çok gecmiş olsun
Moderasyonun RTE fotoğrafını kaldırması iyi oldu
Geçmiş olsun arkadaşım.Bu tek hücreli organizmalar senin yerini bellemişlerdir şimdi.Naçizane tavsiyem motorunun yerini değiştir ya da ek bir önlem al ne bileyim belki otopark falan.Aksi halde daha büyük teşkilatlanıp gelirler diye tahmin ediyorum.
Hocam kilit kadar alarm da önemli. Yani kesilemeyen kilit yoktur sadece zor kesilen kilit vardır.
Mümkünse kaliteli bir alarmlı disk kilidi de alıp takmanızı öneririm.
yere yapacağın sabitleme demiriyle ve çok kısa bir zincirle (uzunluğu sadece lastiği saracak kadar) kesme işini zorlaştırabilirsin
yine de en kesim çözüm bunların babalarını annelerinden uzak tutup üremelerini engellemek o konuda da eimizden bir şey gelmiyor ne yazık ki
Daha çoook önlem almak grek.
Ben kötü 200cc lik motosiklete:
Alarm
Alarmlı disk kilidi
Zincir kilit
Halat kilit ( 2 adet ) sürekli bağlarım
Her gün görmeyeceksem de artı olarak bir halat kilit ve bir zincir kilit daha kilitlerim.
Binlik motosikletim olsa kesinlikle GRADE 80, 10MM gemi zinciri kullanırım.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
koyabiliyoresan evine koy. geçenlerde ya burda bir konu görmüştüm ya da sahibinden'de bir ilan. yeni kasa tricolor 600rr'ı sahibinin yaptırdığı tamamen kapalı kepenkli küçük bir odacık gibi olan otoparktan kepenki kırarak çalmışlardı. eğer linki bulabilirsem koyarım. kilide güvenme.
Bende Alarmı duymuyorum çaldığında fakat size şöyle bir çözüm sunayım bu konuda.Bebek telsizleri var bunlardan bir tane alıyorsunuz birini motora diğerini hemen baş ucunuza koyuyorsunuz.300metre gibi mesafede etkili en ucuzu.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
geçmiş olsun fotolarda gördüğüm kadarıyla seni kurtaran zincirin havada kalması ve demir makasına destek olacak yer olmamasından dolayı zinciri kesememişler aslında yapılması gereken çok basit hırdavatçılardan ............. özelden attım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
burası düz giriş keşke balkon olsaydı.ön tekerlekde abusun kılıdı olduğu için arka tarafın uzun olması gerekıyor ve arka tarafı takarkn arka janta yukarıdan takıyorumki yere değip kuvvet almasınlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
kiracıyım olmasam oraya bide garaj yapsam yeterdi aslında.arka zincirin uzunluğu öndeki kılıdın kısalıgından dolayı oluyor.öndeki abus ganade 100 granıt serisi 3 tane ayrı parmaklıktan gecırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
bu çok iyi olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
gemi zincirini nerden bulabirim ve hangi kılıtlerle kitliyorsnuz alarmlı disk kilidi hangi markaları kullanıyorsunuz.herkeze teşekkürler.ALLAH düşmanmın motorunu ( hıc bır motorcu zaten düşman değildir hepimiz kardeşiz) dahi korusun bu aşağılık piisliklerden.
Grade 100 13 mm lik bir zincir al lavabo borusundan geçir ucuna da mul-t-lock c serisi kayar pimli asma bir kilit al.Ayrıca öne ve arkaya biri alarmlı olmak üzere disk kilidi al.Zinciride havada duracak şekilde bağla ve mümkünse gidonu kilitledikten sonra sabit duracak şekilde bağlayabilecek yer varsa şaseye farklı standart bir zincir ile kilitle.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)