Yamaha R25 den sonra MT-25 gelicekmi ? Söylentiler Gerçekmi ?
Reklamlar
-
Çoğu sosyal paylaşım sitesinde MT-25 in geliceği söyleniyor. Siz ne diyorsunuz bu işe ?
Benim aklımda 3-5 soru var, acaba R25 ile aynı motoramı sahip ve herkezin düşündüğü ortalama piyasası ne olucak acaba mt-125 12.000 lira gibi amaçsız bol keseden bir fiyat biçilmişse eğer r25 motorlu bir makine gelicekse bunun 0 fiyatına 15000 lira derler bence tahmini.
Neyse bakalım hayırlı olsun 20.000 e ne kaldı şunun şurasında
Reklamlar
-
Bence r25 ile aynı motor bloğuyla gelir fiyatı da 1-2 bin daha düşük olur.
-
Bence gelsin, aynı motor aynı şekil ufak değişiklikler r25 den 500 1000 tl ucuzluk ile r25 gibi yok satar. Çokta iyi bir boşlugu doldurur
-
Fiyatı 500 tl aşağı olur. R125 mt125 ilişkisi gibi.
Motor dahil olmak üzere on far hariç herseylerı aynı olur r25 ile.
-
12500 den falan yok satar bence.
-
yamaha gözünü iyice açtı ben olsam mt25 getiririm çünkü 250cc de iyi bir kitle var benim düşündüğümü onlarda düşünüyordur
-
Mardin İl Temsilcisi
olurmu öyle şey be fiyatı daha düşük olmalı naked o naked :-/
-
Eğer gelicek olursa bence de fiyatı r25 den cuzi bir miktar ucuz olacaktır, genelde naked-grenajlı motor fiyat ilişkisi bu şekilde. Ama özellikle motor ve amortisörde farklılıklar olacaktır. Sonuçta adı "MT" master of torque ve r25 üst devirlerde gelen tork ve beygir gücüyle öne çıkan bir model iken, naked motor için aynı motor bloğu daha erken gelen ve daha güçlü bir tork eğrisi verecek şekilde konfigüre edilecektir diye düşünüyorum.
-
Ahahaha asla ucuz olmaz , mt-125 bile 12 küsüre satılıyorken 14 bin falan olması imkansız. Ben gelirse en az 16 bin küsür olur diyorum , nasıl ki ktm duke 250 ye 16 küsür mü 17 küsür mü ne istiyor , aynı o hesap. Yine napar eder fiyatı yukarıdan açarlar , çıplak diye ucuz olmasını beklemeyin bence.
-
valla öyle bir geyik var .r25'e bakmaya gittiğimde geçenlerde çok dandik bulmuştum parça kalitesi ancak mt125'i gördüğümde harbi dedim işte bu kalite ..
mt25 gelirse işte o zaman suzuki inazumanın pabucu dama atılır ve inazumadanda kaliteli olacağına inanıyorum çıkmadı ama referansı iyi
-
R125: 12900
Mt-125: 12250
R25: 14500
Mt-25:???13950???
üç aşağı beş yukarı fiyatı budur. O zamana kadar R25 15000 tl olursa Mt-25 de 14450 falan olur.
İkisi de aynı fabrikada endonezyada üretilecek. Motorda değişiklik beklenmiyor.
-
125-150-250 cc motora motor deyipte 10-15 lira bayılmam gider araba alırım
-
-
-
Gerçekten 250 cc motora markası ne olursa olsun nerde Üretildiği de Mühim değil 10000 tl den fazlası haram
Alan ya çok zengin Yada bu işleri bilmiyor
-
250cc motora 10bin'den fazla verilmez diyorsunuz da, başka alternatif mi var sıfır olarak bu fiyatlarda bu performansı veren?
-
Arkadaşın dediği gibi 250 cc için bence de 10.000 tl normal bir rakam!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Arkadaşlar mt25 i asla ve asla 14 bin küsüre satmazlar. Tek silindir Cbr 250 bile 14 küsür olmuş siz delirdiniz mi ? En az 16dan başlar diyorum ben çift silindir zaten , ters amortisör son teknoloji şasi yüksek tork derler 16 küsürden başlarlar. tekrar baktım düz amortisör varmış ama ucuz olmasını beklemeyin yine de.
-
yine işi bilen adam yorumunda kendini belli etmiş. akıllı adamı çok severim
-
en az 1 yıl sürer gelmesi ve r25 den en fazla 500 lira altına satılır o da belki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)