Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hırsızlarla ilgili

REKLAM ALANI
    myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    motosiklet çalanlar bunu parçalayıp satıyor.

çıkma parça piyasası biterse hırsızlık da biter. sırf kendi ihtiyacımızı karşılamayı düşünerek, ne idüğü belirsiz adamlardan çıkma parça aldıkça bu sektörü canladırdığımızın farkında olmalıyız. distribütörler de biraz vicdanlı olmalı, parçadan %100 kazanın be birader %1500 diye kasmayın da vatandaşı böyle seçeneklere Zorlamayın.

duyduğumu söyleyeyim; böylesi bile varmış. vatandaş kaza yapıyor, serviste parça fiyatları tuzlu, bir çeteye başvuruyor. şu marka, şu model diye siparişi alan çete, istenen marka/model belki de renkte motoru çalıp, müşterisine teslim ediyor. gerekli parçalar sökülüp motor ıssız bir yere terkediliyor.
    dental_land bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    k_ayhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 abs
    http://www.motosikletforum.com/konu/grade-80-grade-100-ve-grade-130-kesilmez-tersane-zincileri.11127/
    ben bole bir konu buldum.

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    @k_ayhn , günaydın )
    k_ayhn bunu beğendi.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maaşı alana kadar motorum çalınmazsa ilk iş gidip şu zincirden alacağım. Teşekkürler
    Bir de kilit önerin var mıdır hocam? Sonuçta asma kilitle kilitlediğimizde pek bir halta yaramayacak
    Grade 80 zincir için abus granit serisi asma kilit aldım. 180tl civarındaydı sanırım.
    Uyarımı yapayım, kilidi sadece zincirin son halkalarından geçirebiliyorum, çünkü zincir ile asma kilidin boşluğu hemen hemen aynı.
    2 bakla arasından kilidi geçirmek mümkün değil :(

Ayrıca çok ağır, yani ben 2 mt almıştım sonra hemen 80cm e falan düşürdüm. Şuan bile gören garipsiyor.
    Diğer bi uyarı anahtarı kaybederseniz ortalama 60€ yenisini yapıyorlar :D

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Beyler aman diyeyim sadece zincire güvenmeyin. Bakın AEA ın motorununda da kilit vardı , şerefsizler kilidin takılı olduğu jant kolunu kırmışlar .

Mutlaka alarm yada motosikleti elleyince ötecek alarmlı disk kilidi falan takın, en azından rahatça motorla ve kilitle uğraşamasın şerefsizler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)