CBR 125 ALMAYA KARAR VERDİM :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun..
-
söyleyeceğimiz her şeyi duymuşsun biliyosun zaten.Bize de hayırlısı demek düşer.İşin gücün rast gelsin
-
Teşekkür ederim tekeriniz düz bassın
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Hayırlı olsun bence başlangıç için güzel motor. Sana uzunca süre yeterli gelecektir. İlerlyen zamanlarda da cc yükselteceğinde yine cbr grubundan 250 veya 600 luk seçbilirsin maddi durumuna ve zevkine göre. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Tekerin düz bassın.
-
-
MotoGlock adlı üyeden alıntı
Her ne kadar o motora o para verılmez deseler de almışken güzel bişey almayı düşünüyorum
forumda yine biri diyordu
evet kardeşim para fazla geliyo, saçıyorum dağıtıyorum
sen fikirler al ama kalbinin sesini dinle, o motora o kadar para verilmez diyenlerede bu katerogide bu kalitede ucuz motor göstermelerini söyle
-
1 sezon sonra yetmiyor diye tekrar başlık açarsın
-
Sen yinede 125 cc'den sonra 600 cc'ye geçme kardeşim.. Yukarıda ki arkadaş öyle demiş ama yapma.. Bunu 15.000 km kullan, baktın limitlerde kullanıyosun trafiği çözdün, motora hakimsin, ihtiyaçların değişti git çift silindir 250 cc bak ve al.. 15.000 km'de onu kullan ve yeterli gelmiyosa ve kendini geliştirdiysen bu 15.000 km'de bir yüksek sınıftan torku yüksek bir makina ile büyült.. Mt-07 gibi vs.. Onunlada 20.000 km çevir daha sonra 4 silindirli 600 cc alırsın..
Bende cbr250'yi ilk aldığımda 2 ay sonra 600cc istiyorum dedim sağa sola saldırmaya başlamıştım.. Daha sonra iş durumu için motorumu sattım ve daha çok araştırmaya okumaya tecrübeleri dinlemeye başladım.. Benim için 600 cc'nin ancak 1-2 ara motor kullanmadan olmicanı anladım.. Şimdi ki planım r25 10.000 km, mt07 20.000 km yapıp 600 cc'ye geçebilirim.. 600rr'dan önce daha düşük devirde torklu makine kullanmak tecrübeye tecrübe katacağını düşünüyorum.. Sende bu şekilde acele etmeden ilerle kardeşim.. Kimseye de kulak asma verdiğin para senin paran çok veya az sen sevdiysen sorun yok..
-
koruma takozu eğer motor bloğuna sabitli bi şey olacaksa taktir aksi takdirde sadece karenaja monte edilen koruma takozu kesinlikle tavsiye etmem bilgin olsun kardo. şimdiden hayırlı olsun bu rengini çok beğeniyorum cbr nin. boyum uzun olduğu için yzf almak durumunda kaldım.. güle güle kullan.
-
kardeşim suan altımda cbr 125 r var bende yenı aldım hatta 650 km oldu ve ehliyetim malesef yok ve 16 gün sonra ehliyetim cebimde inşallah surustende gecersek sonrası sezon baslıyor benım ıcın gecemezsem zaten 1 sezon ehliyetsız bıncem demektır :'( inşallah geçerim sende gecersın cbr sana her turlu yeter tabı senın gozun apacılıkte degılse 650 km oldu bence ben ınanıyorumkı tek teker yapmaya calısmıcagımı motor bence sahane 1-2 sezonluk motor evet ama zaten 1-2 sezon sonra yukseltmek ıstıyeceksın bende ıstıyecegım ve satıcagım oyle yanı ama motor hakkını veriyor bence
-
Sanki haset ediyoruzda çekemiyoruz haha gercekten güldüm ;)
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
koruma takozu eğer motor bloğuna sabitli bi şey olacaksa taktir aksi takdirde sadece karenaja monte edilen koruma takozu kesinlikle tavsiye etmem bilgin olsun kardo. şimdiden hayırlı olsun bu rengini çok beğeniyorum cbr nin. boyum uzun olduğu için yzf almak durumunda kaldım.. güle güle kullan.
neden karenaja monteedilen koruma takozu tavsiye etmiyosunuz bi sakıncası mı oluyor
-
MotoGlock adlı üyeden alıntı
neden karenaja monteedilen koruma takozu tavsiye etmiyosunuz bi sakıncası mı oluyor
Karenajı korumaz hatta daha sağlam kırar yük bütün karenaja dağılmak yerine bir noktaya bastıracak.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Karenajı korumaz hatta daha sağlam kırar yük bütün karenaja dağılmak yerine bir noktaya bastıracak.
haa doğru çok sağol
-
Fotoğrafta durduğu gibi durmuyor biraz ufak kalıyor ama kalite o ayrı konu Yerinde olsam GT-170 ve YZF'ye de bakardım hayırlısı olsun diyelim
-
yzf boyum o kadar uzun olmadığı için ve rahatsız oturuş pozisyonu yüzünden bakmıyorum, fiyatı da cabası
-
05 Haziran 2015, 01:50
Üzerinden 1 ay geçti, 8.800 olan cbr 9.100 oldu ya , bişey demiyorum
-
05 Haziran 2015, 02:36
Önce ehliyetini al bi dostum, sonra fiyat derdine düşersin.O artar çıkar mevsime göre düşer.Takma bende bekliyorum öyle.Çok düşününce adamı deli ediyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)