Dün yeni mt07 aldım arkadaşlar.Makine ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum...Saygılar...
Dün yeni mt07 aldım arkadaşlar.Makine ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum...Saygılar...
Biz sizin dusuncelerinizi bekliyoruz
Daha serviste p.tesi teslim edilecek.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin foto bekliyoz izlenimlerini yorumları senden bekliyoz
Tüm motor sevdalılarına kazasıs belasız,keyifli sürüşler diliyorum...Arkadaşlar...
Hayirli olsun o zamam
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Bende Diversion'ı satıp 1 hafta sonra 01.05.2015'te MT O7 Deep armor rengini satın aldım. Forumda bizden önce açılmış bir başlık var fakat şu kadarını söyliyeyim ki sattığım Diversion'dan sonra çok hafif ve kıvrak şehir içi için mükemmel bir makine..
Güzel makine hayırlı olsun kaza bela göstermesin allah... Biraz çıplak sanki Naked mı ne..
Evet naked arkadaşım...
Teşekkür ederim arkadaşım...Rengi beyaz...
Genelde bu tip sorular almadan önce sorulur ve fikir verilir. Artık aldıktan sonra bize hayırlı olsun ve kazasız sürüşler dilemekten başka diyecek bir şey kalmaz.
olsun boşver o da iyi makine , rabbim kaza bela vermesin güle güle kullan
Aslında 1 aydır araştırma yaptım..Yinede sormakta fayda vardır diye düşündüm.
Fotoları bekliyoruz hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız sürmek nasip olsun inşallah güzel motor ya tam 250 cc den sonra sürülecek motosiklet
şimdi alma o motor kötü desemde bi işe yaramazki almışsın aldığın motorun güzel olduğunu biliyorsun bizde güzel makine diyeceğiz seninde hoşuna gidecek değilmi seni senii safkan japon hayallerimdeki motor, hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. o motoru alsam üzerine gül koklamam bütün beklentimi karşılıyor çünkü.
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim..Hafta içi fotoları gönderirim...Kazasıs belasız hayırlı sürüşler....👍
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)