Altın Elbiseli Adam - Barkın BAYOĞLU Söyleşisi
Reklamlar
-
şahsi olarak saldırmanıza gerek yok (benim isteklerim, toplumdaki yerim vs). birkaç yorumdan bu kadar başarılı bir tespit yapabilmeniz de ayrıca sanıyorum ya sosyolog olduğunuzun ya da sosyal psikoloji eğitiminizin olduğunun göstergesi.
yazılı ve sözlü iletişimin aslında o kadar karışık bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım. evet forumdaki herkesin ortak noktası motosiklet ama yazmaktan ve konuşmaktan bahsediyorum. yemek yemek gibi, su içmek gibi temel bir olay.
adam geliyor forumda rögar kapağına "logar kapağı" diyor. bunun günlük konuşmayla, rahat olmayla, dikkatle ne alakası var? sizinle tatlı tatlı motosiklet muhabbeti yaptığımızı varsayın, ben motosiklet kelimesi yerine "tnetennba" kelimesini kullansam "ne diyor lan bu değişik" demez misiniz? "birader onun adı motosiklet" demez misiniz?
"Hayır, motosiklet forumunda ne düzeyde bilgi,cehalet,umursamazlık,sorumluluk,eğtimlilik, daha önemlisi dikkat aramalıyız." konusunda da "lan zaten forum burası ya ne olacağıdı?" sığlığı ile yaklaşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, herkes çöp değil.
Reklamlar
-
iluvatar adlı üyeden alıntı
şahsi olarak saldırmanıza gerek yok (benim isteklerim, toplumdaki yerim vs). birkaç yorumdan bu kadar başarılı bir tespit yapabilmeniz de ayrıca sanıyorum ya sosyolog olduğunuzun ya da sosyal psikoloji eğitiminizin olduğunun göstergesi.
yazılı ve sözlü iletişimin aslında o kadar karışık bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım. evet forumdaki herkesin ortak noktası motosiklet ama yazmaktan ve konuşmaktan bahsediyorum. yemek yemek gibi, su içmek gibi temel bir olay.
adam geliyor forumda rögar kapağına "logar kapağı" diyor. bunun günlük konuşmayla, rahat olmayla, dikkatle ne alakası var? sizinle tatlı tatlı motosiklet muhabbeti yaptığımızı varsayın, ben motosiklet kelimesi yerine "tnetennba" kelimesini kullansam "ne diyor lan bu değişik" demez misiniz? "birader onun adı motosiklet" demez misiniz?
"Hayır, motosiklet forumunda ne düzeyde bilgi,cehalet,umursamazlık,sorumluluk,eğtimlilik, daha önemlisi dikkat aramalıyız." konusunda da "lan zaten forum burası ya ne olacağıdı?" sığlığı ile yaklaşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, herkes çöp değil.
Niyetim gereksiz yada şahsi polemiğe girmek değil. Evet insan rogar kapağı, yerine logar kapağı diyebilir bunu çok abest karşılamam.Sonuç olarak girdiği her kelime için imla klavuzuna bakmasını beklemiyorum.Noktalama işaretlerinde bir takım yanlışlar yapabilir, bu da benim için çok sorun değil. de-da konusunda yanlışlar yapabilir, çift tırnak veya şapkayı yanlış yerde kullanabilir. Çokda dert etmem, insanlar buraya rahatlamak için giriyorllar. bir kere yazdıklarını ikinci sefer okumadan gönderiyorlar ve neden okumuyorlar çırpınışınında bir anlamı yok.
-
"abest"ten sonrasını okumadım.
-
okumadığın iyi olmuş, yoksa birde anlamaya çalışmak için ciddi çaba harcaman gerekirdi.yardımcı olacaksa abes ve absurd kelimelerinin birleşimi olan bir chat kelimesi. smile da kullanılmasın istersen forum da ne dersin.
-
Ya tek kelimede geçen bir hatayı nasılda abarttınız nerelere getirdiniz.
Konuyu açan arkadaş açtığına açacağına pişman olmuştur eminim zaten konu
amacından çıktı artık vallaha tebrikler.
-
Sesli güldüm .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)