virajda frenler ayak koymalar yokus asagi yardirmalar...eglenceli video mutlaka seyredin...
virajda frenler ayak koymalar yokus asagi yardirmalar...eglenceli video mutlaka seyredin...
Adam iyi kullanıyor bileğine sağlık adamın ...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Viraja karşı şeritte girmek, virajda araba sollamak, çıkışı gözükmeyen viraja çok içten girmek.. Bunlar biraz tehlikeli geldi bana. Onun dışında güzel video.
1-Çekim yapılıyor diye "kıçını yırtmış" açıkçası,
2-Virajlarda %90 konumlanması yanlış, hatalı sollamaları var, sola virajlarda en az 3 kere kafasının kopmamış olması büyük şans,
Nasıl tehlikeli sürüş yapılır diye güzel örnek olmuş...
Virajda fren olarak arkayimi sikiyor onumu ?
çekim yapanda pulsar,son saniye göstergeleri girmiş görüntüye
Yol da kaymak gibiymiş arkadaş. Bizde olsa ilk yamada, çukurda kendini bariyerlerde bulursun.. Evde denemeyiniz derler ya böyle videolar izleyip ülkemizde denemeyiniz diyorum ben de :p
Çekimi yapılan da msx 125 mi acaba? Ben ona benzettim.
Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama video boyunca gördüğümüz motosiklet sayısı diğer taşıtların toplamından fazlaydı.
kullanmasını bildikten sonra virajlarda fren kullanılır.
Ktm 1190-1290 adv virajda fren kavgasına noktayı koymuş.
Cart diye basıyorsun
adamın virajdayken çizgi dışına gövdesinin sarkması ya da çok yakın olması hata dicem ama neyi doğruki nasıl araç solluyor vs..
zaten bu kafayla hiçbiride mümkün olmaz normal süren kim :D motordan hiç düşmemiş biri belli ki
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar. Gerisi malum. Bu adam hep böyle kullanıyor ise fazla yaşamaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)