hanımında haklı nede olsa başına bişey gelir diye korkuyor olmalı belliki sizi çok seviyor allah yardımcın olsun ne diyim başka
hanımında haklı nede olsa başına bişey gelir diye korkuyor olmalı belliki sizi çok seviyor allah yardımcın olsun ne diyim başka
Kask tak!
işin çok zor ben böyle şeyler yaşamdığım için anlıyorum diyemiyorum.
umarım herşey yolunua girer.
yenge bacaklarını kırsa daha iyiydi acımasız yenge
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
bunu bir bayan diyosa kesin ikna olur abi..burce1986 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Kredi kartini kapat , eve alisveris yok araba yok artik sadece minibus ile , dizi film yok. Yaa sanki kumarhanede surtuyorsun , yada hovardalik yaptin da yakalandin sucun ne bir ulasim aracina binmek.Bana biraz olcusuz bir ceza gibi geldi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
zeda3000 adlı üyeden alıntı
..
CBR 600F Honda,
abi allah kolaylık versin..... çok üzücü bi durum..
bana kalırsa evde en iyisi bazı kararlarda lafı kadınlara bırakmamak...
ben bunu istiyorum ve bu böle olacak
bende evliyim benim hatunda istemiyor ve en sonunda ben bu sözü söyledim ve üstüne üstlük bide motoru değiştirdim
Arkadaş aynı durum benim başımda.Gerçi eşim olsa durumlar daha farklı olurdu belki , Ama bilioki naparsam yapim Allah izin verikten sonra inmek olmz o motordan. Ha koymayacağı tavır kalmayacaktır,binmeyecektir,çenesi,dırdırı +1000 (sayın saygıdeyer bayan üyeler sizler deil bu laflarım sakın alınmayın ) ama MOTOR be bu baba ya. Ne aldatıyon, ne kumara gidion.. Tek metresim motor walla, bak yukarda Allah var ... Kolay gelsin sana ..
üzülme abi geri alırsın eşin anlar motorsuz yapamadığını kabul eder belki motor kullanmanı
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Bak hemen gidiyorsun en babasından bir makine alıyorsun. keyfine bak inan bana yeni birini bulmak motor almaktan daha kolay en azından ötv kdv istemezler.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
piyasada bir sürü motosiklet moldeli oldugu gibi böylesine insanlarda var. şahsen senin durumunda olsaydım gerçi olmam ama tercihim motosiklet olurdu. en iyisi ayrılmak. bandit ile daha iyi hatunlar bulursun
herkes aynısını sölemiş bende söliycem valla motor bırakılırmı bea. bak bi alıym motoru isterse angela julie brad pitt den ayrılıp sana gelcem desin valla vazgeçmem
Çok komik ya banada kızlar kızıyor bilgisayar başından ayrılmadığımdan.
Baba motor aşkıda bi başka bea mesela bizde seni anlamayızperi adlı üyeden alıntı
Nedemişler Bekara karı boşamak kolay diye
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Allah kolaylık versin abi..2 ucu moklu degnek derler ya senın durumun tam oyle olmus..:(
hoca yanlış yapmışın sen sattım diyicekdin yengeye bir arkadaşının yada uzak bir yerde otoparka koyucakdın çakdırmadan binicekdin nerden görüce nerden bilicek seni.
veya farklı bir komplo teorisi söyliyim motorunu satıcakdın aynı motorun farklı bir rengini yada farklı bir motor alıcakdın hanım benim motoru bilir tanır diye kafana kaskıda geçirdin mi zaten yolda yengenin önünden geçsen seni tanımzadı ))
tanıdımı hiç önemli değil orda da bozuntuya vermiycen arkadaşın motoru bir ses geliyomuş motordan ben anlarım diye bana verdi ona bakıyodum falan diyicen iyi bir yalan sıkıcan o anı kurtarıcan bir dahada yakalanmama ya bakıcan ))
Yalanlar Tükenmez Bu Motor Aşkı Ölmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)