Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam - Barkın BAYOĞLU Söyleşisi

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaslar 08.05.2015 tarihinde Barkın BAYOĞLU yani Altın Elbiseli Adam benimde okudugum yer olan Hacettepe de Söyleşiye katılıcaklar hepiniz davetlisinizdir.

Etkinlik Detayları

Tarih:08.05.2015 (Cuma günü)
    Saat :19:30
    Yer :Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi
    Haritadan gösterimi https://www.google.com/maps/place/39...x0:0x0!6m1!1e1

Etkinlik linki: https://www.facebook.com/events/1616...7078441911887/ Gelicek arkadaslar Katılıyor yaparsa Kampüs gırısınde sorun yasamama adına daha yararlı olabılır

Bu arada ben Batıkentte oturuyorum kaskım felan herseyım tam malum ulasım ankarada sorun motosıkletımde yok eger gidicek varsa artı olarakta pesıne takılmaktan mutluluk duyarım

Detaylı bılgı ıcın bana mesaj atabılırsınız yada Etkınlık lınkınden sorularınızı sorabılırsınız hepiniz davetlısınız.
    Pisman, smiles ve barodi bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Hepiniz davetlisinizdir ??????
    vs vs vs
    Yazı yazma kurallarınız(!) okuduğunuz üniversiteye yakışmıyor ne yazık ki.
    Ertugyigit ve computeus bunu beğendiler.

Motosikleti
    dealim daystar 250
    resmi kuruma dilekçe yazmamış konuşma diliyle ( dili ile ) bildiri de bulunmuş.
    MotorcuMetos ve YouSuffer bunu beğendiler.

Haklısınız okuduğum üniversite yakışmıyor bana iyi günler.
    abeciMotoru bunu beğendi.

Motosikleti
    Daha karar veremedim :D
    Alıntı muhahha306 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vs vs vs
    he sen bunu dedın dıye adam okulu flan bıraksın burası herkese acık bır forum resmı bır yer degıl nerde nasıl yazı yazıcagına karısma ısıne bak
    xawa ve Mengu16 bunu beğendiler.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    bende batıkentte oturuyorum ve katılmayı planlıyorum .

Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende batıkentte oturuyorum ve katılmayı planlıyorum .
    Hocam pm attım

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muhahha306 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vs vs vs
    Heryerde senin gibiler çıkıyor işte çocuk şurada güzel bir paylaşımda bulunmuş tabi amaç hevesi kursakta bırakmak.
    Okuduğu üniversitenin ona yakışıp yakışmadığını sorgulamakta sana düşmüyor ne yazık ki.
    SweentLy bunu beğendi.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    vazgeçin artık şu türkçeyi öğretme kurallarından yazım hatalarından. adamı konu açtı açacağına pişman etmeyiniz. onca dert bittide yazım hatası kaldı. ankarada olsaydım gelirdim.
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Drift
    kendi aracıyla etimesgut yenimahalle taraflarından gidicek varsa birlikte gidelim yolu çok ararım ben

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı fullpusat1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi aracıyla etimesgut yenimahalle taraflarından gidicek varsa birlikte gidelim yolu çok ararım ben
    ben batıkentten gideceğim ama kampüsün içini bilmiyorum.

computeus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF MOTO CL-X 700 Adventure
    Anadilini düzgün kullanmayı bilmeyen insanın, ne kendine ne de çevresine yararı olmaz. Tamam burası bir forum ama kahve köşesi de değil. Kendisine biraz saygısı olan insan bu konuya dikkat eder.
    Benz bunu beğendi.

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı computeus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anadilini düzgün kullanmayı bilmeyen insanın, ne kendine ne de çevresine yararı olmaz. Tamam burası bir forum ama kahve köşesi de değil. Kendisine biraz saygısı olan insan bu konuya dikkat eder.
    abartıyorsunuz, rahatlayın dil konuşmak vizyon katar o kadar. Kendisine değil kendine mesela doğru kelime. Akademik çalışma yapmıyoruz burada sonuç olarak.

Motosikleti
    Daha karar veremedim :D
    Bi bitmediniz ... Burda boyle yazınca zaten kendisine verilen saygıyla ne alakası var

Cevap bile verme gereği duymuyorum sizin beni sorgulayacak bi kapasiteye sahip olduğunuzuda düsünmüyorum elestiri yapıcaksanız saygı çerçesinde yaparsanız mutlu olurum. Eğer ego tatmini gibi bir düsünceniz varsa cok iyi bir Türkçe konusup yazdığınızı düsünüyorsaniz ilk önce Twitter da attığınız tweetlerin imla hatalarına bakın onları düzeltin çünkü orasıda kahve köşesi değil.

Cevap atarsanızda cevap vermeye tenezzül etmeyeğim.
    Mengu16 bunu beğendi.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Arkadaşın bir kelimesine mi takıldın sen pek aristokrat istanbul beyefendisi?
    konuşmasında hiç bişey yok, emoca yazsa eyvallah da sen hayırdır kardeş?
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Mondial Drift
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben batıkentten gideceğim ama kampüsün içini bilmiyorum.
    tamam haberleselim birlikte gideriz

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı fullpusat1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam haberleselim birlikte gideriz
    Özel Mesaj attım .

olaya bir de şu açıdan bakmanızı tavsiye ederim. sizin yazdığınız yazıyı bir başkası okuyor, ya öğreneceği şeyi yanlış öğreniyor ya da zaten bilmediği şeyi yanlış bilmeye devam ediyor. anadili düzgün kullanmak bir sorumluluktur. evet burası bir forum ve kimse sizden orhan pamuk olmanızı beklemiyor ancak düzgün konuşmak, yazmak, iletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.

ayrıca dili yanlış kullanmak bilgi eksikliğinden kaynaklandığı kadar bir "kavrayış" sorunu, algı problemidir. ingilizce bilen/bildiğini iddia eden arkadaşlar şunun hakkında biraz düşünürse ne dediğimi anlayacaklardır: i amalso a teacher, i like reading bookstoo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

bilgisizliğini, cehaletini, umursamazlığını, sorumsuzluğunu, eğitimsizliğini "forumda konuşma dili ile yazılır" düşüncesiyle gizlemeye çalışanlara itibar etmeyelim, zira "konuşma dili" dedikleri şey bu değil.
    Benz bunu beğendi.

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı iluvatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olaya bir de şu açıdan bakmanızı tavsiye ederim. sizin yazdığınız yazıyı bir başkası okuyor, ya öğreneceği şeyi yanlış öğreniyor ya da zaten bilmediği şeyi yanlış bilmeye devam ediyor. anadili düzgün kullanmak bir sorumluluktur. evet burası bir forum ve kimse sizden orhan pamuk olmanızı beklemiyor ancak düzgün konuşmak, yazmak, iletişim kurmak bu kadar zor olmamalı.

ayrıca dili yanlış kullanmak bilgi eksikliğinden kaynaklandığı kadar bir "kavrayış" sorunu, algı problemidir. ingilizce bilen/bildiğini iddia eden arkadaşlar şunun hakkında biraz düşünürse ne dediğimi anlayacaklardır: i amalso a teacher, i like reading bookstoo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

bilgisizliğini, cehaletini, umursamazlığını, sorumsuzluğunu, eğitimsizliğini "forumda konuşma dili ile yazılır" düşüncesiyle gizlemeye çalışanlara itibar etmeyelim, zira "konuşma dili" dedikleri şey bu değil.
    Toplumda kendisini bir yer edinememiş veya istediği yere gelememiş insan, Bu tür yaklaşımlar içinde bulunur.

Alıntı iluvatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hayır, motosiklet forumunda ne düzeyde bilgi,cehalet,umursamazlık,sorumluluk,eğtimlilik, daha önemlisi dikkat aramalıyız. Burada bulunanların tek bir ortak noktası var MOTOSİKLET. Evet genel gramer kuralları bazen şaşıyo olabilir. Evet olabilir ve hiç sorun değil. En fazla kibarca uyarırsın.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)