Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motorcu Abilerimi Bekliyorum

REKLAM ALANI
    Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Alıntı acemimotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr yi çok övüyorlar gerçekten tam istediğim gibi uzun ömürlü oluyormuş.ama işte 4 bin tl kazansam sanırım istediğim gibi birşeyler alırım 2.elde olsa
    Supersport 2. el alımı cok sakattır aman diyeyim haberin olsun. Ucuza kapattım dersin kazalı motor olduğunu anlamazsın alır cıkarsın yolda bir sallar kendini allah muhafaza kötü sonuclar doğurabilir
    Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Bir site var sahibinden diye ,Faydalı şeyler varmış içinde.32854 motosiklet ,18750 koruyucu ekipman varmış.
    Ertugyigit bunu beğendi.

acemimotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000 RR
    Alıntı Ali1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Supersport 2. el alımı cok sakattır aman diyeyim haberin olsun. Ucuza kapattım dersin kazalı motor olduğunu anlamazsın alır cıkarsın yolda bir sallar kendini allah muhafaza kötü sonuclar doğurabilir
    Hocam zaten şuan 20 bin tl param olsa bile süpersport almam çünkü tecrübemde yok.ben daha çok orta seviyeden giriş yapmak istiyorum.yani iyi bir tasarımlı beni memnun edecek özelliklede tasarımı önemli benim için çünkü beni 100 cc bile memnun eder performans konusunda.peki cbf mi cb125e mi daha iyi gider bana.3000 tl bakiye dersek.bu arada cbf 150 cc mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir site var sahibinden diye ,Faydalı şeyler varmış içinde.32854 motosiklet ,18750 koruyucu ekipman varmış.
    Ne mutlu sana gir takıl biraz

Hocam gerçekten o yazdığınız 2 model çok güzelmiş.süper sport oluyor onlar sanırsam.CBF de güzelmiş ama cb125e daha güzel gibime geldi.sanırım fiyatıda daha pahalı cbf den
    kardeşim bende motor arıyorum benim çevremdede motor kullanıcıları var yeni çıkan çinlilerde kaliteli motor Ailene yük olmak istememen senin olgun bir insan olduğunu gösterir çevremde drift mcx ybr cbf kullanıcıları var hepside memnun bence bütçene uyanı almalısın Eski köylü motorlar bile piyasada geziyor 2013 2014 model mcx driftten sıkıntı çıkmayacağını tahmin ediyorum ve ekipmanada para ayırmış olursun çok aşırı kasıp kendini sıkıntıya sokma bence şuan ayağım yerden kesilsin düşüncesindesin o yüzden mondiali tavsiye ederim arkadaşlarım kullanıyor ileride daha iyi para kazanıp honda yamaha ya geçebilirsin

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Alıntı hepyeq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim bende motor arıyorum benim çevremdede motor kullanıcıları var yeni çıkan çinlilerde kaliteli motor Ailene yük olmak istememen senin olgun bir insan olduğunu gösterir çevremde drift mcx ybr cbf kullanıcıları var hepside memnun bence bütçene uyanı almalısın Eski köylü motorlar bile piyasada geziyor 2013 2014 model mcx driftten sıkıntı çıkmayacağını tahmin ediyorum ve ekipmanada para ayırmış olursun çok aşırı kasıp kendini sıkıntıya sokma bence şuan ayağım yerden kesilsin düşüncesindesin o yüzden mondiali tavsiye ederim arkadaşlarım kullanıyor ileride daha iyi para kazanıp honda yamaha ya geçebilirsin
    Öncelikle teşekkürler hocam tavsiyelerin için.şuan aslında günü kurtarmak değilde en azından 4 yıllık üni hayatımda beni sıkıntıya sokmamasını istiyorum.ybr125 modeline baktım cbf modeline baktım cb125e modeline baktım bu modellerin fiyatlarıda bana yakın açıkçası bunlardan birini düşünüyorum yani şuanlık istediğim modeller kasa olarak bu şekilde.acaba hangisi diye düşünüyorum ve yeni tavsiyelerede açığım

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Öncelikle teşekkürler hocam tavsiyelerin için.şuan aslında günü kurtarmak değilde en azından 4 yıllık üni hayatımda beni sıkıntıya sokmamasını istiyorum.ybr125 modeline baktım cbf modeline baktım cb125e modeline baktım bu modellerin fiyatlarıda bana yakın açıkçası bunlardan birini düşünüyorum yani şuanlık istediğim modeller kasa olarak bu şekilde.acaba hangisi diye düşünüyorum ve yeni tavsiyelerede açığım
    Biri 150 cc diğerleri 125 cc. Motorların üçüde seni yarıyolda bırakmayacak motorlar fakat hangisinde daha rahat olacaksan veya artcı taşıyacaksan ona yönel. Bazen sıkıntılar olabiliyor adam alıyor motoru ilk gün ikinci gün güzel ücüncü gün geliyor diyor motor altımda oyuncak gibi. Anlatabildim umarım
    Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Bugün troller erken mesaiye başladı,genelde gece 12 de fake konular başlardı
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Alıntı Ali1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biri 150 cc diğerleri 125 cc. Motorların üçüde seni yarıyolda bırakmayacak motorlar fakat hangisinde daha rahat olacaksan veya artcı taşıyacaksan ona yönel. Bazen sıkıntılar olabiliyor adam alıyor motoru ilk gün ikinci gün güzel ücüncü gün geliyor diyor motor altımda oyuncak gibi. Anlatabildim umarım
    aslında 3ünüde binip bana uygun olanı seçmeliyim heralde en doğrusu böyle olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün troller erken mesaiye başladı,genelde gece 12 de fake konular başlardı
    Yav kardeşim sen ne diyorsun gözünü seveyim kirletme şu konuyu işin gücün yok mu ?

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    3.000 tl'ye fazla bir alternatifin yok . Artı en az 1.500 tl'de ekipmana ayırman lazım . Motosiklet sadece motor almakla bitmiyor . Ben cbf'i aldığımda geçen sene şubat ayında sıfır aldım . 5200 tl'den . Bana ruhsatıydı , sigortasıydı , koruma demiri çantası vs 6000 tl'ye geldi . 2500 tl'de ekipmanlara verdim . Yazlık ve kışlık olarak .
    Ertugyigit bunu beğendi.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3.000 tl'ye fazla bir alternatifin yok . Artı en az 1.500 tl'de ekipmana ayırman lazım . Motosiklet sadece motor almakla bitmiyor . Ben cbf'i aldığımda geçen sene şubat ayında sıfır aldım . 5200 tl'den . Bana ruhsatıydı , sigortasıydı , koruma demiri çantası vs 6000 tl'ye geldi . 2500 tl'de ekipmanlara verdim . Yazlık ve kışlık olarak .
    Hocam ekipman olarak ilk başta sadece kask alabilirim fazla para ayıramam ilerleyen zamanlarda da diğer ekipmanları almayı düşünüyorum

Motosikleti
    Hocam ekipman olarak ilk başta sadece kask alabilirim fazla para ayıramam ilerleyen zamanlarda da diğer ekipmanları almayı düşünüyorum
    Şunu izle o zaman kardeşim ;

Ertugyigit bunu beğendi.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Şunu izle o zaman kardeşim ;

https://www.youtube.com/watch?v=fcvP_iYI3MU
    Pek etkilenmedim açıkcası kask yeterli ilk aşamada

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Şu son mesajdan sonra bişey yazmayın artık şu başlığa.

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu son mesajdan sonra bişey yazmayın artık şu başlığa.
    Sen söylediğimi düşündün mü kardeşim ? Anlaşılan yine kafaya birşeyler "dank" etmemiş.Sıkıntı yok fazla da birşey beklememek lazım senden.Sen kendine ait bir motor aldığın zaman alırsın bütün ekipmanları.Benim param yetmiyorsa ne yapayım ? kusura bakma para konusunda sıkıntılıyız aileye yük olmakta istemiyorum.Tamamiyle bütün masrafları kendim karşılamak istiyorum belki hayatın boyunca benim hislerimi anlayamassın karakter meselesi.hadi yorum yapma uzatma konuyu.bırak bilgili insalar yorum yapsın.boş insanla işim olmaz

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Lol 4 yıldır kendi paramı biriktiriyorum bu yaz alacağım , şimdiye kadar alamamış olma sebebim de yurtdışında bulunmam , o yüzden bilmeden konuşmazsak süper olur. Bilinç yok sizde maalesef , sadece kask yeterli değil , asla olamaz. Ekipman tamamlayana kadar trafiğe çıkmamak varken montsuz botsuz eldivensiz trafiğe asfalta çıkmak büyük cesaret gerçekten. Ne diyelim hayırlı deri nakilleri size.

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lol 4 yıldır kendi paramı biriktiriyorum bu yaz alacağım , şimdiye kadar alamamış olma sebebim de yurtdışında bulunmam , o yüzden bilmeden konuşmazsak süper olur. Bilinç yok sizde maalesef , sadece kask yeterli değil , asla olamaz. Ekipman tamamlayana kadar trafiğe çıkmamak varken montsuz botsuz eldivensiz trafiğe asfalta çıkmak büyük cesaret gerçekten. Ne diyelim hayırlı deri nakilleri size.
    Eyvallah.Mont bot eldiven tarzı ekipmanlarıda paramız olduğu zaman alırız.Her şeyin en olumsuz senaryosunu düşünmektense olumlu tarafına bakmayı tercih ederim.Trafikte motor kullanma tecrübemiz de var çok şükür sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Motosikleti
    Pek etkilenmedim açıkcası kask yeterli ilk aşamada
    Kask takıpta eli , ayağı , dizi , kolu sürtünmeden parçalanmış kişilerin fotoğraflarını atardımda , diğer arkadaşların midesini bulandırmayalım şimdi ...

İlla motosiklet sahibi olmak istiyorsanız eğer , bi 6 ay daha fazladan bekleyeyip para biriktirin . Önce ekipmanızı alın arta kalan parayla da almak istediğiniz motosikleti alın .
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Kask takıpta eli , ayağı , dizi , kolu sürtünmeden parçalanmış kişilerin fotoğraflarını atardımda , diğer arkadaşların midesini bulandırmayalım şimdi ...

İlla motosiklet sahibi olmak istiyorsanız eğer , bi 6 ay daha fazladan bekleyeyip para biriktirin . Önce ekipmanızı alın arta kalan parayla da almak istediğiniz motosikleti alın .
    Hocam benim huyum böyle açıkcası yapacak birşey yok.Bir süre daha dikkatli kullanırız aracı

OnNumero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 2015 - PCX 150 2015
    Hocam benim huyum böyle açıkcası yapacak birşey yok.Bir süre daha dikkatli kullanırız aracı
    Kardeşim alınma gücenme sen istediğin kadar dikkatli ol.Burası Türkiye, biraz daha para biriktir.Bu sezon alma önümüzdeki sezon al, anlıyorum heveslisin ama bu kadar acele etme.Tecrübende yok.Biz senin iyiliğin için söylüyoruz.Sana birşey olsa üzülürüz.

Motosikleti
    CBR1000 RR
    Alıntı OnNumero adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim alınma gücenme sen istediğin kadar dikkatli ol.Burası Türkiye, biraz daha para biriktir.Bu sezon alma önümüzdeki sezon al, anlıyorum heveslisin ama bu kadar acele etme.Tecrübende yok.Biz senin iyiliğin için söylüyoruz.Sana birşey olsa üzülürüz.
    Anlıyorum abi de işte söylediğim gibi ben kararımı verdim ne olacaksa olsun yani bir çekincem yok.Söylediğim gibi diğer ekipmanlarıda tamamlamaya çalışırım en kısa zamanda

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)