Benim anlamadığım şu honda yamaha fanatikleri bulduğu her fırsatta bajaj a mondial e laf sokma çabasına giriyor nedense (belki 5bine ybr alan alan adam 3binlik çinliye geçilmeyi gururuna yediremiyodur :D )
Benim anlamadığım şu honda yamaha fanatikleri bulduğu her fırsatta bajaj a mondial e laf sokma çabasına giriyor nedense (belki 5bine ybr alan alan adam 3binlik çinliye geçilmeyi gururuna yediremiyodur :D )
Ne kadar komiksiniz ya 3 yaşında çinli motorum beni 1 senedir işe götürüp getiriyor her gün. Uzun yolda çok zorlamama, bikaç kere yağsız kalmasına rağmen anca 15 bin km'de ciddi arızası çıktı, onu da 130 lira masrafla tamir ettim. Bajaj Pulsar aldım sadece ilk bakımına verdiğim para 100 lira. Millet çinli motor alıp toplu taşımada sürünmeden işine toplu taşımadan da ekonomik bir şekilde gidip geliyor neye itirazınız var dolmuşçu falanmısınız yoksa ?
Kardeşim benim hiçbirşeye itirazım yok , sadece adamların neden bu kadar ucuz olduğunu ve sadece montajcı olduğunu açıklayan bir entry yazdım , ayrıca belirttiğim gibi sağlam modeller çıkmıyor değil , çok sayıda güzel kaliteli model var. Ama neden dünyayı dolaşan bir tane bile çinli motor yok ? Neden hep ybr ya da BMW enduro falan ? Yalan mi işte mondialde ar-ge yok , yenilik yok. Ne gelirse onu vidalayıp satıyorlar , yüzbinlerce km yapan da çinli görmedim şimdiye kadar. Genel olarak yüksek teknoloji ürünü marka ve modellerden kalite olarak geride , şunu bi kabul edin artık.
Kubanında hiç reklamı yok Mondial okadar reklama göre çok az satmış.
BMW satışı fazlalaşmış...
Zenginiz işte...
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Dünyayı dolaşmamış olabilir ama mondialin son çıkardığı modellerden 125 mh drift ile 23 günde 11 ülke gezdiler bence bu küçümsenemeyecek bi başarı sonuçta ybr nin yarı fiyatına motor alıyorsunuz 11 ülkeden fazlasınıda gezerdi yeterki gezecek adam olsun http://www.mototurkiye.net/mondial-1...ulke-gezdiler/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)