Altın Elbiseli Adam - Barkın BAYOĞLU Söyleşisi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar 08.05.2015 tarihinde Barkın BAYOĞLU yani Altın Elbiseli Adam benimde okudugum yer olan Hacettepe de Söyleşiye katılıcaklar hepiniz davetlisinizdir.
Etkinlik Detayları
Tarih:08.05.2015 (Cuma günü)
Saat :19:30
Yer :Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi
Haritadan gösterimi https://www.google.com/maps/place/39...x0:0x0!6m1!1e1
Etkinlik linki: https://www.facebook.com/events/1616...7078441911887/ Gelicek arkadaslar Katılıyor yaparsa Kampüs gırısınde sorun yasamama adına daha yararlı olabılır
Bu arada ben Batıkentte oturuyorum kaskım felan herseyım tam malum ulasım ankarada sorun motosıkletımde yok eger gidicek varsa artı olarakta pesıne takılmaktan mutluluk duyarım
Detaylı bılgı ıcın bana mesaj atabılırsınız yada Etkınlık lınkınden sorularınızı sorabılırsınız hepiniz davetlısınız.
Reklamlar
-
Hepiniz davetlisinizdir ??????
vs vs vs
Yazı yazma kurallarınız(!) okuduğunuz üniversiteye yakışmıyor ne yazık ki.
-
resmi kuruma dilekçe yazmamış konuşma diliyle ( dili ile ) bildiri de bulunmuş.
-
Haklısınız okuduğum üniversite yakışmıyor bana iyi günler.
-
muhahha306 adlı üyeden alıntı
vs vs vs
he sen bunu dedın dıye adam okulu flan bıraksın burası herkese acık bır forum resmı bır yer degıl nerde nasıl yazı yazıcagına karısma ısıne bak
-
bende batıkentte oturuyorum ve katılmayı planlıyorum .
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
bende batıkentte oturuyorum ve katılmayı planlıyorum .
Hocam pm attım
-
muhahha306 adlı üyeden alıntı
vs vs vs
Heryerde senin gibiler çıkıyor işte çocuk şurada güzel bir paylaşımda bulunmuş tabi amaç hevesi kursakta bırakmak.
Okuduğu üniversitenin ona yakışıp yakışmadığını sorgulamakta sana düşmüyor ne yazık ki.
-
vazgeçin artık şu türkçeyi öğretme kurallarından yazım hatalarından. adamı konu açtı açacağına pişman etmeyiniz. onca dert bittide yazım hatası kaldı. ankarada olsaydım gelirdim.
-
kendi aracıyla etimesgut yenimahalle taraflarından gidicek varsa birlikte gidelim yolu çok ararım ben
-
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
kendi aracıyla etimesgut yenimahalle taraflarından gidicek varsa birlikte gidelim yolu çok ararım ben
ben batıkentten gideceğim ama kampüsün içini bilmiyorum.
-
Anadilini düzgün kullanmayı bilmeyen insanın, ne kendine ne de çevresine yararı olmaz. Tamam burası bir forum ama kahve köşesi de değil. Kendisine biraz saygısı olan insan bu konuya dikkat eder.
-
computeus adlı üyeden alıntı
Anadilini düzgün kullanmayı bilmeyen insanın, ne kendine ne de çevresine yararı olmaz. Tamam burası bir forum ama kahve köşesi de değil. Kendisine biraz saygısı olan insan bu konuya dikkat eder.
abartıyorsunuz, rahatlayın dil konuşmak vizyon katar o kadar. Kendisine değil kendine mesela doğru kelime. Akademik çalışma yapmıyoruz burada sonuç olarak.
-
Bi bitmediniz ... Burda boyle yazınca zaten kendisine verilen saygıyla ne alakası var
-
Cevap bile verme gereği duymuyorum sizin beni sorgulayacak bi kapasiteye sahip olduğunuzuda düsünmüyorum elestiri yapıcaksanız saygı çerçesinde yaparsanız mutlu olurum. Eğer ego tatmini gibi bir düsünceniz varsa cok iyi bir Türkçe konusup yazdığınızı düsünüyorsaniz ilk önce Twitter da attığınız tweetlerin imla hatalarına bakın onları düzeltin çünkü orasıda kahve köşesi değil.
Cevap atarsanızda cevap vermeye tenezzül etmeyeğim.
-
Arkadaşın bir kelimesine mi takıldın sen pek aristokrat istanbul beyefendisi?
konuşmasında hiç bişey yok, emoca yazsa eyvallah da sen hayırdır kardeş?
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
ben batıkentten gideceğim ama kampüsün içini bilmiyorum.
tamam haberleselim birlikte gideriz
-
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
tamam haberleselim birlikte gideriz
Özel Mesaj attım .
-
olaya bir de şu açıdan bakmanızı tavsiye ederim. sizin yazdığınız yazıyı bir başkası okuyor, ya öğreneceği şeyi yanlış öğreniyor ya da zaten bilmediği şeyi yanlış bilmeye devam ediyor. anadili düzgün kullanmak bir sorumluluktur. evet burası bir forum ve kimse sizden orhan pamuk olmanızı beklemiyor ancak düzgün konuşmak, yazmak, iletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.
ayrıca dili yanlış kullanmak bilgi eksikliğinden kaynaklandığı kadar bir "kavrayış" sorunu, algı problemidir. ingilizce bilen/bildiğini iddia eden arkadaşlar şunun hakkında biraz düşünürse ne dediğimi anlayacaklardır: i amalso a teacher, i like reading bookstoo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
bilgisizliğini, cehaletini, umursamazlığını, sorumsuzluğunu, eğitimsizliğini "forumda konuşma dili ile yazılır" düşüncesiyle gizlemeye çalışanlara itibar etmeyelim, zira "konuşma dili" dedikleri şey bu değil.
-
iluvatar adlı üyeden alıntı
olaya bir de şu açıdan bakmanızı tavsiye ederim. sizin yazdığınız yazıyı bir başkası okuyor, ya öğreneceği şeyi yanlış öğreniyor ya da zaten bilmediği şeyi yanlış bilmeye devam ediyor. anadili düzgün kullanmak bir sorumluluktur. evet burası bir forum ve kimse sizden orhan pamuk olmanızı beklemiyor ancak düzgün konuşmak, yazmak, iletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.
ayrıca dili yanlış kullanmak bilgi eksikliğinden kaynaklandığı kadar bir "kavrayış" sorunu, algı problemidir. ingilizce bilen/bildiğini iddia eden arkadaşlar şunun hakkında biraz düşünürse ne dediğimi anlayacaklardır: i amalso a teacher, i like reading bookstoo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
bilgisizliğini, cehaletini, umursamazlığını, sorumsuzluğunu, eğitimsizliğini "forumda konuşma dili ile yazılır" düşüncesiyle gizlemeye çalışanlara itibar etmeyelim, zira "konuşma dili" dedikleri şey bu değil.
Toplumda kendisini bir yer edinememiş veya istediği yere gelememiş insan, Bu tür yaklaşımlar içinde bulunur.
iluvatar adlı üyeden alıntı
Hayır, motosiklet forumunda ne düzeyde bilgi,cehalet,umursamazlık,sorumluluk,eğtimlilik, daha önemlisi dikkat aramalıyız. Burada bulunanların tek bir ortak noktası var MOTOSİKLET. Evet genel gramer kuralları bazen şaşıyo olabilir. Evet olabilir ve hiç sorun değil. En fazla kibarca uyarırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)