Racing motosiklet sürmek için zayıf, kısa mı olmak gerekiyor?
Reklamlar
-
benimde boyum 188 90 kiloyum
göbek var denemez ama boy fazla 600fe binen biri olarak
motosiklet altımda biraz pocket bike gibi kalabiliyor ama işin zevk kısmı kimse bişe diyemiyor ondan
en fazla rüzgar sorunu olabilir onuda double cam ile çözüyorsun
Reklamlar
-
Ben ayvayı yedim o o zaman bu forumun belkide en şişmanı benimdir!Boyum 1.81 kilom 120 demek ki benim için racing hayal :(
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Sürüşü hakkında o kadar tecrübem yok ama görünüşü için şunu söylemek isterim; Sen kendine güven gerisi boş ben 1.90 ım 110 kilo civarıyım, ybr kullanıcısıyım. Çok komik değil mi? Sen iyi sürücü olmaya bak işi bil düz yollarda son sürate çıkıp bu kadar yaptım şu kadar yaptım değil de virajlara yatarak cevap ver onlara. Görünüş değil de yetenek konuşsun. Zaten onlar alması gereken cevabı alır.
Ama tabiki de belle çevirme vs. gibi saçma şeylere inanma. :D
-
rca adlı üyeden alıntı
ilk motorum olan 600rr ile 1ay/1000km'yi geride bıraktım. zaman zaman iş saati yoğun trafikte pendik-beylikdüzü arasında kullanıyorum, sürekli aradan dereden geçeceğim diye zorlayınca bileklerim ağrıyor, eldivenden mi yoksa elciği tutmayı bilmeyişimden mi bilmiyorum avuç içimde bir bölge su topluyor ve gazı sabit tutarken bu ağrı katlanıyor. 75km mesafe katedip evime geldiğimde omuz-kol bölgemde de ertesi güne kalmayan bir ağrı oluyor.
bu ağrıların nedeni ilk motorun 600rr olmasıyla doğrudan bağlantısı var.
-
zayıf ve uzun olmak diye biliyorum ben
-
mahalle arasında reyzing derler ss yada yarış motoru de şuna
-
gözden kaçırdığımız bir şey var, racing kullanmak için ne boy ne kilo, aslında ilk olması gereken o gücü kontrol edebilecek kadar tecrübe ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)