Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

cbr 125 kaza yaptım !!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cgl
    Adama haksızlık ediyorsunuz ayrıca ben bir hırsızın motosikleti parçalayıp yedek parçasını satacağım diye çalacağına inanmıyorum en azından ıstanbul hırsızi bunu yapmaz içanadolu akdeniz bölgesinin hırsızi yapar onu ıstanbul hırsızi çalsa çalsa binmek için çalar ıstanbulda hemen nakite çevirebilecekleri çalınacak çok şey var diğer bölgeler farklı şimdi böyle dedim diye kim bilir bana ne derler eyvah eyvah
    guest.283 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    O kadar işi bulmuş buluşturmuşsun çıkma aldığın servise sor benim aklım kesmez senin işe

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Almayın kardeşim babanızda olsa almayın iki ay daha çalış yaptır hee öyle zannedin binmek için çalar istanbul hırsızı töbe töbe
    Ertugyigit bunu beğendi.

Alıntı XuRTo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adama haksızlık ediyorsunuz ayrıca ben bir hırsızın motosikleti parçalayıp yedek parçasını satacağım diye çalacağına inanmıyorum en azından ıstanbul hırsızi bunu yapmaz içanadolu akdeniz bölgesinin hırsızi yapar onu ıstanbul hırsızi çalsa çalsa binmek için çalar ıstanbulda hemen nakite çevirebilecekleri çalınacak çok şey var diğer bölgeler farklı şimdi böyle dedim diye kim bilir bana ne derler eyvah eyvah
    hocam sen nereyesun da hırsız ettiler beni itin malum yerine soktular çıkardılar zaten 125 motor kullanıyoruz diye küçümseniyoruz çıkma parçaya elsürdük diye de hor gördüler yardım istediğime pişman ettiler

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar işi bulmuş buluşturmuşsun çıkma aldığın servise sor benim aklım kesmez senin işe

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Almayın kardeşim babanızda olsa almayın iki ay daha çalış yaptır hee öyle zannedin binmek için çalar istanbul hırsızı töbe töbe
    burda sevdiğim bir abinin tamirhanesinde çalışıyoruz o akıl veriyor söküyor topluyor ben buluyorum buluşturuyorum gel gelelim tornacılar bi işten anlamıyolar varsa tanıdığınız bu adam nerde yamuk ilk bakışta anlar 2 dk da düzeltir diyeceğiniz tavsiye edin de gidelim görüşelim

Motosikleti
    honda cgl
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yanlış anlama iyi birşey yaptıklarını söylemek için yazmadım benim de motorum kapıda bağlı hergece yatana kadar ara ara pencereden çıkıp bakıyorum heran çalacaklar diye tedirginim dışarıdan çıtırtı gelse pencereye koşuyorum sabah uyandığmda çalınmadı diye Allah'a şükrediyorum ben tahmin yürüttüm ıstanbul hırsızı uğraşmaz diye düşünüyorum sadece

kardeşim öncelikle geçmiş olsun, yazılanları tek tek okudum yine de efendiliğini bozmamis düzgün cevaplar vermişsin.. herkes kendince haklı ışte motoru çalınan adamın içi yanıyor, sen de öğrencisin doğal olarak para sıkıntısı olabilir şartlar istem dışı da olsa çıkma parçayi çözüm olarak gösteriyor.
    motorunun sorunu hakkında değil yazdıklarim ama takdir ettim bil istedim..
    Oguz K. ve guest.283 bunu beğendiler.

Alıntı emre xt125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim öncelikle geçmiş olsun, yazılanları tek tek okudum yine de efendiliğini bozmamis düzgün cevaplar vermişsin.. herkes kendince haklı ışte motoru çalınan adamın içi yanıyor, sen de öğrencisin doğal olarak para sıkıntısı olabilir şartlar istem dışı da olsa çıkma parçayi çözüm olarak gösteriyor.
    motorunun sorunu hakkında değil yazdıklarim ama takdir ettim bil istedim..
    kardeşim dediğin gibi para sıkıntısı istem dışı da olsa çıkma parçayı çözüm olarak gösteriyor yoksa gözüm gibi baktığım motoruma sıfır parçalar alıp hiç canımı sıkmaz kafamdaki üç dört telden de olmazdım. tam dedim borçtan kurtuldum işten çıkıp derslerime bakayım derken bir talihsizlik yaşandı ben de en az kayıpla halletmeye çalışıyorum anlayışın için teşekkür ederim saolasın

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Beyler konuyu okuyunca bile çıkıp dışarı motorumu kontrol ettim hepımiz tedirginiz ancak bunun sebebi sadece çıkma parça alanlar değil.. bu çalınma olayına 4. belki 5. sırada olabilecek bi sebep.. Hırsızın hiçmi suçu yok , polisin hiçmi suçu yok.. bizleri adam yerine koymayan devletin.. Herkes bütçesine göre bişeyler araştırıyor bulmaya çalışıyor.. kimsenin sokağa atacak parası yok.. ite köpeğe kaptıracak motoruda tabii ki.. Şurda garibanlara göstediğiniz kadar polislere hırsızlara da tepki gösterin.. şu koca camia toplanıp yaptırımlar oluşturamıyorsa devlete, polise, bizlere yazıklar olsun.. Çıkma parça arayana değil.. Bizlere.. kendimize yazık..
    ALYEDZ ve guest.283 bunu beğendiler.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Kötü bir durum öncelikle geçmiş olsun. Çıkma parça konusunda bende kesinlikle diğer arkadaşlarla aynı görüşteyim.

Ayrıca birde istanbul'da ki hırsız binmek için çalar gibi cahilce bir laf edilmiş inanılır gibi değil.

2 arkadaşımın CBR125R'ı çalındı 1 sene içinde.

Sanırım en fazla çalınan motordur CBR125R.

Bende sürekli tedirginim bir yere gitsem gözümün önünden ayırmam.

Kusura bakma ama sen kendin etmişsin kendin bulmuşsun madem ehliyetin vs yok ne olursa olsun yaptığın yanlış birşey.

Çıkma parça alman emin ol daha yanlış bir hareket. Şu motor camiası ne zaman bilinçlenecek ne zaman aklı başında adamlar çoğalacak çok merak ediyorum.
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    Belgesini gördükten sonra her türlü çıkma parça alınabilir ama her zaman önce duyarlı olmak gerekir empati bu işin sırrıdır.

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Geçmiş olsun, ben olaya başka bir taraftan yaklaşacağım. Çıkma parçaların teknik olarak doğru olduğuna ne kadar güvenebiliriz ? Sonuçta motorun ve senin güvenliğin de önemli. Bu ülkede işlemiyor ama her çıkma parçanın bir belgesi olmalı mutlaka. Çıkma parça hasarlı motordan da alınmış olabilir ve diğer arkadaşların haklı olarak titizlendiği şekli ile çalıntı motordan da. Arabada belli bir yere kadar (teknik olarak) kabul edilebilir belki ama motorda çıkma parça bence büyük risk...

Motosikleti
    honda cgl
    Alıntı imtarky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kötü bir durum öncelikle geçmiş olsun. Çıkma parça konusunda bende kesinlikle diğer arkadaşlarla aynı görüşteyim.

Ayrıca birde istanbul'da ki hırsız binmek için çalar gibi cahilce bir laf edilmiş inanılır gibi değil.

2 arkadaşımın CBR125R'ı çalındı 1 sene içinde.

Sanırım en fazla çalınan motordur CBR125R.

Bende sürekli tedirginim bir yere gitsem gözümün önünden ayırmam.

Kusura bakma ama sen kendin etmişsin kendin bulmuşsun madem ehliyetin vs yok ne olursa olsun yaptığın yanlış birşey.

Çıkma parça alman emin ol daha yanlış bir hareket. Şu motor camiası ne zaman bilinçlenecek ne zaman aklı başında adamlar çoğalacak çok merak ediyorum.
    cahil sensin

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Ertugyigit bunu beğendi.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ergenler...

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ergenler...
    Açıkcası kabalaşmak veya kırıcı olmak yerine caps yapmayı uygun gördüm.Haa o zaman "cahil" kelimesini kullanma deseydin "cehalet" derdim yine bir caps'le bitirirdim
    guest.283 bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cgl
    Sanal alemdir tabi istediğn gibi konuşursun

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    çıkma parçayı bilmem de ,
    ehliyetsiz kullandım başıma bunlar geldi diye bir başlık açsan , forumdaki kanı kaynayan çocuklara tavsiye versen güzel olur bence.

Motosikleti
    ybr125
    Ehlihetsiz motor sür sonra kaza yap sonrada çıkma parça al Çıkma malın insana hayrı olmaz.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İnsanların hatası böyle yüzüne vurulmaz iyi niyetli ve güzel bir şekilde açıklasanız bence daha yararlı olur onun açısından yoksa böyle hatasını anlayamaz.
    Kardeşim öncelikle geçmiş olsun keşke ehliyeti bekleseydin öyle binseydin motora hem karşı tarafın sigortası karşılardı senin içinde daha iyi olurdu.
    Çıkma parça alma evet ucuz ama senin öğrenci halinle kazandığın para hayırlı biyere gitmiyor.
    Bütün çıkma parçalar için demiyorum tabi bunu.
    Yan sanayi ürünlere bak internetten işini görür cebini de orjinali kadar yakmaz.

ya ne adamlarsınız burda öyle bi yüklendiniz ki şu kardeşinize sabah namazına karşı kabus gördüm motorumun disklerini çalıp selesini kırıyorlardı sonra tabi kan ter içinde uyandım gelelim gerçek dünyaya bir alıntı yapıcam idealler barışçıldır ama tarih şiddet doludur anlayacağınız gibi sıkıyosunuz öyle böyle sütten çıkmış ak kaşıksınız ya! forumda 1000 kişi varsa en az 600ü sizin görüşülerinize katılıyordur bundan eminim peki kaçı bu düşünceleri doğrultusunda hareket ediyor bir avuç kişi durum manidar neyse bugün gittim çıkma amortisörü aldığım yere hocam dedim böyle böyle bana çalıntı mal satmışsın forumdaki abiler çok kızdılar bana ben aradan çıkayım sizi davet etti kendisi sigortadan gelen motorları gösterecekmiş neyse gider görürsünüz işiniz yoksa :D sonra motorlar çalınıyor sel ağzına bina yapılmaz günümüzde hırzıslığı meslek edinen insanlar olduğu sürece siz ben o şu bu bilinçlense de durum pek değişmeyecektir örnek verelim Barkın reis o kadar video yaptı hırsızlığa karşı önlemler başlığı altında tabi biraz dalga geçercesine e noldu özellikle gittiler çaldılar motoru . atasözünün yeri burası nedir abi 40 bin küsür para veriyosun 20 de versen 15 de versen bir aslında bir tracker taktırmıyorsun madem o kadar paranız var motorlarınıza tracker bağlattırın hem bir hırsız yuvasını dağıtırsınız hem motorunuzu korursunuz neyse siz bi düşünün. bir bi sorum olacak :D motorun sağ soldaki ufak ışıkları yanıyor ortadaki yanmıyor sinyaller flash yapmıyor motor marş basmıyor sigortalar sağlam acıba bağnatı kabloları mı çıkmıştır ? teşekkürler

Motosikleti
    honda cgl
    Alıntı ysfuyar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ne adamlarsınız burda öyle bi yüklendiniz ki şu kardeşinize sabah namazına karşı kabus gördüm motorumun disklerini çalıp selesini kırıyorlardı sonra tabi kan ter içinde uyandım gelelim gerçek dünyaya bir alıntı yapıcam idealler barışçıldır ama tarih şiddet doludur anlayacağınız gibi sıkıyosunuz öyle böyle sütten çıkmış ak kaşıksınız ya! forumda 1000 kişi varsa en az 600ü sizin görüşülerinize katılıyordur bundan eminim peki kaçı bu düşünceleri doğrultusunda hareket ediyor bir avuç kişi durum manidar neyse bugün gittim çıkma amortisörü aldığım yere hocam dedim böyle böyle bana çalıntı mal satmışsın forumdaki abiler çok kızdılar bana ben aradan çıkayım sizi davet etti kendisi sigortadan gelen motorları gösterecekmiş neyse gider görürsünüz işiniz yoksa :D sonra motorlar çalınıyor sel ağzına bina yapılmaz günümüzde hırzıslığı meslek edinen insanlar olduğu sürece siz ben o şu bu bilinçlense de durum pek değişmeyecektir örnek verelim Barkın reis o kadar video yaptı hırsızlığa karşı önlemler başlığı altında tabi biraz dalga geçercesine e noldu özellikle gittiler çaldılar motoru . atasözünün yeri burası nedir abi 40 bin küsür para veriyosun 20 de versen 15 de versen bir aslında bir tracker taktırmıyorsun madem o kadar paranız var motorlarınıza tracker bağlattırın hem bir hırsız yuvasını dağıtırsınız hem motorunuzu korursunuz neyse siz bi düşünün. bir bi sorum olacak :D motorun sağ soldaki ufak ışıkları yanıyor ortadaki yanmıyor sinyaller flash yapmıyor motor marş basmıyor sigortalar sağlam acıba bağnatı kabloları mı çıkmıştır ? teşekkürler
    getir gazi mahallesine uğraşalim yaparız

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)