şimdide kedi musallat oldu
Reklamlar
-
Naftalini yemez, naftalin süblimleşmiştir :D
Reklamlar
-
Benim sele sırf bu yüzden paralandı. Yapıcak bişey yok. her yolu denedim. Olmuyor. Hele geçen ay, Bütün mart ayı sefasını benim selenin üzerinde sürdüler. Tövbe estağfurullah... Tuttuğunu benim selenin üzerinde halletti terbiyeiz deyyus. Ama yinede kıyamıyorum. Kışın herşeye rağmen yatsınlar diyorum.
-
LifeisBike adlı üyeden alıntı
Törpü kelimesine takılmayın, koltuğu parçalıyor kısaca.
usta selinin üstüne kılıf yada bez gibi bişi örtersin hem sele temiz kalır hemde zarar görmez ;)
-
leokaplann adlı üyeden alıntı
usta selinin üstüne kılıf yada bez gibi bişi örtersin hem sele temiz kalır hemde zarar görmez ;)
Motosikletin üzerinde brandası olması ve ayak peglerinden ip ile bağlayıp sıkmama rağmen yaşadığım bir konudur bu. Rahatsız bir kediye denk geldiyseniz yapacak pek birşeyiniz yoktur.. Dipnot: Kapalı otoparkta oldu bunlar.
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Benim sele sırf bu yüzden paralandı. Yapıcak bişey yok. her yolu denedim. Olmuyor. Hele geçen ay, Bütün mart ayı sefasını benim selenin üzerinde sürdüler. Tövbe estağfurullah... Tuttuğunu benim selenin üzerinde halletti terbiyeiz deyyus. Ama yinede kıyamıyorum. Kışın herşeye rağmen yatsınlar diyorum.
Buda süpermiş .
-
Kedi kopek kovucu sprey var hafta bir iki fislat tamamdir benim brandaya koprkler isiyordu surekli makinede yikiyordum baktim mikrop kapacagiz son care olarak spreyi aldim kopekler isemiyir kokudan rahatsiz oluyorlar kedi falanda geldigi yok
-
Resim isteriz yoksa inanmam
-
-
ataykaan adlı üyeden alıntı
Pis kokudan bende binemiyorum artık motora. anahtarıda bırakıcam üstünde alsın gezsin mk kedisi.
Ahahahaha
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)