Apache ön titreşimi kesme yöntemi bile varsa söylesin kafayı yicem önerilerinizi bekl
Reklamlar
-
apache ön kafada titreşim var onahtar titrermiş gibi tiryior fakat anahtar titremiyor plastik üstüne plastik konulmus o yuzden tiresim oluyor baskı uygulanınca titresim gidiyor bunu nasıl yok edebılırım yoksa kafayı yicem çok kötü bir ses morelimi bozuyor gün geçtikçe dahada artıyor her devirde yapmaya baslası ses gitmıyor hiç gitmiyor kulak kalmadı... ok ile gösterilen yerler titriyor
Reklamlar
-
Araya kalın lastik parçası koy aynı şekilde kafe grenajındanda gelirse camla gösterge arasına lastik parçası koy ses kesilir
-
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Araya kalın lastik parçası koy aynı şekilde kafe grenajındanda gelirse camla gösterge arasına lastik parçası koy ses kesilir
denicem
-
dostum o motorun titreşimlerini 4 araba lastiği harcasan kesemezsin,,titreşimleriyle sev motorunu
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gösterge panelinin o taraftaki zırıltıdan bahsediyorsanız,zırıltı yapan kısmı sökün,lastik,kauçuk gibi birşey ilave edin düzelir.
-
Benim apache'de benzer bi yerden ses veriyordu aldım elime tornavida sökmeye çalıştım komple ön paneli sökemedim de biraz azalmıştı o işlemden sonra daha sonra sattım kurtuldum motordan böyle tuhaf sesler geldimi kafayı yiyorum, Allahıma şükür şimdiki motorumda böyle tuhaf sesler yok.
-
Benim motorda da var gösterge bölümünün oradan bir zırıltı benimde kafama takıldı ne zamandır ama daha bakmadım.
-
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Gösterge panelinin o taraftaki zırıltıdan bahsediyorsanız,zırıltı yapan kısmı sökün,lastik,kauçuk gibi birşey ilave edin düzelir.
O iki plastik arasına çift taraflı kalın bant (3M) yapıştırılsa daha ideal olur gibi görünüyor. Hani şu köpüklü kalın bantlardan.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Birbirine temas eden parçaları çift taraflı bantla yapıştırın. Eğer yeterli alan yoksa lastik conta falan kullanın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
efendy06 adlı üyeden alıntı
O iki plastik arasına çift taraflı kalın bant (3M) yapıştırılsa daha ideal olur gibi görünüyor. Hani şu köpüklü kalın bantlardan.
Evet dediğiniz yöntemde uygulanabilir.
-
Sıfır km aldığım Pulsar 200'de de var kafadan gelen titreşim sesi, çinliden buna geçtim ama balansörlü çinli kadar titriyor bu da, hatta bu motor motora daha yapışık sürüldüğünden daha çok hissediliyor. Motorunun çoğu KTM'den alıntı, biraz da güçlü diye bişey demiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)