15 BİN TL'yi nasıl kazanabilirim?
Reklamlar
-
Abilerim kardeşlerim bazılarınızın bildiği üzere yamaha r25 alıcaktım fakat babamla küçük bir sürtüşme yaşadığım için motor konusunda maddi desteğini çekti. Şimdi benim kendi kendime bulmam gerekiyor :D üniv. öğrencisiyim. Elimde en pahalı olan elektronik alet bilgisayarım (10bin tl ) onuda satmakta epey zorlanacağım gibi geliyor. Acaba nasıl 15bin tl bulabilirim? Üniv. öğrencisine kredi veren banka var mıdır ki? teşekkürler
Reklamlar
-
Okul harcını motora yatır!
-
LifeisBike adlı üyeden alıntı
Okul harcını motora yatır!
sıkıntı orada hocam :D 330tl alıyoruz o bile yetmiyor yani düşün :D ayrıca 330tl yi biriktirmeye kalksam 3-4 senede anca alırım
-
Vakıf kur.. Okuldaki öğrencileri üye yap, oradan parayı koyman kolay olur.
-
Vakıf kur.. Okuldaki öğrencileri üye yap, oradan parayı koyman kolay olur.
Bu konuda ciddiyseniz detaylı açıklama rica edeceğim
-
OnlySounD adlı üyeden alıntı
Bu konuda ciddiyseniz detaylı açıklama rica edeceğim
Abicim şaka yapıyorum, milletimi züttürücen yahu
-
Abicim şaka yapıyorum, milletimi züttürücen yahu
ben vakıf derken kendi adıma sandım :D Hani öğrenciye yardım baabında
-
Seçenekleri sayıyorum,
- iddaa' dan para vurmak ( şans )
- kredi çekmek ( ki sana vermiyolarmış )
- arabasını satamayanların arabasını satıp komisyon almak ( yapmışlığım var )
- çalışmak ( kesin çözüm )
- zor bulunan kan grubunuz varsa kan satmak ( denemedim ama öyle diyolla )
- internetteki çeşitli çekilişlere katılmak ( kim bilir )
- devamlı sağdan gitmek ( düşük ihtimal )
- akepeli üst düzey yöneticilerle kanka olmak ( kesin çözüm )
- boş bira şişeleri toplamak ( meşegatli ancak kesin çözüm )
- böbrek satmak ( r6 bile alabilirsin )
- banka soymak ( yazık olur )
- eski pantolon, ceket ceplerini tek tek kontrol etmek,çamaşır makinesinin lastiğine bakmak ( denedim çalışıyor )
- yola çıkmak ( tavsiye etmem ancak kesin çözüm )
-
provaker adlı üyeden alıntı
Seçenekleri sayıyorum,
- iddaa' dan para vurmak ( şans )
- kredi çekmek ( ki sana vermiyolarmış )
- arabasını satamayanların arabasını satıp komisyon almak ( yapmışlığım var )
- çalışmak ( kesin çözüm )
- zor bulunan kan grubunuz varsa kan satmak ( denemedim ama öyle diyolla )
- internetteki çeşitli çekilişlere katılmak ( kim bilir )
- devamlı sağdan gitmek ( düşük ihtimal )
- akepeli üst düzey yöneticilerle kanka olmak ( kesin çözüm )
- boş bira şişeleri toplamak ( meşegatli ancak kesin çözüm )
- böbrek satmak ( r6 bile alabilirsin )
- banka soymak ( yazık olur )
- eski pantolon, ceket ceplerini tek tek kontrol etmek,çamaşır makinesinin lastiğine bakmak ( denedim çalışıyor )
- yola çıkmak ( tavsiye etmem ancak kesin çözüm )
ahahah gece gece iyi güldüm hele böbrek satma olayına hocam Hocam kredi işi en temizi fakat pederle sürtüşmeseydik zaten kendim ödeyecektim. Hali hazırda 2 tane siteden 300tl google adsense parası geliyor.
-
Çalışmak dışında başka bi çözüm yok.
-
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Çalışmak dışında başka bi çözüm yok.
Çalışmak üniv. okuduğum için sıkıntı birde dediğim gibi çalışsam bile motoru 2-3 sene içinde alabilirim.
-
Dostum geç olsun güç olmasın , çalışmaktan başka şans yok maalesef. Iddia falan sakin bulaşma biriktirdiklerini de harcarsın elinde hiçbişey kalmaz. Ben de böyleyim 4 yıldır para biriktiriyorum bu yaz alacağım , acelem yok motorlar olduğu yerde duruyor nasılsa.
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Dostum geç olsun güç olmasın , çalışmaktan başka şans yok maalesef. Iddia falan sakin bulaşma biriktirdiklerini de harcarsın elinde hiçbişey kalmaz. Ben de böyleyim 4 yıldır para biriktiriyorum bu yaz alacağım , acelem yok motorlar olduğu yerde duruyor nasılsa.
öylede hocam şuan nişanlıyım zaten. 4 sene para biriktirsem evlenirim zaten evlenincede malum motor olmuyor işte
-
bende almak istiyorum ama çalışıcak iş bulamıyorum :(
-
Babayın elingi hörmetle öp, özürdile, sağ ken kıymetini bil. almayayım ayamın altına...
-
bir an babası foruma üye oldu sandım..
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Babayın elingi hörmetle öp, özürdile, sağ ken kıymetini bil. almayayım ayamın altına...
hocam adam motor almamı istemiyor. Valide hanım istiyor ama peder bey istemiyor. Onun içinde maddi destekte bulunmuyor. Vallahi oturup konuşamıyorum. Motor konusu açılınca delleniyor resmen.
-
Bende üniversite okuyorum part time işlere bakıyorum yazında çalışmaya devam başka para kazanma yöntemi bilmiyorum çünkü
Bide google adsense hesabın olduğuna göre internet siten mevcut sanırım tek siteni baz alırsak eğer reklamlarfan kaç tıkta 150 tl geliyo mesela.
-
parti düzenle gezi düzenle hele de yırtık biriysen voleyi vurursun (okuduğun bölümde önemli tabi)
-
Kafayi boyle seylere takana kadar okulunu bitir ise gir para kazan yoksa surunursun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)