Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

fren hidroliğimde hidrolik yağı görünmüyor acilll

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cgl
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar O CAM SİZE AYNI ZAMANDA BALATANIN AZALDIĞINI VE /VEYA BİTTİĞİNİ SÖYLE,
    Şöyleki...

Eğer etrafında HERHANGİ BİR KAÇAK YER,KOPUK KIRIK HORTUM YOK İSE,

O cam orjınalde FABRİKA VEYA SERVİSTE Gerektiği kadar doldurulur,
    dolduruldugu esnada FREN BALATASI SIFIR oldugundan camda sıvı gözükür,

Balata azaldıkca SIVI KALİPER (PİSTON)'un arkasına dolar ve ÜST MERKEZDE SIVI GÖZÜKMEZ,
    O sırada SİZ BALATAYA BAKMADAN SIVI EKLEMEYIN,

Aksi taktirde GİTTİĞİNİZ TAMİRCİ SİZE SORMAZ İSE VEYA DİREKT KALİPERİ GERİ BASTIRIR İSE üst merkezdeki O CAM kırılır ve ÜST MERKEZ DEĞİŞİM GEREKTİRİR,,,

Dikkat etmeden Mudahale Etmeyin ETTİRMEYİN...[COLOR="Silver"]
    serkan usta ne diyorsa dinleyin işinin ehli iyi bir usta

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    bu hidrolik değişimini bende yapmak istiyorum fakat nasıl yapıldığını hiç görmedim ve nasıl yapılacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Ankara da bunu yapmaya ikna edecek usta da resmen bulamadım.

Motosikleti
    honda cgl
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hidrolik değişimini bende yapmak istiyorum fakat nasıl yapıldığını hiç görmedim ve nasıl yapılacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Ankara da bunu yapmaya ikna edecek usta da resmen bulamadım.
    old güzel arkadaşım ben 2 sefer yaptım hiç problem yok eminim sen daha iyisini yaparsın
    Oldjack bunu beğendi.

hidrolik değişimini an itibari ile yaptım.sorunsuz şekilde hava aldırmadan tamamladım.herkese çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

şimdiki hedefim hava filtresini komple kutusuyla birlikte değiştirmek...bakalım inşallah onda da başarılı olurum...
    telike bunu beğendi.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı XuRTo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    old güzel arkadaşım ben 2 sefer yaptım hiç problem yok eminim sen daha iyisini yaparsın
    Abi yinede fren olduğu için cesaret edemiyorum haftasonu biraz vakit vardı gerçi ama yinede cesaret edemedim.

Motosikleti
    Dominar D400
    Youtube'da bir çok vidyolu açıklaması var fren hidroliği değişiminin. Öyle atla deve değil yani. 2 kişi olursanız birisi yukarıdan hidroliği hava yapmaması için hidrolik kutusuna koyarken diğeri vidaları sık-gevşet yapar. Youtube'da Vidyoları izlerseniz ne demek istediğimi çok rahat anlayacaksınız (iş yerinden youtube'a gremediğim için link veremiyorum). serkanADH13 arkadaşın uyarısını da göz önünde bulundurun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)