımdaki aracı hiçe sayıp polisin peşine takılıyorsun.
Takip mesafesi motosikletler için de geçerlidir,geçmiş olsun çarpsaydın da bişey olmazdı zaten.Artı trafikte ki çoğu Yunus ve Şahin motosikletli ekipler acemi çok da arkalarına yanaşmayın.
Poliste suç var ama sendedesuç var takip mesafesi var ne acele ediyon 5 dakka geç git o arabaların arası dan geçmende cabası çok dar yerlerden geçiyon.
Seni uyanik senii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)