Honda GS2 kesin kayıt yaptırdım.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar Güvenli sürüş 2 için kaydımı ve ödememi yaptım gün bekliyorum.
Malum 2 günlük bir eğitim dolayısıyla bir gece İstanbul'da konaklamam lazım, eğitim alanına yürüş mesafesinde temiz ve ucuz bir otel biliyor musunuz?
İstanbul'u pek bilmiyorum o yüzden şimdiden sorup bilgi edinmek istedim.
Reklamlar
-
Konuyu takipteyim eğitimden sonraki görüşlerinizi de yazarsanız on numara olur
-
Eğitim alanı Gebze'de Honda fabrikasının içinde. O nedenle yakın çevrede otel yoktur diye tahmin ediyorum.
Onun yerine servis noktalarından yani Taksim ve Bostancı'daki otellere bakmanızı tavsiye ederim.
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/134432-guvenli-surus-egitimi-icin-gebze%27de-kalacak-yer.html
Geçen seneki konudur, göz atın yardımcı olabilir.
Eğitimler Gebze'de , bir saate yakın servisle Honda ulaşımınızı sağlıyor. Taksimde kalmanız daha uygun olur , sanırım akm önünde bekliyordu servis yanlış hatırlamıyorsam. Geçen sene 'three apple' da kaldık, ücretini hatırlamıyorum ama yardımcı olmuşlardı. O civarlarda bir yer bakınız.
Çok faydasını göreceğiniz eğlenceli 2 gün geçireceksiniz
-
İsabetli karar vermişsiniz diğer eğitim yerlerinden kat kat daha iyi yorgun ve uykusuz gitme sabah sağlam kahvaltını yap gerisi kolay
-
tarlabaşında felan biyerde kalabilirseniz meydana yurursunuz ordanda servise binersiniz, eğitim gebze tarafında otel felan yok oralarda
-
OokareenoO adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/134432-guvenli-surus-egitimi-icin-gebze%27de-kalacak-yer.html
Geçen seneki konudur, göz atın yardımcı olabilir.
Eğitimler Gebze'de , bir saate yakın servisle Honda ulaşımınızı sağlıyor. Taksimde kalmanız daha uygun olur , sanırım akm önünde bekliyordu servis yanlış hatırlamıyorsam. Geçen sene 'three apple' da kaldık, ücretini hatırlamıyorum ama yardımcı olmuşlardı. O civarlarda bir yer bakınız.
Çok faydasını göreceğiniz eğlenceli 2 gün geçireceksiniz
Taksimde 84 100 tl arası cidden güzel oteller buldum, yarın bir daha arayıp motor park işini soracağım eğitime motorla gitmeyi düşünüyorum taksime servis var zaten eğitim bitişi yine motorumla dönerim.
YouSuffer adlı üyeden alıntı
tarlabaşında felan biyerde kalabilirseniz meydana yurursunuz ordanda servise binersiniz, eğitim gebze tarafında otel felan yok oralarda
Hocam sen tarlabaşı diyorsun ama ben google dan arıyorum :D İnan hiç bilmiyorum ama stratejim belli, booking den taksim meydana yakın yer bulacağım
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Eğitim hangi günlerde. Ben de 18-19 Mayıs için kayıt oldum. Aynı tarihteyse hem kalacak yer hem de yer yön konusunda yardımcı olabilirim.
-
Bildiğim kaldığım bir otel değil fakat sorunuz üzerine baktım.
http://www.lifeport.com.tr/iletisim.html
buradan honda eğitim merkezi 2,7 km olarak gözüküyor. burdan daha da yakın yok
-----------------------
http://www.neredekal.com/best-wester...erpinar-hotel/
4,5 km
-----------------------
http://www.workinn.com.tr/iletisim/?lang=tr
7,1 km mesafede
------------------
Fiyatları konusunda webde biraz araştırırsan çok farklı fiyatlar arasından sana en uygun olanını bulursun sanırım. Bence taksimde kalıpta oradan buralara kadar yol gelmenin bir alemi yok
-
Çok isabetli bir karar vermişsiniz. Biz 2 arkadaş 28-29 mart döneminde gitmiştik ve inanılmaz memnun kaldık. Çok güzel bir ortam. Şimdiden çok eğlenceli ve verimli bir eğitime hazır olun. 2 günün nasıl bittiğini anlamayacaksınız. Hocaların yaklaşımları, çalışma prensipleri ve siz doğrusunu yapana kadar yılmadan, sıkılmadan tekrar etmeleri harika. Eğitim sonrası fikirlerinizi tekrar görmek üzere, hayırlısı olsun..
When the world is messed up and you can't make sense of it, Go out and ride!
-
Otel için söylüyorum, Taksim meydanı'na en yakın oteli ararsanız eğitim parası kadar otel parası çıkar. Ama bir sokak aşağıdaki Mis Sokak, Şehit Muhtar Mah. gibi yerler çok daha uyguna olur. Ancak bu alandaki bar ve müzikli kafelerin gürültesinden rahat uyku çekemezsiniz.
Önerim Sirkeci, Sultanahmet bölgesinde bir otel bakın, daha uyguna bulur sabah 15 dakikada tramvay ile gidebilirsiniz. Sezon açıldığı için fiyatlar biraz yüksek. Guesthouse, apart tarzı yerler bile işinizi görür.
Umarım eğitimin faydasını görürsünüz.
-
yarınki eğitimse ben de geliyorum
-
taksim'i tavsiye ederim. anadolu yakasında otel az, bulunanlar da pahalıdır. gebze'de de ucuz olacağını sanmıyorum.
taksim'de her bütçeye göre otel bulunabilir.
-
lac1vert adlı üyeden alıntı
Eğitim hangi günlerde. Ben de 18-19 Mayıs için kayıt oldum. Aynı tarihteyse hem kalacak yer hem de yer yön konusunda yardımcı olabilirim.
Düşünmeniz yeterli ben 4 5 Mayısta gidiyorum, teşekkürler.
CHaTaN adlı üyeden alıntı
Evet lifeport la yarın görüşeceğim çok iyi oldu, teşekkürler.
-
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Taksimde 84 100 tl arası cidden güzel oteller buldum, yarın bir daha arayıp motor park işini soracağım eğitime motorla gitmeyi düşünüyorum taksime servis var zaten eğitim bitişi yine motorumla dönerim.
Bursa'dan İstanbula gelene kadar motoru iyice öğrenirsin neden eğitime geldim dersin bence
-
O zaman sadece otel tavsiye edeyim. Uygun fiyatlı bir otel olarak Bossuite Küçükyalı var. Honda'nın Bostancı dan servisi var. Gecelik yanlış hatırlamıyorsam 130 tl. Otel fiyatına göre çok iyi.
-
-
GS2 de bitti, 1 veya 2 defa daha gidip, kısmet GS3 almaya
-
Hadi geçmiş olsun sizide tebrik ederim faydasını görmüşsündür eğitim şartbir kere daha gidersen 3-5 ay sonra bu sefer şova yürüyeceksin zevk alacaksın bir daha gidersen sarmayacak ben 3 defa gittim gs2 ye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)